Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

JasonDonovan.jpg

...a Dzjeson oronu k'o generalstab...

A stvarno im je tesko,da nema Mr.Speed Of Light Manny Pacquiao-a ne bi ni gledo ovo savremeno makljanje.
Teska kategorija dno,ko da gledas predigru Pandi.

...ono jes' ...kada pogledas Thrilla in Manilla...shvatis sta je makljanje,pa ono cuveno Alijevo posle meca kada nije mogao ni da ustane i samo izgovori - Ovako izgleda smrt..."This is how the death looks' like"...a danas imamo ovu dvojicu honkey-a koji zauzmu busiju na sredini ringa i samo tamane direktima neke nedorasle yellowback crnje...

Napokon se resio titule moderatora
na ovom pdf-u.
Za sada imate Borca za prava zivotinja,
a moguce su jos neke izmene.
Vala je doso zeman za moj mandat,nisam bio visa instanca jod od kada mi je isteko mandat kao predsjedniku odjeljenske zajednice,jos u vrijeme dok je Sloba bio na vlasti.
Mada ni bit blagajnik u skoli nije bio los trip,ko je bio dobar mogo je otudjit,utajit,pronevjerit,Mejer Lenski stajl.

Sto bi reka George Washington Duke iz Rokija numero 5,ti ljudi su vodili ratove u ringu.
Cito' sam da je Ali takodje izjavio da je mislio da ce ga strefit infarkt od svih Frejzerovih udaraca u tijelo.

...ili da su se tukli udarcima koji bi u sekundi ubijali normalne ljude...nesto tako...

8:55 "...this is too painful...might a have a heart attack,or something..."

Poslednja izmena:
Vala je doso zeman za moj mandat,nisam bio visa instanca jod od kada mi je isteko mandat kao predsjedniku odjeljenske zajednice,jos u vrijeme dok je Sloba bio na vlasti.
Mada ni bit blagajnik u skoli nije bio los trip,ko je bio dobar mogo je otudjit,utajit,pronevjerit,Mejer Lenski stajl.

...imate moj glas,Gradonachelniche Palantajn...:)

3456912311_164a3cdbc0.jpg

Driver_01-1.gif

I think someone should just take this city(pdf) and just... just flush it down the fuc8kin' toilet. - Travis Bickle

Poslednja izmena:

Moj glas ide senatoru McLaughlin-u.
Nadam se nekom ekstremizmu, da se prodrma malo ovaj pdf. :lol:

No forum profiles for parasites!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back