Potpuna izdaja-Tomislav Nikolić: Izručio bih Ratka Mladića ! ! !

Maksim 3

Iskusan
Poruka
5.334
Toma evropejac....nema vise nikakave sumnja, covek bre resio da nas uvede u EU...eto sada i kako da covek ne glasa za njega,mislim, za mene to nije problem,od kada sam prvi put prsetao ulicama Trsta i Minhena ,pozeleo sam da i u mojoj zemlji sve tako lepo funkcionise i sve tako lepo izgleda,ali je sada problem kako ce to radikali bez bedza da prihvate,do juce su se kleli u vojvodu,klicali Sadamu i Iraku,boli koceve na potezu kod Karlovca-Karlobaga-Virovitice,a sada moraju da glasju Evropa zdaj i EU nema alternativu....muka njihova ,ne bi im bio u koze,kakav je to politicka i moralna dilema,bas mi ih je zao...:sad2::sad2:

Dobro jos smo saznali od Tome grobara ,da je pored Dragica,Nicovica,Miskovica i Beko jedan od glavnih finansijera Tome grobara,Ace *******og i SNS-a...inace oklen im lova za onu cirkusijadu u Areni i oklen 200 000 EUR pomoci gradjanima Kraljeva...o kampanjama za lokalne izbore ,koje su teske i po 200---300 000 EUR da i ne pominjemo.

Toma i EU nema alternativu i ode djeneral u Hag ,samo ako Toma i njegovi tomisti zajasu na kobili zvana VLAST....zbogom DJENERALE ,SNS vise nije sigurna kuca kao sto je to dod skora bila SRS,dok su Toma i Aca bili bikovi predvodnici te stranke....:sad2::rida::bye:

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/219414/Tomislav-Nikolic-Izrucio-bih-Ratka-Mladica

LIDER SNS ZA "BLIC"
Tomislav Nikolić: Izručio bih Ratka Mladića

M. Maleš | 24. 11. 2010. - 00:02h | Foto: M. Đurica | Komentara: 127
Svedok sam da je ekstraprofit naplaćen 2001. godine i da su takozvani Miloševićevi tajkuni platili koliko je tražila tadašnja vlast. Licemerno je od Borisa Tadića da ih sada upozorava na to kako su stekli tu imovinu. Ili on možda hoće da kaže da je nekome dozvoljeno da ne plati ekstraprofit, a nije zbog toga otišao u zatvor - kaže u intervjuu za „Blic” Tomislav Nikolić, lider Srpske napredne stranke.

Nikolić: U našoj vladi biće ozbiljni ljudi, stručnjaci
Komentarišući poruku Milana Beka upućenu predsedniku Srbije Borisu Tadiću da najpre bogati ljudi iz DS treba da daju deo kapitala državi, a tek onda tajkuni, Nikolić ocenjuje da je „Beko mislio na bogate ljude iz Tadićevog okruženja koji imaju direktne ugovore sa javnim preduzećima”.

- Milan Beko je moj prijatelj. Godinu dana ga nisam čuo i video jer neću da mu stajem na muku. Znam da sve to prate i prisluškuju i da bi tog dana krenuli potpuno da ga unište.

(...)

Zašto se u sporazumu vaše koalicije ne navodi kao princip saradnja sa Hagom kada tvrdite da ste za evropske integracije?
- Zašto da potenciram da je saradnja sa Haškim trubunalom osnovni uslov za ulazak Srbije u EU? Valjda je to bar jasno. Naravno, u meri u kojoj je to moguće. Najpre, treba da se omogući da se ti ljudi tamo brane, a ne da ih predstavimo kao unapred osuđene. Zatim, ako Tadić ne može da uhapsi Mladića, pa valjda meni niko neće reći – „moraš!” Znam da bi Tadić drage volje uhapsio Mladića. To bi mu bio odlučujući adut da EU potpuno stane na njegovu stranu i više ni ne pominje SNS.

Da li biste vi drage volje uhapsili Ratka Mladića?
- Ne bih to učinio drage volje, ali bih morao da ispunim obavezu.

Kako moze bivsi glasaci i clanovi SRS da ga jos podrzavaju posle ovake izjave? Znaci da su oni ljudi isti izdajnici kao toma solja

Tužno je to što 90% ljudi koji imaju pravo glasa apsolutno ne prate dnevnu politiku i nisu ni svesni šta sve Toma priča od kako je napustio SRS. Radikali bi morali otvorenije da ga napadaju.
Ne ide mi u glavu što se on toliko promenio. Nije sigurno zbog novca jer ga je i ranije imao i više nego dovoljno.

Kako moze bivsi glasaci i clanovi SRS da ga jos podrzavaju posle ovake izjave? Znaci da su oni ljudi isti izdajnici kao toma solja

Чланови заједно са Томом се боре за власт и свој део колача.
Проблем су гласачи који увек прогутају удицу.
Сада ће мало Тома да нас води у Европу, само да прво пошаље Младића.
Јадна Србија са оваквим лидерима политичких странак
а.:eek:

Ovaj Toma mora jednom nedeljno da dođe u neke novine i viče kako bi i on da hapsi Ratka. Jadničak. :lol: A sad i Beko mu drug iz peska, a? Ban za Tomu, igra se sa mozgićima naših tzv. patriota. :rotf:

I Đinđić mu je bio drug, barem je to pričao prošle godine. Nema veze što je rekao da mu nije žao kad je ovaj prošao onako kako je prošao.

27825.jpg

Back