Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pickfightsmile.gif
boredsmiley.gif

:per::per::per:

Е да ми је неко ово рекао усмено отерао бих га у три лепе - а овако сам се лично уверио:

А је л' би неко УМЕО или МОГАО ДА НАМ ОБЈАСНИ ОВУ БУДАЛАШТИНУ О ПРЕТРАЖИВАЧУ ОДАВНО НЕПОСТОЈЕЋЕ ДРЖАВЕ ???

Е да ми је неко ово рекао усмено отерао бих га у три лепе - а овако сам се лично уверио:

А је л' би неко УМЕО или МОГАО ДА НАМ ОБЈАСНИ ОВУ БУДАЛАШТИНУ О ПРЕТРАЖИВАЧУ ОДАВНО НЕПОСТОЈЕЋЕ ДРЖАВЕ ???

Drugi put klikni na ASTRO SAVET možda ti se posreći :zcepanje:

е малеру 1, зато што си ти гледао текму смо и изгубили, гори си лерма од инзагиа треба ти слупати тв
34nmgas.gif
kickedoutsmile.gif

Glavno da je Napoli dobio Bari. :ok:

Najbolja stvar u Bariju je ipak boljja od mocarele di bufalo iz Napulja. Zove se straćatela, kao sladoled. A dobra je i burata. Dve verzije istog. Mocarela i najfiniji mileram :ok:

drinjaca:
Ко је од колега са пдф политике на вашој листи непожељних

чије поруке не читате ни у лудилу

- jaguar b p

а код вас?
Калуђер:
Па знаш како, тог Јагуара чак нисам ни приметио. Биће да је због тога што већ дуже време ређе залазим по темама. Рецимо да максимално прегледам наслове. Тако да нека моја листа из пређашњег времена изгледа овако:

Листа непожељних корисника

* 27E
* Alekasandar3
* Anđa
* Arsenijum
* Aсибилити оф поинт
* Baba Zeneti
* baklja
* Blajbinger
* bravar je opet s vama
* čedina_zebra
* Dalibor.K
* dragon x
* emilly1
* Giant squid
* jeka
* Kauboj Rajko
* Komunista*
* Komunistkinja
* kruskica...ca
* Maestral-
* Manny Ribera
* Marty Misterija
* MilesaKlise
* MuskoSamBre
* Narodni Tribun
* SQUID
* Tol
* ValterX
* vazdusasta
* velke712
* Zona realnosti
* [Ne_Vazim_Se]
* Дискретни херој
* ПАПРИКАРИУС

Е сад на тој листи има маса клонова једног те истог корисника а и на тој листи још фали Ешуматор ... ал модераторе немож ставит на игнор листу.
krauterbox:
Ala Kaluđeru pa ti si baš probirljiv čovjek!

Ne znam samo što si u spisak turio jeku, profesorka ti je po mojem mišljenju veoma bliska.
Комунисти професоре, само најобичнији комунисти. Не мож професоре мени нико бити политичи близак ко не пише Ћирилицом. Ал на страну то.

За игнор листу имам, ај да кажем, пар ситних правила, а то су:

Тролери
Друкаре
Арогантне, надобудне, надмене лицемерне искомплексиране особе
И наравно глупе, незанимљиве особе

Тролери ми по дифолту иду на игнор листу, а ко испуни два од преостала три услова прави друштво тролерима на игнор ми листи. Ето професоре надам се да сте задовољни одговором.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back