Zar još ima ljudi koji se nadaju novom kreku? Nema ništa od toga provjereno! Pa i Skidrow je još prije 2 mjeseca rekao da se ne nadamo. Zato sam se i vratio na 12.
Povedem Zvezdu, odigrao pola sezone, ali ubrzo izgubio interesovanje. Nervira me ono ograničenje na 5 stranaca (4 u prvih 11). Mada, imao sam nekih dobrih transfera. Xulu za 150.000, vrlo dobar mladi štoper. Kaebi iz Irana, ofanzivni desni bek i krilo, frajer razvaljuje. Brz, dobro centrira itd.
Onda sam odlučio da krenem iz početka i povedem Srbiju. U kvalifikacijama za EP 2012 sam završio drugi u onoj grupi sa Italijom, Slovenijom...što je podvig s obzirom koliko su oni naši realni selektori zasrali situaciju. U baražu raskantam Slovačku i plasiram se na EP. Tamo u grupi bio sa Njemačkom, Holandijom i Francuskom. Nije moglo biti teže. Ipak, završim prvi u grupi i u 1/4 finalu ispadnem od Norveške, koja je kasnije poražena u finalu od Engleza.
Onda slede kvalifikacije za SP 2014 u grupi sa Belgijom, Hrvatskom itd. Tu smo takođe odlično igrali, ali smo neviđeno pokradeni na samom kraju. Kolo prije kraja smo bili prvi, 3 boda više od Hrvata, a u zadnjem kolu gostujemo baš njima. S obzirom na formu, bio sam uvjeren da ćemo izvući makar bod i direktno se plasirati na SP. Međutim, počinje komp da me sabotira. Uoči poslednje utakmice povređuju se Ivanović i Brkić koji nije primio gol zadnjih 6 utakmica. Počinje utakmica, Hrvati daju gol iz prvog napada. 5. min - crveni za Kuzmanovića. 8.min - crveni za Vidića!!! Ja nisam mogao da vjerujem kako nas potkradaju. Na kraju smo izgubili 3-0 i kao drugoplasirani otišli u baraž. Tu naletimo na Engleze (opet sabotaža), ali nekako uspijemo da prođemo na SP. Sad nas na SP očekuje grupa sa Turskom, Marokom i Iranom. Nadam se laganom prolazu.