Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
window.gif
ГООД ЕВЕЕЕНННИНННГГГ

Драги моји, мили моји, слатки моји, прекрасни моји, предивни моји, најлепши и најбољи моји...!

МААААААА................ШЕЋЕРЦИ И МЕДЕЊАЦИ МОЈИ!
И СЛАТКИЦЕ И МИШУРЦИ МОЈИ!

П.С.
И УСТАШЕ И УСТАШИЦЕ МОЈЕ!
П.П.С.
И БАЛИСТИ И БАЛИЈЕ МОЈЕ!

А зашто речи, WE'LL MAKE GREAT PETS?
Зато што је Европска Унија је неприродна и наказна политичка творевина направљена искључиво по мери и у складу са интересима привилеговане мањине. Њен опстанак зависи од њене способности да потпуно уништи суверенитет земаља чланица, затре национални и културни идентитет аутентичних европских народа и претвори исте у пуко потрошачко стадо које ради, једе, спава, размножава се, имбецилно забавља и наравно, најважније – плаћа порез. У борби са европским народима и њиховим идентитетом , Европска Унија користи сва расположива средстава, од класичне репресије карактеристичне за тоталитарне режиме, која подразумева забрану употребе националних и верских обележја, вербални деликт, дискриминацију европских народа, ... до „употребе“ неевропских имиграната са циљем радикалне и трајне промене друштвене структуре аутентичних европских народа.
Зато.

Па пази кад не могу да верујем, још увек се смејем. А јеси ме насмејо свака ти част.

Одо и ја да се испружим
каква фотка, е да и ја употребим смајлија :hahaha:

Него знаш шта је највећа фора, кад се већ потегла тема о о игнор листама, ти си пре неких 15-ак дана имао у аватару какву моторашку кацигу ... нешто у том стилу ... и ја утрипујем од тебе да си ни мање ни више но Е27

Одо факат да дремнем, слабо сам ноћас спаво а имао какав термин зором раном. Што ће рећи у 8

Poslednja izmena:
Куче је врх. Али, иде уз следећи пост. Ми смо то куче па ми онда мало мање смешно.
Кацига је старословенска ал мож бити и моторашка.Ретро фазон. Замало да ме шибнеш на игнор...:lol: па лепо, пријатељу.
Ај, поздрав, одох и ја.

п.с. Ево, турио сам Кату Бланшету. Сад не можеш да ме помешаш ни са ким. :hahaha:

Poslednja izmena:
Комунисти професоре, само најобичнији комунисти. Не мож професоре мени нико бити политичи близак ко не пише Ћирилицом. Ал на страну то.

За игнор листу имам, ај да кажем, пар ситних правила, а то су:

Тролери
Друкаре
Арогантне, надобудне, надмене лицемерне искомплексиране особе
И наравно глупе, незанимљиве особе

Тролери ми по дифолту иду на игнор листу, а ко испуни два од преостала три услова прави друштво тролерима на игнор ми листи. Ето професоре надам се да сте задовољни одговором.
Jesam, jesam ... hvala na iscrpnom odgovoru - sada mi je mnogo jasnije.

На игнор листи су ми до скор били Извини, Сквид, 27 Е и МарКом. Прву тројицу сам уклонио са листе, а овог четвртог можда и опет ставим на игнор. Једна од најгорих особа на форуму дефинитивно...некада ми је био нејвећи савјезник, а када га је жуаљало то коју политичку опцију симпатишем, кренуо је са хајком на мене...е са таквима у РЛ се не бих ни поздравио !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back