Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.330
kao i nestrucnih lekara prilikom obicne intervencije u lokalnoj anesteziji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde bre ne lupetaj 15 godina imam problem s ledjima posebno od 2009 posle pada s bicikla i jedino vezbe jacanje misica i kostolomci pomazu..nemoj da mi nastavljas soliti pamet jer znam na sta sam sve isao i kakve strucnjake doziveo serem se svima u diplomuZasto ti krckaju svi zglobovi?To nikako nije dobro,zar si vec toliko rasrafljen da se svakodnevno moras namestati?
Ukoliko zelis da generalizujes zbog jednog loseg iskustva na klinickom razmisli da li se ponasas kao dete-cika me uvredio i zeznuo,mrzim sve cike- malo je nezrelo jel,da?Prerasti vise taj klinicki i pocni da zivis....
ajde bre ne lupetaj 15 godina imam problem s ledjima posebno od 2009 posle pada s bicikla i jedino vezbe jacanje misica i kostolomci pomazu..nemoj da mi nastavljas soliti pamet jer znam na sta sam sve isao i kakve strucnjake doziveo serem se svima u diplomu
ako se nesto iscasi kako mogu lekovi i inekcije da vrate kosti u prvobitno stanje,to da pits te diplomirane duduke
Evo danas na Božić, keva izvrne stopalo i pojavi joj se " krompir " na članku. Otišli do čoveka ( Moma iz Mirijeva, nismo hteli kod kostolomca jer smo čuli da je ovaj odličan ), vratio kevi prstima ligamente i preporučio u toploj vodi sa solju da stopalo " odleži ". Ovo je moje iskustvo.