Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi,na michaeljacksonlive.com mozete glasati za pesme koje zelite cuti na koncertima... Mogu glasati i oni koji nemaju karte,jer ce koncerte snimati zbog kasnijeg emitovanja... :D

Upravo glasala! :D
rockontm4.gif

Ja sam cula da je prosao sve preglede i da je utvrdjeno da je sasvim sposoban da odrzi sve koncerte.

Ja sam cula nesto davno u vezi toga da je prosao preglede, nemam pojma cemu sad ovo u cetvrtak? :confused: Mozda je isao kod dermatologa... jer sad su na redu plasticne operacije. :mrgreen:

a sto samo u londonu pravi koncerte???? :(

Postoji mogucnost da ih bude jos, ne samo u Londonu. ;) Ja sam nesto cula za Pariz, Toronto, Peking.....? :think:

Ticketmaster prepares tickets for resale E-mail
Sunday, 22 March 2009 09:31
Michael JacksonThe official website selling tickets for Michael Jackson concerts at the 02 in London are preparing for the resale of tickets. When tickets went on sale last Wednesday and Friday, Ticketmaster clearly stated that there was a four ticket limit per credit card per household for the entire tour. Some people have of course ignored this and have purchased more than the allowed allocation. Ticketmaster are now checking orders and canceling extra tickets. The site is now back online and taking orders. Of course, tickets are selling fast, so fans will need to just keep checking.

260xstory.jpg

Majkl Džekson želi da usvoji dete
Tanjug, 22.03.2009 14:07:03

LONDON - Pre nego što se u julu vrati na muzičku scenu serijom koncerta u Londonu, američki pevač Majkl Džekson želi da usvoji dete, pišu britanski mediji, navodeći da su saradnici kralja popa već stupili u kontakt sa jednom agencijom za usvajanje dece.
Pedesetogodišnja zvezda, koja će zbog toga u London stići tri nedelje pre početka svoje kombek turneje, navodno se još nije opredelila za pol deteta.
"Nije rekao da li je reč o dečaku ili devojčici", piše "Sandej ekspres", pozivajući se na izvore bliske slavnom muzičaru.
Džekson ima troje dece: Prins Majkl (12), Peris (11) i Prins Majkl drugi (7).
Nakon četvoromesečnog suđenja, Džekson je u junu 2005. oslobođen optužbi za zlostavljanje maloletnika.
Njegovi nastupi u londonskoj areni O2, koja može da primi 20.000 ljudi, počeće 8. jula.
Na programu kralja popa, koji se vraća na scenu posle 12-ogodišnje pauze, biće ukupno 50 koncerta.

Vecernje novosti

Poslednja izmena:
15235633.jpg

Majkl Džekson želi da usvoji dete
Autor: Blic online 23.03.2009. - 21:51

Pop kralj Majkl Džekson, otac troje dece, zamolio je svoje saradnike da stupe u kontakt sa jednom britanskom agencijom za usvajanje dece, prenosi "Tajms of Indija".

"Njegova deca su njegov život. Gde god da ide, oni idu s njim, a i rekao je da bi bilo dobro da ima još jedno dete," rekao je izvor blizak pevaču za "Dejli ekspres".
"Njegovi saradnici su ostvarili kontakt sa agencijom za usvajanje u Velikoj Britaniji koja ima vrlo dobar ugled. Moguće je da ga je inspirisala Madona, koja je nedavno usvojila malog Afrikanca, ali niko ne zna kako je Majkl tačno došao na tu ideju", dodao je izvor.

Pretpostavlja se da je pedesetogodišnjem pevaču sigurnost ulio dobar prijem njegovih predstojećih koncerata u Londonu.
"On je osetio da je u Britaniji drugačije prihvaćen nego u Sjedinjenim Državama. Rekao je da neposredno pred nastupe u julu želi da provede najmanje tri nedelje u Velikoj Britaniji, kako bi se navikao na drugačiju vremensku zonu i kako bi istražio zemlju", naveo je izvor.
"U tom periodu želi da obavi nekoliko sastanaka sa agencijom za usvajanje. Nije naveo da li hoće dečaka ili devojčicu, samo da bi bilo dobro za njegovu decu da dobiju još jednog brata ili sestru ", rekao je izvor.
Ovo usvajanje će verovatno izazvati velike proteste zbog optužbi protiv pevača za seksualno zlostavljanje dece.
"Majkl ima osećaj da ga britanski obožavatelji zaista razumeju. On smatra da je navode za zlostavljanje dece ostavio iza sebe. Ovo za njega predstavlja novi početak", rekao je izvor.

Blic

Back