Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
ijoooj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a si provalio celu pricu?
Dzeremi, voditelj Top gear-a, (ex pajtonovac) prvo isprozivao Meksikance da bi njihovi automobili bili debeli, nemarni, lenji, da ce da ispustaju gasove, i padaju u san nalonjeni na ogradu, zagledani u kaktus
Meksikanci to shvatili kao uvredu, diskriminaciju, sta vec i BBC im se izvinio, ali Dzeremi nije hteo vec je bio u fazonu 'ko vas hebe kad nemate smisao za humor'
posle su prozivali i Albance, kao Albanac ode u Englesku, zaradi kes, kupi kola, vrati se u Albaniju i odmah mu izvale bravu na autu
e sad, Albanci se nisu osecali prozvanima, niti su se zalili k'o Meksikanci![]()
Dzeremi, voditelj Top gear-a, (ex pajtonovac)
Jeremy Clarkson, ex pajtonovac ?? Daj mi neki izvor za tu informaciju...
a si provalio celu pricu?
Dzeremi, voditelj Top gear-a, prvo isprozivao Meksikance da bi njihovi automobili bili debeli, nemarni, lenji, da ce da ispustaju gasove, i padaju u san nalonjeni na ogradu, zagledani u kaktus
Meksikanci to shvatili kao uvredu, diskriminaciju, sta vec i BBC im se izvinio, ali Dzeremi nije hteo vec je bio u fazonu 'ko vas hebe kad nemate smisao za humor'
posle su prozivali i Albance, kao Albanac ode u Englesku, zaradi kes, kupi kola, vrati se u Albaniju i odmah mu izvale bravu na autu
e sad, Albanci se nisu osecali prozvanima, niti su se zalili k'o Meksikanci![]()
ijoooj![]()
![]()
Odgledao sam "Paranrmal activity2" i smoooorio sam se kaaaaao plovak...jedino sto nisam ocekivao jeste da ce ona likusa iz prvog dela doci na kraju filma i zavrnuti siju onom matorcu(wtf?)...a neki likovi mi ispricase da je film wooow...![]()
Ja ga imam oko nedelju dana, takodje me mrzelo da odgledam posto je i prvi bio smor...
klip je vrh![]()
Jest vala.....ja pustio da vidim trailer...i sa paznjom gledo,i reko vid sranja od efekata......No kad ga je "duh vuko" za nogu umro sam![]()
Veceras sam planirao da se otkinem od alkohola..
ali sad me nesto steglo oko srca, ne mogu da dise..bem mu mater.. neki tumor mi proradio![]()
Jestel vidjeli ocog manijaka
aahahahaha koja budala ne verujem xDDDDD
sad mu trebaju i monitor i pantalone![]()