Astrica
Poznat
- Poruka
- 8.182
Pa to ''jato'' je vrlo zaebano,vidim da većina ovdašnjih muškaraca qka na njega ko da su plači3,14čke a ne muškarci.
To je Mirzino jato
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to ''jato'' je vrlo zaebano,vidim da većina ovdašnjih muškaraca qka na njega ko da su plači3,14čke a ne muškarci.
'ај' нећемо сад да их хвалимо.Не ваљају и тачка.Нека ови клинци стрепе и плачу и даље.
Ma jok bre .
evo meni moja 11 godina donosi dorucak u krevet svako jutro , zajedno sa kafom i novinama ., bez obzira kad ustajem.
A nikad je i nisam nesto terao na to .
A ima jos neke tako fazone ...na primer kadd se vratim moran , Potpuno nebitno dal sam radio , il bio na pecanju ) , ona lepo utisa decu , da mi da jedem , pa me okupa i stavi u krevet , pa zabavlja decu , al tiho da se ja naspavam .
Sve tako neke stvari koje nisam u opste ocekivao kad sam se s njom zenio . I to traje tako svih 11 godina bez promena . Ma nije samo to . Ima tako js jedno milion fora ...neobicnih i neocekivanih . Na primer , ona me uvek kupa , i ona me uvek brije , kad sam kod kuce .

Ma šiba je po tabanima svaki dan, pa da vidiš kako se posle smeška i prede pred gostima u kući![]()
Inace, dobar ti je onaj metod o radjanju djece jedno za drugim.
Em je super kad je porodica velika, em se zena smiri i ne misli o glupostima.
ali to radi samo ako imas ogromna sredstva da podizes tu decu, inace ce se brzo pretvoriti u cigan fest...
To je nekad vrijedilo,al na selu.Moje prababe su imale po 13-oro djece.Al to su bila druga vremena.
To je nekad vrijedilo,al na selu.Moje prababe su imale po 13-oro djece.Al to su bila druga vremena.

u to vreme nisu mogli na trafici da kupe durex![]()
A nisu onda na selu imali struje

Inace, dobar ti je onaj metod o radjanju djece jedno za drugim.
Em je super kad je porodica velika, em se zena smiri i ne misli o glupostima.
))Zasto brak bez dece?Брак може, деца не.
Ma jok bre .
evo meni moja 11 godina donosi dorucak u krevet svako jutro , zajedno sa kafom i novinama ., bez obzira kad ustajem.
A nikad je i nisam nesto terao na to .
A ima jos neke tako fazone ...na primer kadd se vratim moran , Potpuno nebitno dal sam radio , il bio na pecanju ) , ona lepo utisa decu , da mi da jedem , pa me okupa i stavi u krevet , pa zabavlja decu , al tiho da se ja naspavam .
Sve tako neke stvari koje nisam u opste ocekivao kad sam se s njom zenio . I to traje tako svih 11 godina bez promena . Ma nije samo to . Ima tako js jedno milion fora ...neobicnih i neocekivanih . Na primer , ona me uvek kupa , i ona me uvek brije , kad sam kod kuce .
eto resenja,uvesti restrikcije struje,ukinuti pristup internetu i zabraniti uvoz kondoma,srbija ce da procveta![]()
nesto sto ne funkcionise milom-nece funkcionisati ni silom.Žene su danas potpuno uništile brak kao pojam sigurnosti... Svojom dvoličnošću, neodlučnošću i prevrtljivošću... Krajnje je vreme da se uvode arapski zakoni![]()
Zarad svojih sitnih uživanja dovode u pitanje brak kao zajedicu.
Žene su danas potpuno uništile brak kao pojam sigurnosti... Svojom dvoličnošću, neodlučnošću i prevrtljivošću... Krajnje je vreme da se uvode arapski zakoni![]()
Zarad svojih sitnih uživanja dovode u pitanje brak kao zajedicu.
A vi ste baš zlatni pa ste skroz nevini
hoces ti da se udas u Srbiji?