Koliko ima neudatih i neozenjenih u Srbiji od 25 do 4o godina?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Palma je sampion.Odlucio je da neozenjene i neudate iznad nekih godina salje na grcko more.Nada se da ce od toga nesto ispasti.
Bilo bi dobro da se organizuju klubovi onih koji ne mogu na klasican nacin da nadju bracnog partnera,a da opstine finansiraju njihov rad.U njima bi se slobodnjaci sastajali povremeno.
Jagodina mi je uvek delovala kao neki dosadan,ravnicarski grad,a sada u njemu cveta turizam!?

Ma jok bre .
evo meni moja 11 godina donosi dorucak u krevet svako jutro , zajedno sa kafom i novinama ., bez obzira kad ustajem.
A nikad je i nisam nesto terao na to .
A ima jos neke tako fazone ...na primer kadd se vratim moran , Potpuno nebitno dal sam radio , il bio na pecanju ) , ona lepo utisa decu , da mi da jedem , pa me okupa i stavi u krevet , pa zabavlja decu , al tiho da se ja naspavam .
Sve tako neke stvari koje nisam u opste ocekivao kad sam se s njom zenio . I to traje tako svih 11 godina bez promena . Ma nije samo to . Ima tako js jedno milion fora ...neobicnih i neocekivanih . Na primer , ona me uvek kupa , i ona me uvek brije , kad sam kod kuce .

Како си то постигао?

Је ли жена фина особа била и прије брака, или си ти то мало васпитавао?

Постао си ми лични идол.

To je nekad vrijedilo,al na selu.Moje prababe su imale po 13-oro djece.Al to su bila druga vremena.

i to je vrlo diskutabilno da li je radilo, neka socioloska istrazivanja pokazuju da je cak i na selu to vise bio mit, mada sigurno je verovatnije da takav vid zajednice moze opstati na selu gde svako preuzima deo jednostavnijeg fizickgo posla..

Брак може, деца не.
Zasto brak bez dece?
Ko nije imao potomke i ne zna sta je prava lepota zivljenja.
Najvecu radost u zivotu covek dozivi kada se rodi novo,majusno bice,koje potice od njega samog,a tek njihovo odrastanje je cesto puta veliko uzivanje i ona prava,velika sreca.
Dovoljno je da se oni koji cine par medjusobno uvazavaju.Papiri i formalnosti nisu obavezni.

Ma jok bre .
evo meni moja 11 godina donosi dorucak u krevet svako jutro , zajedno sa kafom i novinama ., bez obzira kad ustajem.
A nikad je i nisam nesto terao na to .
A ima jos neke tako fazone ...na primer kadd se vratim moran , Potpuno nebitno dal sam radio , il bio na pecanju ) , ona lepo utisa decu , da mi da jedem , pa me okupa i stavi u krevet , pa zabavlja decu , al tiho da se ja naspavam .
Sve tako neke stvari koje nisam u opste ocekivao kad sam se s njom zenio . I to traje tako svih 11 godina bez promena . Ma nije samo to . Ima tako js jedno milion fora ...neobicnih i neocekivanih . Na primer , ona me uvek kupa , i ona me uvek brije , kad sam kod kuce .

Ako te već kupa onda ti sigurno i mjenja pelene.A to znači da si joj i ti dijete
eto resenja,uvesti restrikcije struje,ukinuti pristup internetu i zabraniti uvoz kondoma,srbija ce da procveta:per:

I koristit petrolejku

Žene su danas potpuno uništile brak kao pojam sigurnosti... Svojom dvoličnošću, neodlučnošću i prevrtljivošću... Krajnje je vreme da se uvode arapski zakoni :)
Zarad svojih sitnih uživanja dovode u pitanje brak kao zajedicu.
nesto sto ne funkcionise milom-nece funkcionisati ni silom.
Nije poenta samo u zenama, vec u oba pola, a i iskreno ja i da sam zena smorio bih se samo sa jednim partnerom vrlo brzo osim ako se bas ne potrefi. Msm identicno je, i kad si musko smoris se... Ne vidim po cemu su samo one "krive"???

Okruzeni smo deda-momcima i baba-devojkama samozivim i nesposobnim da porode bar po jedan novi zivot.Stalno ih srecem,jer ih ima i previse.Cekaju neke idealne uslove da bi zasnovali porodicu.
I sada nekima smetaju snahe iz Albanije,hriscanke?Nacisticki cistunci!Mozda vise vole da Srbija potpuno "ostari" i jednostavno nestane.
Mocni i uspesni narodi(Amerikanci,Turci,Madjari,Kanadjani,Australijanci i ...) su sve, samo nisu ciste nacije i sta im to smeta?

Predlazem Drzavnoj televiziji Srbije da snima kratke prikaze o momcima i devojkama starih od 25 do 5o godina ,koji na ovaj nacin zele da upoznaju kandidata ili kandidatkinju za brak, i da to prikazuje u ustaljenim terminima na svojim programima,a po mogucstvu i na nekim lokalnim televizijama Albanije,Moldavije,Rusije ...Uslov bi bio da su njihova domacinstva isplatila zadnju tv pretplatu.
Televizija bi prikazala tacnu adresu lica zaintersovanog za brak i sadrzaj sa kojim bi se to lice slozilo da ide u javnost.
Ovu inicijativu mogu iskorstiti i druge televizije,pa i radiostanice.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back