- Poruka
- 21.194
pa i ja sam,al niko mi ne moze zabraniti da mastam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..mileva nije matora, aman.. 

i ja bih volela kad omatorim da izgledam ko mileva![]()

Lepa slika... lepa ti...![]()
..novogodishnja atmosfera kod nas..
..zanemarite miss na FB u pozadini, njoj je svaki dan praznik..![]()
![]()

E milesa, ova slika ti je ubedljivo najlepša... ali najlepša...sinoć na proslavi
![]()

Uuuuuu... vaki, kratko...[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
Синоћ се сама ошишала, а данас се сама обукла.Каже ми тата:,,Мислим да једва стајеш у своју гардеробу''... Изгледа да је тако, теши ме само што је гардероба од пре 20 година...

Još i kad skuvamo bistru supu ko mileva, možemo dUmremo...i ja bih volela kad omatorim da izgledam ko mileva![]()

zene ,mnogo ste lepe![]()
dakleM
forum moze da ucini za samopouzdanje vise no svako psiholog ili hemijski izazivac srece
sad se i ja osecam lepom
snoc prvo nisam ni htela da idem
pa sam posla na tu proslavi i duuuugo sedela u kolima razmisljajuci da li da udjem ili ne jer sam se osecala ko zadnje g.ovno - to me drzi dugo vec a kulminiralo je kad nisam nasla sta da kupim jer je sve za tela kakvo ima Baby, a za nas sto postajemo zagrljajaste nema nista...uz to i mm me je utesio do bola rekavsi da u sustini nikad nisam imala bolje noge i doope jer se ne vide nikakvi tragovi celulita-a to nazalost jeste tako ali ne sto je sav celulit nestao no sam se ugojila pa se sve rasteglo....3kg nije mnogo ako je rec o porodicnom sladoledu, ali ako je rec o necemu na telu onda je kao 3 tone....cak nisam sigurna i da je u pitanju 3....
jednostavno, ovo mogu da shvate ispisnice, pocinjem da licim na zenu - ynaci da se gojim u rukama *ej...nikad nisam imala gram sala tamo, i u stomaku.....
dakleM
hvala jos jednom

Pa što ne kupi mini, crna ženo???
ej a povodom bejbi,bila sam danas u sopingu u podgorici u njihovom delta sitiju i posto sam imala jelte poslednjih dana muku sa stomakom i oslabila 20 kila,odlucim se ja da kupim haljinu od trikotaze,kao sto ima bejbi.i da je nosim svaki put kad se uneredim...znaci bar dva puta godisnje.al nema,sve su mini.
bas sam se razocarala![]()

pa gde da idem sa 45 godina i minicem ?
da mi sluzi za slikanje za forum?

vidi ovu uobrazenu bejbi![]()
Što bi mm rekao:"Hoće to od dobrog života."To sto si nabacila koje kilo znaci da si opustena i da ti je lepo, a i plasim se da se ne okrecu sve zbog toga...![]()
-to kad se ja žalim kako sam debela... ej a povodom bejbi,bila sam danas u sopingu u podgorici u njihovom delta sitiju i posto sam imala jelte poslednjih dana muku sa stomakom i oslabila 20 kila,odlucim se ja da kupim haljinu od trikotaze,kao sto ima bejbi.i da je nosim svaki put kad se uneredim...znaci bar dva puta godisnje.al nema,sve su mini.
bas sam se razocarala![]()

slikala sam se sama
zanemariti razbarušenost - bilo mnogo ladno pa se zumb zumba čačak, vlaško robot, šota i sl vijorilo u cilju zagrevanja, kad već alkohol ne konzumiram
![]()
valjda minjaka ima i u Srbiji
no malo je minjak
domindžos jedan ti da nabaciš....

...te je radni naziv ove slike....Rudolfice