Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
img4115a.jpg

..novogodishnja atmosfera kod nas.. :)
..zanemarite miss na FB u pozadini, njoj je svaki dan praznik.. :roll: :lol:
Lepa slika... lepa ti... z:)
sinoć na proslavi
29d45k.jpg
E milesa, ova slika ti je ubedljivo najlepša... ali najlepša... z:)
Nego reci mi, gde su tebi bore?

Hoću i ja da izgledam ko milesa u njenim godinama... ma i u mojim godinama... z;)
bordo.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Синоћ се сама ошишала, а данас се сама обукла. :) Каже ми тата:,,Мислим да једва стајеш у своју гардеробу''... Изгледа да је тако, теши ме само што је гардероба од пре 20 година...
Uuuuuu... vaki, kratko... z;):ok::zper:
i ja bih volela kad omatorim da izgledam ko mileva z:mrgreen:
Još i kad skuvamo bistru supu ko mileva, možemo dUmremo... z:mrgreen:

dakleM
forum moze da ucini za samopouzdanje vise no svako psiholog ili hemijski izazivac srece
sad se i ja osecam lepom
snoc prvo nisam ni htela da idem
pa sam posla na tu proslavi i duuuugo sedela u kolima razmisljajuci da li da udjem ili ne jer sam se osecala ko zadnje g.ovno - to me drzi dugo vec a kulminiralo je kad nisam nasla sta da kupim jer je sve za tela kakvo ima Baby, a za nas sto postajemo zagrljajaste nema nista...uz to i mm me je utesio do bola rekavsi da u sustini nikad nisam imala bolje noge i doope jer se ne vide nikakvi tragovi celulita-a to nazalost jeste tako ali ne sto je sav celulit nestao no sam se ugojila pa se sve rasteglo....3kg nije mnogo ako je rec o porodicnom sladoledu, ali ako je rec o necemu na telu onda je kao 3 tone....cak nisam sigurna i da je u pitanju 3....
jednostavno, ovo mogu da shvate ispisnice, pocinjem da licim na zenu - ynaci da se gojim u rukama *ej...nikad nisam imala gram sala tamo, i u stomaku.....

dakleM
hvala jos jednom

dakleM
forum moze da ucini za samopouzdanje vise no svako psiholog ili hemijski izazivac srece
sad se i ja osecam lepom
snoc prvo nisam ni htela da idem
pa sam posla na tu proslavi i duuuugo sedela u kolima razmisljajuci da li da udjem ili ne jer sam se osecala ko zadnje g.ovno - to me drzi dugo vec a kulminiralo je kad nisam nasla sta da kupim jer je sve za tela kakvo ima Baby, a za nas sto postajemo zagrljajaste nema nista...uz to i mm me je utesio do bola rekavsi da u sustini nikad nisam imala bolje noge i doope jer se ne vide nikakvi tragovi celulita-a to nazalost jeste tako ali ne sto je sav celulit nestao no sam se ugojila pa se sve rasteglo....3kg nije mnogo ako je rec o porodicnom sladoledu, ali ako je rec o necemu na telu onda je kao 3 tone....cak nisam sigurna i da je u pitanju 3....
jednostavno, ovo mogu da shvate ispisnice, pocinjem da licim na zenu - ynaci da se gojim u rukama *ej...nikad nisam imala gram sala tamo, i u stomaku.....

dakleM
hvala jos jednom

al je Baby mnogo mlađa od tebe...a nema ni dece...:D

ej a povodom bejbi,bila sam danas u sopingu u podgorici u njihovom delta sitiju i posto sam imala jelte poslednjih dana muku sa stomakom i oslabila 20 kila,odlucim se ja da kupim haljinu od trikotaze,kao sto ima bejbi.i da je nosim svaki put kad se uneredim...znaci bar dva puta godisnje.al nema,sve su mini.
bas sam se razocarala :(

Vanda, tvoj post me je s pocetka podsetio na cika Jovinu pesmicu, samo verujem da u tvojoj izostaje deo sama sam se juce svukla...z;)
Izgledas zrelo i zanosno, plavuse odisu neznoscu a linija ti je boli glava...

Mileva..zene s juga su vrele i vatrene, tako se bar prica, os u krevet os u kafanu- nema promasaja. Ako koza laze, slika ne laze...z:)
To sto si nabacila koje kilo znaci da si opustena i da ti je lepo, a i plasim se da se ne okrecu sve zbog toga...z:hm:

ej a povodom bejbi,bila sam danas u sopingu u podgorici u njihovom delta sitiju i posto sam imala jelte poslednjih dana muku sa stomakom i oslabila 20 kila,odlucim se ja da kupim haljinu od trikotaze,kao sto ima bejbi.i da je nosim svaki put kad se uneredim...znaci bar dva puta godisnje.al nema,sve su mini.

ne može svima da stoje iste stvari...: )

To sto si nabacila koje kilo znaci da si opustena i da ti je lepo, a i plasim se da se ne okrecu sve zbog toga...z:hm:
Što bi mm rekao:"Hoće to od dobrog života."z;) -to kad se ja žalim kako sam debela...

Daj mi pošalji taj virus... hoću i ja u mini... z:mrgreen:

Evo za tebe jedna pesma:

valjda minjaka ima i u Srbijiz:mrgreen:z:mrgreen:

no malo je minjak
domindžos jedan ti da nabaciš....

ma da.sedim ja juce kod frizera i gledam ribu,to nije suknja to je kais i carape.a onda pogledam sebe,ja uvukla gornji deo trenerke,u donji,a donji podigla pod pazuh,a carape,one vunene debele,sve se oko clanka zarozale.pa sve mislim ima i ja da nabacim jedan ovaki kais,al ne znam kako cu onda da nosim podgace:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back