Football Manager

• Začetnik teme Začetnik teme HYPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A dok cekamo krek da se ja pohvalim sa neverovatnim dostignucem mog brata od 11g na FM 12. :D Ja sam mu odradio par transfera i malo pomogaoo oko taktike, a on je igrao ostalo sam sa Partizanom naravno. :) Lagano je usao u LS i zavrsio kao drugi u grupi. U ligi se prosetao i dobio oba derbija, a osvojio je i kup protiv CZ. U eliminacionu fazu LS je usao bez Rne Rizika i Jovancica, ali pojacan Nigerijcem Eneramom koji je odlican spic i mladim stoperom Vitasom iz Rada. Platio ih je 1M evra. Najpre je pobedo Arsenal u BG 2-0 da bi izgubio 1-3. Zatim je pao Sahtjor 2-0, 1-2. U polufinalu je stradao Siti 3-1 u BG 3-3 u Engleskoj. I u velikom finalu na Alianc areni pala je slatka osveta! :evil: Pobedjen je kraljevski klub RMD sa 2-1! OSVOJENA JE LS! :D Zvuci poznato? :D NT7 je bio najbolji strelac LS sa 13 golova ispred CR7 sa 12. :D Do sad sam mislio da je tako nesto nemoguce u PRVOJ sezoni ali ipak... :D

kikio.jpg

Znači još uvek nije moguće igrati FM 2013 ako nemaš original, jer se još nije pojavio ispravan krek? Čudi me da je potrebno toliko puno vremena. Jaka zaštita, šta li?

Zar još ima ljudi koji se nadaju novom kreku? Nema ništa od toga provjereno! Pa i Skidrow je još prije 2 mjeseca rekao da se ne nadamo. Zato sam se i vratio na 12.

Povedem Zvezdu, odigrao pola sezone, ali ubrzo izgubio interesovanje. Nervira me ono ograničenje na 5 stranaca (4 u prvih 11). Mada, imao sam nekih dobrih transfera. Xulu za 150.000, vrlo dobar mladi štoper. Kaebi iz Irana, ofanzivni desni bek i krilo, frajer razvaljuje. Brz, dobro centrira itd.

Onda sam odlučio da krenem iz početka i povedem Srbiju. U kvalifikacijama za EP 2012 sam završio drugi u onoj grupi sa Italijom, Slovenijom...što je podvig s obzirom koliko su oni naši realni selektori zasrali situaciju. U baražu raskantam Slovačku i plasiram se na EP. Tamo u grupi bio sa Njemačkom, Holandijom i Francuskom. Nije moglo biti teže. Ipak, završim prvi u grupi i u 1/4 finalu ispadnem od Norveške, koja je kasnije poražena u finalu od Engleza.

Onda slede kvalifikacije za SP 2014 u grupi sa Belgijom, Hrvatskom itd. Tu smo takođe odlično igrali, ali smo neviđeno pokradeni na samom kraju. Kolo prije kraja smo bili prvi, 3 boda više od Hrvata, a u zadnjem kolu gostujemo baš njima. S obzirom na formu, bio sam uvjeren da ćemo izvući makar bod i direktno se plasirati na SP. Međutim, počinje komp da me sabotira. Uoči poslednje utakmice povređuju se Ivanović i Brkić koji nije primio gol zadnjih 6 utakmica. Počinje utakmica, Hrvati daju gol iz prvog napada. 5. min - crveni za Kuzmanovića. 8.min - crveni za Vidića!!! Ja nisam mogao da vjerujem kako nas potkradaju. Na kraju smo izgubili 3-0 i kao drugoplasirani otišli u baraž. Tu naletimo na Engleze (opet sabotaža), ali nekako uspijemo da prođemo na SP. Sad nas na SP očekuje grupa sa Turskom, Marokom i Iranom. Nadam se laganom prolazu.

Pozdrav drugari forumasi :) posto i ja vec dugo cekam krek vidim da nema od toga nista pa da priupitam vas koji igrate fm12 i dalje :) gdi ima da se skine krek koji ce da radi dobro za 12sticu, recimo igram na 12.0.3. ali tu nema onih mesecnih i godisnjih izbora za najboljeg trenera, tim igraca i tako toga. A na 12.0.4 puca igra kada se uporede igraci. Sa kojim pecom/krekom vi igrate? I gde ga ima na netu :) pozdrav i fala vam unapred]

Zar još ima ljudi koji se nadaju novom kreku? Nema ništa od toga provjereno! Pa i Skidrow je još prije 2 mjeseca rekao da se ne nadamo. Zato sam se i vratio na 12.

Povedem Zvezdu, odigrao pola sezone, ali ubrzo izgubio interesovanje. Nervira me ono ograničenje na 5 stranaca (4 u prvih 11). Mada, imao sam nekih dobrih transfera. Xulu za 150.000, vrlo dobar mladi štoper. Kaebi iz Irana, ofanzivni desni bek i krilo, frajer razvaljuje. Brz, dobro centrira itd.

Onda sam odlučio da krenem iz početka i povedem Srbiju. U kvalifikacijama za EP 2012 sam završio drugi u onoj grupi sa Italijom, Slovenijom...što je podvig s obzirom koliko su oni naši realni selektori zasrali situaciju. U baražu raskantam Slovačku i plasiram se na EP. Tamo u grupi bio sa Njemačkom, Holandijom i Francuskom. Nije moglo biti teže. Ipak, završim prvi u grupi i u 1/4 finalu ispadnem od Norveške, koja je kasnije poražena u finalu od Engleza.

Onda slede kvalifikacije za SP 2014 u grupi sa Belgijom, Hrvatskom itd. Tu smo takođe odlično igrali, ali smo neviđeno pokradeni na samom kraju. Kolo prije kraja smo bili prvi, 3 boda više od Hrvata, a u zadnjem kolu gostujemo baš njima. S obzirom na formu, bio sam uvjeren da ćemo izvući makar bod i direktno se plasirati na SP. Međutim, počinje komp da me sabotira. Uoči poslednje utakmice povređuju se Ivanović i Brkić koji nije primio gol zadnjih 6 utakmica. Počinje utakmica, Hrvati daju gol iz prvog napada. 5. min - crveni za Kuzmanovića. 8.min - crveni za Vidića!!! Ja nisam mogao da vjerujem kako nas potkradaju. Na kraju smo izgubili 3-0 i kao drugoplasirani otišli u baraž. Tu naletimo na Engleze (opet sabotaža), ali nekako uspijemo da prođemo na SP. Sad nas na SP očekuje grupa sa Turskom, Marokom i Iranom. Nadam se laganom prolazu.

Katastrofa! Tri poraza u grupi. Mada je FM opet pokazao da zna biti itekako nerealan. Od Irana smo izgubili 2-1 iako je u šutevima bilo 23-3 za nas.
Umalo da dobijem otkaz posle ovoga, mada su me ipak zadržali.

FOOTBALL MANAGER FANS - Facebook Page

Na prvom mestu poštovanje i pozdrav svima. Želim da vas pozovem na svoju fejsbuk stranicu namenjenu ljubiteljima fudbal menadžera. Kao što znate krek za FM 13 ne postoji.. a ja na stranici često sprovodim akcije u kojima dajem fm bez ikakve naknade.. princip i sve ostalo je jednostavno.. ja sam kupio igru, aktivirao je na steamu i to je to. Sada imam mogućnost svakome kome želim da namestim fm 13. I to je jednostavno. Skinete na vaš računar Team Viewer i Steam. Meni date od Team Viewera ID i PASS da bih mogao da pristupim vašem računaru. Posle toga se ulogujem sa mojim ACOUNT-om i PASS-om na STEAM kod vas i onda pokrenem skidanje MENADŽERA na vaš računar. Kada se menadžer skine, uradim i instalaciju i prebacim vam STEAM u OFFLINE. Ovo je original FM. Sve mogućnosti imate osim da igrate ONLINE sa drugima. Ako ste zainteresovani priključite se stranici.. do sada je nekoliko akcija urađeno..

- odabrao sam nasumice nekoliko osoba (njih oko 15-tak) i namestio FM..
- bio je kviz pre oko dve nedelje gde su najbolja trojica dobili FM..
- pre neko veče, tačnije u subotu u periodu od 18ch do 21:30ch bila je akcija ko mi se javi u INBOX dobija FM 13..

USKORO još akcija i mnogo mogućnosti da dobijete FM..

NAMERA MI NIJE DA UZIMAM FINANSIJSKU NAKNADU ILI BILO ŠTA DRUGO OD BILO KOGA. ŽELIM VELIKOM BROJU LJUDI DA POMOGNEM ALI ISTO TAKO MORATE DA ZNATE DA NE MOGU SVIMA JER BI TO IZAŠLO NA STOTINE, A ZBOG ŠKOLE NEMAM TOLIKO VREMENA. SVE U SVEMU DO SADA JE NA OVAJ NAČIN FM 13 DOBILO PREKO 30 OSOBA I NADAM SE BROJKI OKO 100.. USKORO !

POZDRAV MENADŽERI !

Vodim Srbiju na FM 2012 već 106 utakmica tokom 10 godina. Procenat pobjeda 66%. Odveo sam ih na 3 EP i 2 SP. Samo sam na poslednjem EP (2020) ostvario značajan rezultat i to poraz u finalu od prejake Francuske, koja je bila i domaćin i aktuelni šampion.

Sve u svemu, nacija i Savez me vole!

Izasao je Menadzer 1888... ludi su :D
nema izmena...nema ofsajda...igrace mogu pozvati u vojsku...
primaju po 5 S...ne znam koja je to valuta....ne zna se do kad ti je igrac povredjen...cirkus :D
zvuci zanimljivo :D

Ubacio transfer update 2013 i poveo Sautempton. Cilj nam je da ne ispadnemo iz PL. Za sada ide dobro, skor 3-0-4, na tabeli smo 12. Dobili smo Liverpul, Arsenal i Totenhem. Od transfera, doveo sam Ria Kokera i Misimovića i još par ne toliko bitnih igrača.

Back