Novi izgled Foruma Krstarice

Kako vam se svidja novi izgled Foruma Krstarice?

• Svidja mi se

• Ne svidja mi se

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
3D Smile 1.gif

Nekada nije bilo neophodno ni učlanjenje na Forum, da bi se postovalo. Od šminke je postojala samo profilna slika, a danas je ukinuta i tema o mišljenju forumaša o slici koju postavljaju ostali registrovani korisnici. Ova sintagma (rk) mi je jedina i bola oči, u to vrijeme, ako izuzmemo neke žive, a bome i mrtve ovdašnje dokoličare... Lilu je moderisala na Svaštari, jeduć burek i jogurt usred pisanije i imala desetak klonova koji su služili isključivo za igru i benigna podjebavanja neupućenih :) Gazdarica se držala kao moderator na LJiS-u i dugo poslije „srećnih forumskih vremena“, prepoznatljiva po svom (manje-više pravednom) biču i nerijetkim nimfomanskim istupima oko kojih se nije dizala larma ;) A onda je nekakvo zlo ušlo međ čeljad (nije baš da mu se ne zna traga, al' 'ajde sad...). Otpočela su zaključavanja i brisanja tema, zabrane pristupa pojedincima etc. Moja malenkost je odustajala od postovanja u više navrata, valjda baš zbog nemirenja s ovim „unapređenjima“. Ćale je pokušao da pastvu prIJebaČi na svoj forum, no to bješe kratkog daha i neubjedljivo. Prvi veliki poduhvat šminkera (ne s toliko bure kao sad propraćen) raznio je ili bar prilično uzdrmao još obitavajuću humanost po krstaričinom digitalnom mišjem poljančetu. Na frekventnim potforumima neselektivno su lijepljene teme, inventivnost prognana i ozloglašena, reputacijama omogućeno izdvajanje klanova, gdje god da se osvrneš izniču baneri i reklame... Banalnosti i filistrima široko otvorena vrata... Povremeno zasijaju fantomski nickovi koji znaju sve istine svijeta, ali samo zapalacaju jezikom i mudro proštrumpfuju dok se ne premetnu u neke nove moderne pevačice, dude i dudice...

Uvjeren sam da je mnooooogo korektnih ljudi napustilo ovo šaškasto stjecište mišljenja zato što su tehnički zahvati suviše zadirali tamo gdje im nije mjesto.

Da nije baš nemoguće preko noći degradirati i razbaštiniti moderatore i supermoderatore, uvjerili smo se kroz više primjera. Što znači da se sve može, kad se hoće. No, neka, nek' je za raspravu što ne bi trebalo da bude diskutabilno.

Privatno!

Pardon, prijatno ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back