Pomoc prijatelja forumasa...gde ima da se kupi...ko zna gde....kako...kuda....pitajte

Moze li mi neko reci posto u nedelju putujem najverovatnije vozom do Novog Sada na jedan dan kako je najbolje odatle posle doci do Temerina, postoji li neka linija sa zeleznicke stanice tj. negde blizu ili mozda neka druga alternativa tipa taxi ili slicno? Grad jako slabo poznajem pa bi mi svaka pomoc veoma znacila.
Hvala unapred!

imaš gradski autobus broj 32,polazi sa autobuske stanice koja ti je odmah pored železničke...
postoji i linijski taxi,ali on ne polazi tu odmah sa stanice,a pošto ne znaš grad,malo mi je teže da ti objasnim...
u svakom slučaju,bus imaš na svakih pola sata nedeljom ,bar koliko se sećam...

Nije previše komplikovano... Ako ja mogu sa Savskog do Banjice peške, može valjda i on od Ž. do početka Jaše Tomića...
Linijski taxi ti stoji uvek na istom mestu.
Kad izađeš sa železničke stanice, kreneš samo pravo. Dođeš do prvog semafora i skreneš levo. Ideš do kraja ulice, naići ćeš na T raskrsnicu. Pređeš i tačno u tom slepom delu uvek ima vozila...
Ako me sećanje služi, negde oko 100 dinara je bio prevoz (zaboravio sam).
Bus je manje-više isto tako...

Nije previše komplikovano... Ako ja mogu sa Savskog do Banjice peške, može valjda i on od Ž. do početka Jaše Tomića...
Linijski taxi ti stoji uvek na istom mestu.
Kad izađeš sa železničke stanice, kreneš samo pravo. Dođeš do prvog semafora i skreneš levo. Ideš do kraja ulice, naići ćeš na T raskrsnicu. Pređeš i tačno u tom slepom delu uvek ima vozila...
Ako me sećanje služi, negde oko 100 dinara je bio prevoz (zaboravio sam).
Bus je manje-više isto tako...

cena taxija je ista kao karta u gradskom,a mnogo je komfornije i nema stajanja kod svake bandere....
i dobro si objasnio Milanche ,svaka ti cast...

E ovakoo...8 sam razred i naravno razmisljam o upisu i srednjim skolama..:) odlican sam djak tj uvek sam prolazila 5.00..
dugo vremena sam htela gimnaziju neku u Novom Sadu drustveno jezicki smer jer se nisam videla u ekonomskoj :cao:
ali kako sad prolazi vreme poolako odustajem jer ne znam svi kazu da je tesko da nemas nista posle..i eto na pamet mi dosla medicinska iako pre nisam previse o njoj razmisljala
sad mi se ta skola cini ok mozes sa srednjom da nadjes posao ali ja bi isla na fakultet :andjeo:
ovo mi je prvi put da sam na krstarici tj tek sam se registrovala ne zamerite na ovolikom tekstu :hvala: ako bi mogli malo da mi kazete nesto vise o medicinskoj skoli 7 april kako je?

hm...ja sam završila gimnaziju i moram da priznam nije bilo nimalo lako,ali je spektar informacija i znanja koje sam ponela dalje zaista veliki...
doduše,ja sam već u 7.osnovne znala šta ću da studiram i tu sam svoju želju ispunila i danas radim posao koji sam sanjala još u osnovnoj...

ali ako niste sigurni šta bi dalje,ja kao prosvetar i odeljenski starešina ,uvek svojoj deci toplije preporućujem stručne škole...
posle kad se skonta u glavi,ako se spremi za prijemni,upisaće fax koji želi,bez obzira na to koju je srednju završio...

sretno maturanti...i ja ove godine ispraćam maturante iz osnovne...svoju treću generaciju..

LJUDI DA LI NEKO ZNA GDE MOGU KUPITI NA VELIKO TOMPUSE...RECIMO PAKETE OD PO 10,20 KOMADA?????????
Isključi CapsLock pošto to znači da se dereš, a nema potrebe da se dereš, svi smo mladi, svi čujemo....
Što se tiče problema, mislim da nemaš cigare (zovu se cigare) na kutije kod nas. Pogledaj na uglu Maksima Gorkog i Stražilovske i u Železničkoj ulici preko puta Crnog bika...
Uclanio bi se u neku aktivnu politicku stranku u Novom Sadu, apa ako moze neki predlog.
To ti ne bi bio pametan potez pred izbore... Zapravo, ako nemaš nekog na položaju, džabe ćeš se i učlanjivati, jer će položajni vući svoje, dok ćeš ti morati ići sam protiv svih...
Sve u svemu, mislim da bi pre odluke trebao da sačekaš ili izbore ili predizborne ankete, pa da uletiš u neku koja će uspeti nešto da uradi a da se ne kosi previše sa tvojim moralom, pa da se u predizbornoj kampanji pokažeš...

Da li neko zna gde u Novom Sadu ima prodavnica rucnih satova, da nisu bas skupi, a da je solidan izbor?Od guglanja gledam samo sajtove za online kupovinu, to mi ne odgovara..

SPENS (nekoliko radnji), Zmaj Jovina, Dunavska, Modenina (samo jedna radnja)... Više ti ni ne treba, verujem da ćeš naći neki po ukusu....

Back