Lady Gaga (tekstovi+biografija - lyrics and biography in Serbian)

Lady GaGa:”Ne želim da
pomisle da sam ljudsko
biće”
Tags: Lady GaGa
Objavljeno: Tuesday, 15. February
2011 u 9:20 časova
Lady GaGa odbila je da otkaže
svoj šou u Londonu, iako joj je
bilo dijagnostikovano trovanje
hranom.
Pop zvezda imala je nekoliko
nastupa u glavnom gradu
Ujedinjenog Kraljevstva, ali
priznaje da je pritom imala velikih
problema jedne večeri.
U razgovoru za Vogue, pevačica
je rekla: “Ne znam da li je ovo
neko znao, ali jedne noći u
Londonu, imala sam trovanje
hranom. Povraćala sam u
bekstejdžu za vreme promene
kostima. Niko nije znao. Samo za
zavarala moje telo, rekavši mu:
“Nećeš povraćati na pozornici”.
Mislila sam da će publika pomisliti
da sam pijana ako bi se to desilo.
“Takođe, ne želim da oni misle
kako sam ljudsko biće, a kamoli
pijana. Svakako ne želim da
shvate da imam nešto tako
obično, kao što je trovanje
hranom.”

toliko....

181694_147103825349806_100001505686710_279690_3902731_n.jpg

Aj, hejteri, palite sa ove teme. Imate temu za Madonnu pa tamo je volite. Ako ne volite Gagu, ne morate, niko vas ni ne tera, ali nema potrebe da sad tu BACATE HEJT! Ja vise volim Gagu nego Madonnu, pa je ne pljujem tamo u onoj temi. Kome se ne svidja, ne mora da je slusa! :roll:

Zar nije beše forum mesto gde se razmenjuju mišljenja? Ili su me lagali opet...?

Osvojila je 3 gremija:
-za najbolje žensko vokalno pop izvođenje (Bad Romance).
-za najbolji vokalni pop album (The Fame Monster).
-za najbolji kratki muzicki video (Bad romance).

osvojila je 3 grammy-a.........za taj njen album.........a ovaj album je dobio 2 grammya '89 godine.......koji je jedno 25 puta bolji i kvalitetni od ovog njenog...http://en.wikipedia.org/wiki/Bad_(album)

ali ova 2 gremia Bad albuma su 100 puta vrijednija od ova njena 3......:D

Nagrade, prodavanost albuma i gledanost/slušanost nisu merilo kvaliteta! To odmah da razgraničimo! Naročito ne u današnje vreme gde je sve proizvod sa ograničenim rokom trajanja! Koliko su radio i tv stanice širom sveta SMARALE sa poker face kad se pojavila pesma, zato već kad je počeo da se vrti sledeći spot, automatski je poker face otišao negde u zaborav, kao da nikad nije ni postojao... tako da, lady kaka je đubre neopevano a njena popularnost se pripisuje mediokritetskom društvu koje ju je prihvatilo preko forsiranja sa medija...

osvojila je 3 grammy-a.........za taj njen album.........a ovaj album je dobio 2 grammya '89 godine.......koji je jedno 25 puta bolji i kvalitetni od ovog njenog...http://en.wikipedia.org/wiki/Bad_(album)

ali ova 2 gremia Bad albuma su 100 puta vrijednija od ova njena 3......:D

Svaki gremi ima potpuno jednaku vrednost, kao sto i svaka novcanica od 100 dinara vredi 100 dinara. ;)

Svaki gremi ima potpuno jednaku vrednost, kao sto i svaka novcanica od 100 dinara vredi 100 dinara. ;)

uzmimo Led Zeppelin.......imaju 1 gremy....;).....ali life time grammy award;)...........zato sto grammy pretezno komercijala dobija....
no po ovome mozemo odma da vidimo da gremmy nije nista drugo nego mala kutica koja ima svoju tezinu!...;)

Back