Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

ail2-1.jpg

ail1-1.jpg

Nadamo se da će današnje druženje uroditi plodovima.

Често кроз форум протекне прича о куковима СОП-ова, па ја овом сликом доказујем да мој пас нема никаквих проблема што се тиче тога ;)
могу да сликам и писмену анализу ветеринара, ако неко хоће..

http://www.dodaj.rs/f/2T/O0/YPHfsf2/1/janin-snimak-kukova.jpg - на овом линку је већа слика

Овог пса сам већ раније показивао на форумима... Из Остружнице је, као и ја.
Помињем га опет, јер је пре 2 недеље, провалнику у двориште амбуланте коју чува направио отворен прелом руке... Самим тим је потврдио чему служи и како то обавља! :D

Сталац, Nisi mi odgovorio da li je kučka Targa imala prolapasus na poslednjem parenju...

Један снимак на вет. факултету кошта 1500 дин.
Нема никаквих ознака... Јана је повредила ногу, па су јој снимани кукови и задња нога са намером да се установи где је повреда, а не из неког другог разлога.
у дијагнози је описан сваки снимани део тела и једини проблем постоји на колену, због ударца.

Ja mislim da cak i pored ograde,table i vakcine moze da ima problema.Mislim da treba prodje neke testove(socijalizacija i sl.),a cak i tad ako zele mogu da te tuze i bices kriv.

To vazi za ''opasne rase pasa'' pitbula,americkog staforda,bul terijera,stafordskog bul terijera.Ima tu dosta pravnih zackoljica :confused: Pokusaj pljacke,telesne povrede,stepen povreda svasta moze tu da bude.Vrlo je moguce da ce vlasnik psa biti novcano kaznjen.Dosta je tu faktora u igri :think:

Back