- Poruka
- 9.023
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam po malo sportista-rekreativac
![]()
sportista sam![]()
![]()
relax... take it easy...
![]()
ooooo lepooo![]()
eto jedna bez lica
da ne spamujem![]()
Ljudi...sada ce te viditi kontrast!
Nemojte se sokirati ili najgore slogirati
Tako izgledam kad se ne nalazim na Jadranu
![]()
A tako kad sam na njemu...poslje 7 dana provedenih na suncu
![]()
<3 <3![]()
eto jedna bez lica
da ne spamujem![]()
Eh... pa mogu ja i da se "opustim"shteta
a tako lijep decko
![]()
![]()
eto jedna bez lica
da ne spamujem![]()
Ljudi...sada ce te viditi kontrast!
Nemojte se sokirati ili najgore slogirati
Tako izgledam kad se ne nalazim na Jadranu
![]()
A tako kad sam na njemu...poslje 7 dana provedenih na suncu
![]()
Evo od mene još četiri komada, ajmo udrite sa ocenama, divljenjem, pljuvanjem, omalovažavanjem delova tela ... Devojke , ne stidite se da kažete šta mislite i osećate(erotsko uzbuđenje/gađenje)... Momci, slobodno izrazite svoja osećanja takođe (ljubomora/podsmeh)...Pogledajte prilog 165105**Pogledajte prilog 165106**Pogledajte prilog 165107**Pogledajte prilog 165108
Evo od mene još četiri komada, ajmo udrite sa ocenama, divljenjem, pljuvanjem, omalovažavanjem delova tela ... Devojke , ne stidite se da kažete šta mislite i osećate(erotsko uzbuđenje/gađenje)... Momci, slobodno izrazite svoja osećanja takođe (ljubomora/podsmeh)...Pogledajte prilog 165105**Pogledajte prilog 165106**Pogledajte prilog 165107**Pogledajte prilog 165108
Hvala , i hvala za onaj pozitivni komentar na prethodne slike , pre nekoliko dana....svidja mi se ono sto vidim.
Danke her komandant ! Mada mi i nisu potrebna neka muda da se slikam bez pokazivanja face, ali valjda je ovo što pokazujem bitno za S u LJ&Sбрате,поздрављам то што имаш мудда да даш допринос овој теми,слике нису мој фах али немам ништа против њих.
Ne razumem šta mi kažeš, ali umem da budem maratonac i dobrovoljac.Seksualni maratonac...
Ili dobrovoljac..![]()
![]()
Nesimetričan ?!? Kako ? oh neeee, sad si mi nabio kompleks ! Idem da se ubijeeeemNesto ti je nesimetrican gornji deo tela :S Inace, svaka cast![]()
Hvala za odato priznanje. Nisam homos. A i ne verujem da će mi se neka ponuditi preko foruma. Nije bezbedno. Za mene.asi razbacan bogte ,ako ne pokupis neke pozive za sex od forumasica niko nece
e da malo si gej doduse zbog ovog exponiranja i sve ali ako urodi plodom skidam kapu![]()
I ti mi kažeš da sam gej ?! A ja ti pre neki dan napisao ovako lepu poruku za onu tvoju lepu sliku, i ti mi ništa nisi odgovorila.ova pitanja su ti vrlo cudna. priznaj da si najobicniji student sociologije ili psihologije koji radi svoj diplomski i ovo je istrazivanje
mislim, nisi znao, da ako zelis da budes Fuko ili Habermas, dovoljno je i da se trpas u dupe po javnim veceima, ne moras da kacis slike ovde
mada ti to dodje isto
Zid je vertikalan, a parket je pričvršćen za pod.Cikcak--kakav ti je to zid i parket?