Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna Nole i njegov stab sto i kad treba ...
Onaj pad u Majamiju me zabolijo .
Evidentno mu treba odmor .
A i zasluzio ga je .
*Sto je sigurno sigurno je *
Povreda je za sanaciju i neka je preskocio Monte Karlo.

119908_109-fonet-fonetepa_f.jpg

Poslednja izmena:
Moguće da jeste i neka manja povreda, ali pre će biti da mu treba odmora- pametna odluka.
Igrao je u strašnom ritmu, posebno zadnja dva i fizički i mentalno iscrpljujuća finala sa Rafom.
Treba mu bar dve nedelje dobrog odmora- a i zaslužio je, poosvajo je sve najače turnire ove godine... verovatno će igrati
Madrid i Rim, mislim da će formu u nastavku tempirati za RG.

Uocljiva je bila bandaza ispod lijevog koljena...jos u Indian Wels-u...to je znak zamora koljena...cim osjeca bol ali moze i dalje da igra...preforsirao se u poslednja 4 mjeseca...
U poslednje 3 godine NOLE ima UBJEDLJIVO NAJVECI BROJ ODIGRANIH MECEVA...i kad se to pogleda...ako se odluci da je vrijeme za velike korake...onda se mora taktizirati...za svaki duel sa Nadalom je potrebna doza ekstra napora...
Sve sam vise siguran da je ovo takticki potez...kao i zdravstvena predostroznost...

Gazda restorana zbog Novaka besplatno sluzi srpske navijace...

132797_sdjokson_f.jpg

Novak Djokovic je ispunio obecanje da ce se druziti sa navijacima u Monte Karlu.
Drugi teniser svijeta narednih dana zbog povrede koljena nece igrati na trecem Mastersu sezone i prvom takmicenju na sljaci, ali je zato iskoristio priliku da na svom Fejsbuk profilu postavi interesantne slike iz knezevine.

Novak se sa fanovima slikao ispred svog omiljenog restorana u Monte Karlu,
“La Spiaggia”.
“Imam najbolje navijace na svijetu!
Hvala im sto su dosli cak iz Lila da se upoznaju sa mnom”, poručio je Djokovic, koji je od Karine i Ane i njihovog prijatelja, dobio poklon, plasticnu igracku momka koji na krilu aviona igra tenis, sto asocira na njegovu novu reklamu za kompaniju “Head”.

On je takodje otkrio da je vlasnik restorana, Erik Sove, njegov prijatelj i da je veliki zaljubljenik u srpski tenis.
Novak je rekao da su svi srpski navijaci, koji su dosli da prate turnir, dobrodosli na plazi kod Erika, te da ce imati besplatno pice i obrok u odredjenom intervalu! Djoković se u Monte Karlu druzi i sa Jankom Tipsarevićem kojeg ocekuje tezak start protiv specijaliste za sljaku, Spanca Felisijana Lopeza.

“Samo da kazem kako je bilo divno vecerati sa Jankom i Biljanom Tipsarevic”, napisao je Djoković.

Covek si velikih ljudskih vrednosti, pobudjujes svojim ponasanjem na jedinstven nacin sve generacije, a bilo bi najvrednije da tvoje vrednosti u najvecem broju prihvataju mlade generacije. Zahvalan na sve trenutke zadovoljstva i radosti koje si pruzao vec godinama.

Novak Djoković je posle kratke pauze zbog povrede koljena ponovo izasao na teren i juce odradio prvi trening u Monte Karlu.
On se odmarao posle trijumfa u Majamiju i nastavka neverovatne serije od 24 uzastopne pobjede u 2011. godini (26. ukupno), a zbog nelagodnosti u kolenu odlucio je da preskoci turnir u Monte Karlu.

144484_nole-mir_iff.jpg

Najbolji srpski teniser svih vremena, Novak DJoković, ukljucio se u akciju:
"Zaustavite rat, pokrenite tenis".

Ja ga procitala u kafancetu <3
Kako mi Nole nedostaje, pa to nije normalno.
Da je samo mogao da igra i Monte Karlo bi bio njegov (kao sto uostalom i jeste, p` da), sigurna sam!

P.S. ``Kako se zove rodjak Chucka Norrisa koji zivi u inostranstvu?``
Chuck daleko.``

Poslednja izmena:
Novak postao "Šampion mira"
Najbolji teniser Srbije Novak Đoković postao je novi "Šampion mira" i zajedno sa više od 50 vrhunskih atleta iz celog sveta će raditi na širenju poruke mira kroz sport.
134960_img1525701_f.jpg

Organizacija "Mir i sport" sa sedišem u Monaku radi pod patronatom princa Alberta II i trudi se da uz pomoć svetskih zvezda koristi sport za otvaranje dijaloga, socijalnu integraciju i edukaciju mladih ljudi koji žive u teškim uslovima.

"Ponosan sam što sam pozvan da budem Šampion mira. Želim da svetu vratim radost koju sam ja dobio kroz tenis. Čvrsto verujem da sport služi miru, jer unapređuje živote mladih ljudi i gradi mostove između različitih društava. Želim da doprinesem", rekao je Đoković.

Žoel Buzu, osnivač organizacije "Mir i sport", rekao je da je Novak pravo pojačanje.

"Šampioni su osnova onoga što mi radimo. Sjajno je što možemo da računamo na Novakov entuzijazam, odlučnost i inteligenciju", rekao je Buzu.

Američka televizijska kuća CNN dolazi u petak u Beograd kako bi napravila dokumentarac o srpskom teniseru Novaku Djokoviću...

image.php

CNN u Beogradu pravi dokumentarac o Novaku!

Novinarska ekipa će praviti film o našem najboljem igraču na Dorćolu, gde se nalaze tereni familije Đoković i gde se igra turnir Serbijan open. "Novak Đoković je definitivno hit u svetu i svi se grabe da dođu do njega. Naravno, CNN je uspeo da ugovori snimanje ekskluzivne priče, jer nisu tek tako jedna od najvećih televizijskih kuća na planeti.

Amerikanci dolaze sutra u Beograd, a u realizaciju plana kreće se odmah zbog velikih obaveza Novaka. Očekuje se i dolazak ostalih velikih televizijskih kuća, koji takođe žele da urade priču s njim".
Podsećanja radi, Nole je jednom prilikom bio glavni junak CNN sportske priče, kad je bio je gost emisije "Open kort“.
Tom prilikom drugi igrač sveta je otkrio da će postati golfer. Pamti se i kako je zbunio novinara kad je na srpskom rekao da su mu omiljene pesme Tome Zdravkovića "Kafana je moja sudbina“ i "Ej, Branka, Branka“.
Novak se tada osvrnuo i na bombardovanje Beograda i Jugoslavije, napominjući da je imao samo 12 godina kad se Srbija našla pod udarom NATO. "Nikome ne bih poželeo da doživi ono što smo mi proživeli 1999. godine. Mislim da sam izašao jači iz tog ratnog okruženja. Posle toga mi je život izgledao mnogo vredniji. Naši ljudi su postali mnogo solidarniji i u tom zajedništvu naroda u nedaći leži ogromna snaga, koja i mene ispunjava", rekao je tada Đoković.
U poslednjih nekoliko godina američki mediji se dosta bave fenomenom srpskog tenisa, odnosno kako su trenirali u katastrofalnim uslovima, a to ih nije omelo da postanu najbolji na svetu....

dnoLogo.jpg
Danas poceo
serbiaOpenTekstDno.jpg
Nole slobodan u prvom kolu trenirao na terenu...

Evo prve izjave za medije ...

"Jedva cekam da zaigram pred domacom publikom.
Radujem se sto cu ponovo nastupati u mom gradu.
Bice to fantastican turnir i zato pozivam sve da dodju i gledaju vrhunski tenis"

Diplomatski pasosi za tenisere...

21427753084db56066401cb115442327_orig.jpg

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić je uručio diplomatske pasoše članovima muške i zenske teniske reprezentacije Srbije....
Novak se Jerimicu zahvalio na velikoj ukazanoj casti koju cijeni on i drugari i dodao da ce se potruditi da ukazano povjerenje i opravdaju ...

Alal mu vera za pasose :ok: ...

Novak oseća ogroman pritisak. Cela porodica mu je ovde, prijatelji, cela srpska javnost. Njemu je u svakom slučaju lakše da igra u inostranstvu. Obično se misli da je lakše igrati kod kuće, ali ne - upravo je suprotno. Svi od njega očekuju, uključujući i mene kao direktora turnira, da se nađe u finalu. Prošle godine je mora da odustane na pola turnira, što je ostavilo trag na tok takmičenja. Zbog toga ove godine oseća dodatni pritisak, on je svestan toga i on će se sigurno boriti i truditi kao lav.

P O B J E D A ...

530568e1e667421dbb64a5669910e335.gif

16578203504db86b66bdbc4442827166_orig.jpg

Novak Djokovic je svoj nepobjedivi niz nastavio i na ATP turniru u Beogradu savladavsi u drugom kolu “Serbia opena” Rumuna Adrijana Ungura sa 6:2, 6:3 čime je dostigao 25 godina stari rekord Ivana Lendla.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back