- Poruka
- 292
pa sto ne razgovaras...evo covek te konkretno pitao nesto...
******, ne mogu a da se ne nasmejem dobro na tok teme...
******, ne mogu a da se ne nasmejem dobro na tok teme...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rade Serbedzija je pokatoliceni Srbin.
Npr.
Rade Serbedzija je pokatoliceni Srbin.
Npr.
Čovjek je Srbin, koliko ja znam, pravoslavac, nema problema sa svojim srpstvom i sa priznavanjem Hrvatske države.
Budući da godinama već pratim razne forume, svako tolko (bome često) naletavam na pokatoličene Srbe, konvertite, austrijsko-vatikanske zavjere i genocid nad Srpskim pukom, na razne Mrkalje itd....
Zanima me čime baratate? Da, do sada i koga god sam pitao, uvijek isto "pokatoličeni" i to je to, bez neke pozadine... Uistinu me zanima na osnovu čega gradite te tvrdnje!
Dakle, molim podatke gdje se u Hrvatskoj, gdje se u BiH, masovno prekrštavalo na katoličku vjeru, koji su uzroci tome, i molim popis mjesta, župa, obitelji koje su prešle s jedne vjere na drugu. Nemojte mi samo "joj ovo, joj ono", dakle precizno!
i još jedna stvar, molim vas da ne CITIRATE kilometarske tekstove, jer mi konkretno puca qurac za to, manje više sam ih sve pročitao, i manje više niti jedan ne govori o tome, bazirani su na "zavjerama", a ne na podacima, bazirani su na mitovima, a ne na konkretnim stvarima.
@tandoori masala
mala greska.koliko vidim pod srbima si ubrojio pravoslavne morlake,pravoslavne slavene i vjerovatno vlahe
Čvrsnica: na kraju krajeva da je to i radjeno tako planski kako se pokusava predstavit,odakle onda toliki broj srba u hrvatskoj
koji do rata nije bio nimalo malen
???
Одакле ти то? Човек је Србин из Хрватске, ко је њега католичио?
na kraju krajeva da je to i radjeno tako planski kako se pokusava predstavit,odakle onda toliki broj srba u hrvatskoj
koji do rata nije bio nimalo malen
E,rvat,tebi ni dokazi ne vrede
Vise od polovine rvata su pokatoliceni Srbi !!!!!!!!!!!!!
Što prě pojmiš da su Srbi velik narod, biće ti lakše da shvatiš to što te muči. Hrvati su (i dalje) mala nacija iako ju čini velik uděo etničkih Srba. Uzmimo samo one pokrštene za NDH (prěko 200.000); ne gledajmo na věkove unijaćenja, na Štrosmajerovo nametanje hrvatstva bosanskim franjevima itd.
Pa opet, uz srpske golgote u 1. sv. ratu i 2. sv. ratu - Srba ima duplo više od Hrvata. A još se nismo biološki obnovili ni od 1. sv. rata.
Uzmi statistike za Slavoniju, Dalmaciju, ne srpske - uzmi Cerniga pa prolistaj. To je realnost.
Meni je toliko dosadilo o tome, da samo stavljam ovo kao ilustraciju: www.hercegbosna.org/etno%20lduvanjski%20sabor/index.php
E,rvat,tebi ni dokazi ne vrede
Vise od polovine rvata su pokatoliceni Srbi !!!!!!!!!!!!!
Rade mi je bio profesor na Akademiji
Njegova porodica je pokatolicena za vreme 2SR.
Za katolicki bozic(2008) je dao intervju za HRTV,gde je lepo objasnio ,kako je dosao u HR da proslavi bozic sa rodbinom i prijateljima.
Чекај, тврдиш да је Раде Шербеџија из Коренице од рођења католик?
Ukratko: vjerojatno je zabavno natezati se oko raznih dokumenata, njihove vjerodostojnosti i sličnih poslova. No, sve je to esencijalno i besmisleno zbog dviju stvari, jedne tradicionalne, druge novijega datuma:
A prašnjave arhive slobodno ostavimo onima koji misle da su bitni za donošenje ikakvih zaključaka o spomenutoj problematici. To je zanimacija slična entuzijastima perpetuuma mobile ili skrivenih civilizacija u središtu zemlje.