Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То је сјајна вест...
МОжда би било још и удобније кад би Крстарица неки свој хост сличног пристуа оформила... интерно...

Мени лично она делује као кабаста варијанта јер ...
ipvWKo5.jpg

тај приказ дође мали, а да би се видела у пуној величини, мора да се кликне на њу, а и онда сам виђао примере где је однос страна поремећен...
Ако би било шансе да се таквим постављањем прикаже слика у пуној величини... или по могућству чак смањена на 800 (1000) пиксела по дужој страни (ако је већа од тога) верујем да би то сасвим фино подмирило потребе

- - - - - - - - - -

мада... није ово тако лоше како га памтим...
:think:

Да ли може неко да ми помогне?
Маргот ми се јавила да су јој нестале све фотографије које сам јој послао користећи ДОДАЈ БЕСПЛАТНО, покушао сам да јој пошаљем слике поново користећи директно слање , али ми се не отвара опција бирања са компјутера као кад постављам слике на тему него само URL

Да ли може неко да ми помогне?
Маргот ми се јавила да су јој нестале све фотографије које сам јој послао користећи ДОДАЈ БЕСПЛАТНО, покушао сам да јој пошаљем слике поново користећи директно слање , али ми се не отвара опција бирања са компјутера као кад постављам слике на тему него само URL

dodaj vise ne funkcionise.
slobodno sad mozes koristiti nas attachment jer smo ukinuli ogranicenja.

za sada postoji ogranicenje oko slanja slika u privatnoj poruci

Sve slike koje se sada nalaze na *********, a pomenute su na Forumu ce biti uvezene i sacuvane, sto znaci da ce se videti na Forumu i nakon njihovog prestanka sa radom.

:hvala:
ovo je sjajna vest posebno za pdf Fotografija

Poslednja izmena:

ovoje zaista super vest i evo probala sam,odlično funkcioniše.
A kolko vidim, slike se i automatski smanjuju,tako da nam je i sa te strane olakšano.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back