Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas tj. jutros, dobro jutro
40078335.gif

unsaie.png

Bre mileva, dobro ti tvoji studenti nešto i nauče...Ja bih samo blenula u tebe i mislila kako tako da izgledam kada dođem u tvoje godine...Ne daju mi bone, ali sutra...:znamiguje:

Moram da citiram samu sebe ( ne znam da li iko to radi :roll: ), ali sam dobila reputaciju od meni jako drage osobe, pa sam ukapirala da sam se, možda, loše izrazila.

LM, htedoh reći da imam 20 godina, i da sam milevina studentkinja, ja bih tada samo blenula u lepu mi profesoricu i mislila kako bih volela da i ja izgledam tako kroz dvadesetak godina. To sam 'tela reći. A znam da sam već sada skoro u milevinim godinama ( par godinica je dr mileva starija od mene ), tako da sa sigurnošću mogu da tvrdim da kada budem imala godina koliko ona sada, neću izgledato dobro kao ona.

Eto.

bordo.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Синоћ се сама ошишала, а данас се сама обукла. :) Каже ми тата:,,Мислим да једва стајеш у своју гардеробу''... Изгледа да је тако, теши ме само што је гардероба од пре 20 година...

:super: Bravo Vanda i za frizuru i za odevnu kombinaciju!

slikala sam se sama

zanemariti razbarušenost - bilo mnogo ladno pa se zumb zumba čačak, vlaško robot, šota i sl vijorilo u cilju zagrevanja, kad već alkohol ne konzumiram

aazl00.jpg

Bre mileva, dobro ti tvoji studenti nešto i nauče...Ja bih samo blenula u tebe i mislila kako tako da izgledam kada dođem u tvoje godine...Ne daju mi bone, ali sutra...:znamiguje:

Ovo i ja zelim :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back