- Poruka
- 37.853
vidiš pti ovu lu nešto svrbi samo još nije sigurna šta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma, sigurno negde u tvojoj bliyini postoje bar dvojica, ako ne i više momaka koji su spremni sve učiniti za tebe, i koji žarko žele da te razumeju i potrude se da ti bude baš, baš, baš lepo...jedna gospodja koja je ovdje prije nekoliko godina pisala muskim profilom, na zalost preminula je od teske bolesti prije par godina
nesto sam opet ovih dana potresena nerazumjevanjem ljudi prema meni, pa je se sjetih veceras
bila je mozda jedna od tri osobe, koje sam ja u svom citavom zivotu srela, a koje su pokazale bilo kakvo razumjevanje prema meni
jeste da se spradala na moj racun i igrala sa mojim zivcima kad god joj se cefnulo, al ja inteligentnim ljudima sve oprastam i bas mi nesto veceras pade na pamet, i bas mi nekako fali
mislim glupo jeste al je bas tako![]()
ma, sigurno negde u tvojoj bliyini postoje bar dvojica, ako ne i više momaka koji su spremni sve učiniti za tebe, i koji žarko žele da te razumeju i potrude se da ti bude baš, baš, baš lepo...
ali ti ih ne primećuješ
probaj da hodaš otvorenih očiju i da ne gledaš u leđa onih drugih
Fali ti i još jedno T tu.Meni fali ona lepotica TTTT

Niko mi ne nedostaje, samo nekima kojih nema zavidim. Nadam se da ću i ja jednog dana da odrastem, sazrem, postanem Čovek i rešim se Krste.![]()

Niko mi ne nedostaje, samo nekima kojih nema zavidim. Nadam se da ću i ja jednog dana da odrastem, sazrem, postanem Čovek i rešim se Krste.![]()
ako odes povedi me sa sobom 
Ganfajter, on mi baš nedostaje, nema ga ni na fejsu, mora da ima drugi nalog. Javi se Ganee
vrlo inteligentan lik, koji se ovde neviđeno glupira

Da, da, baš sam na to mislila.znam na koga misliš...pravi se da je glup da bi mislili kako je ustvari pametan a priglup je![]()
vrlo inteligentan lik, koji se ovde neviđeno glupira