- Poruka
- 49.959
Do sutra u podne sve ovako isto... onda ce da se smanji. Sa mozda malim prekidom u subotu vece... Prvi suncan dan ce da bude ponedeljak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Do sutra u podne sve ovako isto... onda ce da se smanji. Sa mozda malim prekidom u subotu vece... Prvi suncan dan ce da bude ponedeljak.

Цркла ми струја неких десетак минута.![]()
Drugi sajt... gledam vec par dana, kako se ova kisurina priblizavala, kako traje i kada ce da ode od nas.
Nije vetar problem, nego opasnost da postradaju (male) trafo stanice pa preventivno iskljucuju. Verovatno da neki i duze budu bez struje a neki samo krace, dok se ne dovede napajanje iz pravca koji nije ugrozen.Pa duva ko ludo iskidaće kablove
Сутра и прекосутра нема школе.
Pa duva ko ludo iskidaće kablove

To je pozitiva s obzirom na uslove...Kapiram da ''zavode red'' svuda ali elementarna nepogoda je elementarna nepogoda.

To je pozitiva s obzirom na uslove...Kapiram da ''zavode red'' svuda ali elementarna nepogoda je elementarna nepogoda.
Ali bar pola Beograda moze da ima sasvim normalnu nastavu po osnovnim skolama - obicno se u osnovnu ne ide prevozom. Malo teze je za srednje i fakultete. Za osnovce ne vidim nikakvo valjano obrazlozenje.
Ali bar pola Beograda moze da ima sasvim normalnu nastavu po osnovnim skolama - obicno se u osnovnu ne ide prevozom. Malo teze je za srednje i fakultete. Za osnovce ne vidim nikakvo valjano obrazlozenje.
pored sve ove nesrece hvala gospodu bogu te otkazase onu paradu ne mogu da verujem

pored sve ove nesrece hvala gospodu bogu te otkazase onu paradu ne mogu da verujem
I ja mislim da je to za pozitivu a i nije otkazana nego odlozena NAZALOST

...sta je to? neke kosti?![]()
Ne znam "od čega" su ali pun džak a eto klozetska šolja može da posluži kao orijentir i da dočara veličinu.
Šta je bio problem da kesu ubace u kontejner?