Slike forumasica i forumasa ( samo slike, chat nikako ) VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam po malo sportista-rekreativac :D

75682_468855961165_826371165_5600988_4087871_n.jpg

:ok::ok::ok::ok:

Ljudi...sada ce te viditi kontrast!

Nemojte se sokirati ili najgore slogirati

Tako izgledam kad se ne nalazim na Jadranu
231210014729_HPIM1366.jpg

A tako kad sam na njemu...poslje 7 dana provedenih na suncu

231210015036_HPIM0627.JPG

z:shock:
Bolja bi bila izjava kako si se kupao u cokoladi...odma bi se javile forumasice da istu polizu sa tebe...:zcepanje:

Inace..pogled sece, kolje u poz. smislu...z:D

Evo od mene još četiri komada, ajmo udrite sa ocenama, divljenjem, pljuvanjem, omalovažavanjem delova tela ... Devojke , ne stidite se da kažete šta mislite i osećate(erotsko uzbuđenje/gađenje)... Momci, slobodno izrazite svoja osećanja takođe (ljubomora/podsmeh)...Pogledajte prilog 165105**Pogledajte prilog 165106**Pogledajte prilog 165107**Pogledajte prilog 165108

брате,поздрављам то што имаш мудда да даш допринос овој теми,слике нису мој фах али немам ништа против њих.

Evo od mene još četiri komada, ajmo udrite sa ocenama, divljenjem, pljuvanjem, omalovažavanjem delova tela ... Devojke , ne stidite se da kažete šta mislite i osećate(erotsko uzbuđenje/gađenje)... Momci, slobodno izrazite svoja osećanja takođe (ljubomora/podsmeh)...Pogledajte prilog 165105**Pogledajte prilog 165106**Pogledajte prilog 165107**Pogledajte prilog 165108

asi razbacan bogte ,ako ne pokupis neke pozive za sex od forumasica niko nece
e da malo si gej doduse zbog ovog exponiranja i sve ali ako urodi plodom skidam kapu :zcool:

...svidja mi se ono sto vidim.
Hvala , i hvala za onaj pozitivni komentar na prethodne slike , pre nekoliko dana.

брате,поздрављам то што имаш мудда да даш допринос овој теми,слике нису мој фах али немам ништа против њих.
Danke her komandant ! Mada mi i nisu potrebna neka muda da se slikam bez pokazivanja face, ali valjda je ovo što pokazujem bitno za S u LJ&S
Seksualni maratonac...:lol:

Ili dobrovoljac..:think: :mrgreen:
Ne razumem šta mi kažeš, ali umem da budem maratonac i dobrovoljac.

Nesto ti je nesimetrican gornji deo tela :S Inace, svaka cast :ok:
Nesimetričan ?!? Kako ? oh neeee, sad si mi nabio kompleks ! Idem da se ubijeeeem :(

asi razbacan bogte ,ako ne pokupis neke pozive za sex od forumasica niko nece
e da malo si gej doduse zbog ovog exponiranja i sve ali ako urodi plodom skidam kapu :zcool:
Hvala za odato priznanje. Nisam homos. A i ne verujem da će mi se neka ponuditi preko foruma. Nije bezbedno. Za mene.

ova pitanja su ti vrlo cudna. priznaj da si najobicniji student sociologije ili psihologije koji radi svoj diplomski i ovo je istrazivanje
mislim, nisi znao, da ako zelis da budes Fuko ili Habermas, dovoljno je i da se trpas u dupe po javnim veceima, ne moras da kacis slike ovde
mada ti to dodje isto
I ti mi kažeš da sam gej ?! A ja ti pre neki dan napisao ovako lepu poruku za onu tvoju lepu sliku, i ti mi ništa nisi odgovorila.

Cikcak--kakav ti je to zid i parket?
Zid je vertikalan, a parket je pričvršćen za pod.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back