- Poruka
- 5.489
prvo se ti prijavi, red je a i KRAJNJE VREME I POVEDI još neke da ti prave društvo i to je red, a i KRAJNJE VREME 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sada kada si spomenuo šamar, probudim se ja u gluvo doba noći, sanjam esha ...e, da. i još sanjam kako mu izvlačim uši zato što NE POSTOJI NAJVAŽNIJI smajli onaj KOJI ŠAMARA... Esh, se pravda - nisam ja, kriv je Tab... tu se probudim i svrišim s trinaesticom, strašna gnjavaža... uspomene,uspomene
ne vredi da dodaješ face, zrbisao je on do daljnjeg![]()
Е да ми је неко ово рекао усмено отерао бих га у три лепе - а овако сам се лично уверио:
To mora da je košmar...
Pa da...izvlači se...![]()
е малеру 1, зато што си ти гледао текму смо и изгубили, гори си лерма од инзагиа треба ти слупати тв![]()
![]()
Nisam, i nemam pojma o čemu govoriš. Gledala sam samo spot i sjajan je, mada nije morao da utrpa Trudi...
Две чађаве двоцевке је филм. У њему глуми Стинг кога готивиш. А стинг значи жаока. Еве да видиш..
Laci sretan rodjendan
sledeci korisnik koji otvori temu o rodjendanu drugog korisnika na pdf politika ide u banovinu![]()
85-to si godiste?Bitno je da si ti meni progledao kroz pste.
A da svratiš na kafu?
Neću te seksualno zloupotrebiti, obećavam![]()
zavisi od pH faktora![]()
Комунисти професоре, само најобичнији комунисти. Не мож професоре мени нико бити политичи близак ко не пише Ћирилицом. Ал на страну то.drinjaca:Ко је од колега са пдф политике на вашој листи непожељних
чије поруке не читате ни у лудилу
- jaguar b p
а код вас?Калуђер:Па знаш како, тог Јагуара чак нисам ни приметио. Биће да је због тога што већ дуже време ређе залазим по темама. Рецимо да максимално прегледам наслове. Тако да нека моја листа из пређашњег времена изгледа овако:
Листа непожељних корисника
* 27E
* Alekasandar3
* Anđa
* Arsenijum
* Aсибилити оф поинт
* Baba Zeneti
* baklja
* Blajbinger
* bravar je opet s vama
* čedina_zebra
* Dalibor.K
* dragon x
* emilly1
* Giant squid
* jeka
* Kauboj Rajko
* Komunista*
* Komunistkinja
* kruskica...ca
* Maestral-
* Manny Ribera
* Marty Misterija
* MilesaKlise
* MuskoSamBre
* Narodni Tribun
* SQUID
* Tol
* ValterX
* vazdusasta
* velke712
* Zona realnosti
* [Ne_Vazim_Se]
* Дискретни херој
* ПАПРИКАРИУС
Е сад на тој листи има маса клонова једног те истог корисника а и на тој листи још фали Ешуматор ... ал модераторе немож ставит на игнор листу.krauterbox:Ala Kaluđeru pa ti si baš probirljiv čovjek!
Ne znam samo što si u spisak turio jeku, profesorka ti je po mojem mišljenju veoma bliska.