perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Још увек не, морам да погледам нешто у вези ВА, па ако то не успем онда војска![]()
E od danas spavam mirno kad znam ko će da me čuva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Још увек не, морам да погледам нешто у вези ВА, па ако то не успем онда војска![]()
E od danas spavam mirno kad znam ko će da me čuva.
Иронија, зар не? Не разумем само зашто, не сећам се да сам се с тобом негде препирала.
Moze li mi neko reci posto u nedelju putujem najverovatnije vozom do Novog Sada na jedan dan kako je najbolje odatle posle doci do Temerina, postoji li neka linija sa zeleznicke stanice tj. negde blizu ili mozda neka druga alternativa tipa taxi ili slicno? Grad jako slabo poznajem pa bi mi svaka pomoc veoma znacila.
Hvala unapred!
Nije previše komplikovano... Ako ja mogu sa Savskog do Banjice peške, može valjda i on od Ž. do početka Jaše Tomića...
Linijski taxi ti stoji uvek na istom mestu.
Kad izađeš sa železničke stanice, kreneš samo pravo. Dođeš do prvog semafora i skreneš levo. Ideš do kraja ulice, naići ćeš na T raskrsnicu. Pređeš i tačno u tom slepom delu uvek ima vozila...
Ako me sećanje služi, negde oko 100 dinara je bio prevoz (zaboravio sam).
Bus je manje-više isto tako...
Isključi CapsLock pošto to znači da se dereš, a nema potrebe da se dereš, svi smo mladi, svi čujemo....LJUDI DA LI NEKO ZNA GDE MOGU KUPITI NA VELIKO TOMPUSE...RECIMO PAKETE OD PO 10,20 KOMADA?????????
To ti ne bi bio pametan potez pred izbore... Zapravo, ako nemaš nekog na položaju, džabe ćeš se i učlanjivati, jer će položajni vući svoje, dok ćeš ti morati ići sam protiv svih...Uclanio bi se u neku aktivnu politicku stranku u Novom Sadu, apa ako moze neki predlog.
Da li neko zna gde u Novom Sadu ima prodavnica rucnih satova, da nisu bas skupi, a da je solidan izbor?Od guglanja gledam samo sajtove za online kupovinu, to mi ne odgovara..