ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
ako brani gay populaciju,ne znaci da je automatski gay....
možda je poluautomatski..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako brani gay populaciju,ne znaci da je automatski gay....
Koje otkriće!!! Eureka!!!muzjak ti zastupas pederaj,a nisi *****???
Креснуо си ти да не кажем шта.Dobro, ako sam te kresnuo ne moraš sad svima da opisuješ kako mi bale idu.
Šta smo se koji pištolj dogovarali oko privatnosti?![]()

Ako kažeš, možeš da tražiš drugog da te kresne. Ja više neću.Креснуо си ти да не кажем шта.
Јел су то они што им је умни количник за 19 поена мањи на кателовој скали од белаца?Takodje sam protiv diskriminacije Afroamerikanaca, a opet nisam Afroamerikanac...
Што половиш пост?Ako kažeš, možeš da tražiš drugog da te kresne. Ja više neću.
Jel to znači da si ti za diskriminaciju afroamerikanaca?Јел су то они што им је умни количник за 19 поена мањи на кателовој скали од белаца?
Отворићу тему о томе па ћеш моћи да се искажеш!
Значи!ako brani gay populaciju,ne znaci da je automatski gay....
Citiram ono što ću da komentarišem. A ti vrlo dobro znaš kakav sam u seksu.Што половиш пост?
Јок и није!!!muzjak ti zastupas pederaj,a nisi *****???

Ti ne razlikuješ glagole od imenica ni semantiku istih. Blud je radnja, a gay je imenica.Значи!
Што би заступао противприродни блоод???
Ti to najbolje znaš. Moraš da priznaš da sam bio dobar.Јок и није!!!![]()
A da ti nisi zdravstveni radnik?Nije diskriminacija u pitanju,nego ZDRAVLJE,novih generacija!
Немам ја проблема с тим.Ti ne razlikuješ glagole od imenica ni semantiku istih. Blud je radnja, a gay je imenica.
A protivprirodni blud je ono što ti i ja radimo.
Ti to najbolje znaš. Moraš da priznaš da sam bio dobar.![]()

Сецкаш постове да се не примети колика си интелектуална сиротиња.Citiram ono što ću da komentarišem. A ti vrlo dobro znaš kakav sam u seksu.
Najbolje se kaje posle dobrog seksa. A onda će da se kajemo kao i uvek do sada.Немам ја проблема с тим.
Хомосексуалност је твоја пасија, покај се!

More, vidi kako se smeješ,
Џаба се набацујеш, пробај на другу адресу!
milo ti.Ali moraš priznati da mi je ****** mnogo dobar.Сецкаш постове да се не примети колика си интелектуална сиротиња.
Обрис''о сам под с тобом.
Код нас нормалних нема тога, мора да је неки дерперски специјалитет.Najbolje se kaje posle dobrog seksa. A onda će da se kajemo kao i uvek do sada.
Osladilo ti se. Voliš to makar i napisano.![]()
Јок смешан си.More, vidi kako se smeješ,milo ti.
Немам ја везе с хомосима.Ali moraš priznati da mi je ****** mnogo dobar.![]()
A da ti nisi zdravstveni radnik?
Naravno da kod nas normalnih toga... Meni pričaš?Код нас нормалних нема тога, мора да је неки дерперски специјалитет.