crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Čekaj bre, ko bi branio lopova i narkomana?
Doduše, nemam ličnog iskustva, ali znam šta se dešava... tužno i ružno... baš me zato i (ne) brine...
U ovoj državi sve prolazi...![]()
Verovatno si propustila moj slucaj koji sam opisala prosle godine. Pritrcala sam budali da mu pomognem kad je pao sa sluzbenog motora, ostala da svedocim da mu je masa ljudi prelazila ulicu pa je zato pao (kontajuci eto nisam u zurbi pa sto ne bih ostala ako cu mu time pomoci da opravda unisteni motor Hitne pomoci u kojoj je zaposlen) i sad se mlatim po sudu ne bih li dokazala da nisam ja ta koja je pretrcavala ulicu. On skontao u medjuvremenu kako mu ne bi bilo lose da me optuze jer bi tako podgao pare od osiguranja i jednostavno iskulirao i slozio pricu da sam bila na peshackom pa je zato pao. Nashao i fantomskog svedoka sa kojim verovatno planira da podeli tjar od osiguranja i za koga ne verujem da je uopste bio na licu mesta niti igde pise gde se taj tacno nalazio u trenutku pada niti ga je iko do sada to uopste pitao.
I sad ti vidi da li ces se zaebavati sa pistoljem. Bolje uci neku borilacku vestinu umesto sto gledas americke akcione filmove.