TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam koja je najbolja, znam koja je najgora, HIT TRAVEL. Sem standardne neljubaznosti, ne poznaju ni svoj posao, ne govore strane jezike, musterije ih smaraju, daju neprecizne odgovore. Ako iskamcite danas neke pojedinosti, to ne vazi za sutra, sutra su potpuno druge price. Moj vam je savet da u velikom luku izbegavate ovu lakrdiju od agencije, pogotovo neku Mariju. Stalno namrgodjena, nezadovoljna, lazljiva. Nije mi jasno ko otvara ovakve agencije i sa kojim ciljem.

Ne znam koja je najbolja, znam koja je najgora, HIT TRAVEL. Sem standardne neljubaznosti, ne poznaju ni svoj posao, ne govore strane jezike, musterije ih smaraju, daju neprecizne odgovore. Ako iskamcite danas neke pojedinosti, to ne vazi za sutra, sutra su potpuno druge price. Moj vam je savet da u velikom luku izbegavate ovu lakrdiju od agencije, pogotovo neku Mariju. Stalno namrgodjena, nezadovoljna, lazljiva. Nije mi jasno ko otvara ovakve agencije i sa kojim ciljem.

Misliš na Hit travel koja posluje u okviru Oktopod travela? Moja prijateljica je takođe imala loše iskustvo sa tom agencijom. Bila je u pitanju Paralia, čini mi se vila Erato...

Pozdrav svima! Sad se vratio iz Beča,uplatio sam aranžman preko turističke agencije MILLENIUM iz Trstenika i imao sam jako loše iskustvo. Turistički vodič im je katastrofa,ne zna svoj posao. Vrlo je neljubazan i daje pogrešne informacije zbog kojih smo lutali. A kad smo se vratili u Srbiju vrhunac svega bilo je izbacivanje iz autobusa na sred autoputa od strane vozača iz preduzeća Čokin d.o.o. iz Čačka. Vodič je napustio autobus u Beogradu,a mi smo ostali na milost i nemilost vozačima. Uprkos molbama mene,mog brata i jedne žene sa malim detetom da nas ostave kod isključenja sa autoputa za Paraćin vozači su nas izbacili na pumpi. Toliko o ljudskosti. Izbegavajte MILLENIUM i ČOKIN!

Nisam imala neko loše iskustvo sa agencijama. Putovala sam preko Argusa, Vive i Sabre kao i preko nekih koje više ne postoje i ne bih mogla da kažem da neko nije ispoštovao svoje obaveze. Naročito sam lepo iskustvo imala sa Vivom i sa njihovim vodičima. Iskreno mislim da koliko je različitih agencija toliko je i različitih turista ;)

Mi smo upravo sa VIVA TRAVEL agencijom, imali NAJGORE iskustvo! :rtfm:
- Losh autobus (neudoban, star, sve tandrche kao da se raspada, klima ne radi....)!
- Prodaju aranzman za vilu sa bazanom.... a od bazena ni traga, ako ne rachunamo od komshijske vile, koji samo mezete gledati, poshto je ogradjen visokom ogradom!!!!
- Vodja puta (koji sebe naziva vodichem) ne zna nishta, osim da vam kaze koliko traje pauza i da pomerite kazaljke na satu!
- Da ne pominjem, shto vas do Krfa (onako umorne) vode preko Parge.... jer spajaju putnike za vishe destinacija u jedan autobus!

Argus i Sabra su KOREKTNI !!!! :ok:

Pozdrav svima! Sad se vratio iz Beča,uplatio sam aranžman preko turističke agencije MILLENIUM iz Trstenika i imao sam jako loše iskustvo. Turistički vodič im je katastrofa,ne zna svoj posao. Vrlo je neljubazan i daje pogrešne informacije zbog kojih smo lutali. A kad smo se vratili u Srbiju vrhunac svega bilo je izbacivanje iz autobusa na sred autoputa od strane vozača iz preduzeća Čokin d.o.o. iz Čačka. Vodič je napustio autobus u Beogradu,a mi smo ostali na milost i nemilost vozačima. Uprkos molbama mene,mog brata i jedne žene sa malim detetom da nas ostave kod isključenja sa autoputa za Paraćin vozači su nas izbacili na pumpi. Toliko o ljudskosti. Izbegavajte MILLENIUM i ČOKIN!

Ja sam Pandof-Bech sa drushtvom, ishao sa BG Tursom (pre par meseci). EXTRA su bili! :super:
Autobus (Neoplan) jeste malo starija generacija, ali udoban, chak i za one od 2m.
Vodich(ica) iz Kon-Tikija, radi za njih te ture. Ko zeli i ume da slusha, imace mnogo toga da chuje.... vidi.... nauchi....?!

Kakva su iskustva sa MONTESOL Travel agencijom?Isla bih da uplatim za Grčku neki apartman...

Verujem da su agencije "MONTESOL", "TOGETHER TRAVEL", a i "LOVCEN".... agencije koje rade sub-agenturu?! Shta ce reci.... prodaju aranzmane 'vecih' agencija, za neku proviziju.
To u principu ne menja cenu, prema korisniku. Organizator putovanja se u tom sluchaju, odriche dela svoje zrade, u korist sub-agenta. Svaka agencija bi vam morala dati takav podatak.... ko je organizator putovanja i broj licence!

:think: Grchka je shirok pojam! Gde, konkretno?
Koje mesto?
Koje more?
Da li je u pitanju ostrvo ili kopno?
Sva ta pitanja su od znachaja, kod izbora agencije (aranzmana)! :ceka:

Montesol ima svoje aranžmane, čak i svoje autobuse. Ja sam jedne godine išla s njima dva puta u Grčku. Prosto su mi njihovi termini najviše odgovarali. U maju, prvi termin u Neos Marmaros i posle u avgustu u Olimpik Bič. Bila sam zadovoljna sam, korektni su, šta sam platila to sam i dobila. Čak smo u tom prvom terminu imali neki ogroman studio sa dve terase na dve različite strane, pa smo ceo dan imali i sunce i hlad. Ja uvek uplaćujem u poslednjem momentu, pa nema baš puno smeštaja da se bira. Tako da nam je taj drugi studio bio malo tesan i kreveti malo čudni. Francuski je bio širok 1,20 (usko za dvoje), a klasičan 1,00m. Na kraju smo ih sastavili i bilo je dobro. . Sad se ne sećam da li nisu imali apartmane u ponudi ili su bili prodati. Ali to se lako sazna u agenciji.

Mi smo dve godine išli sa Montesolom u Polihrono u istu vilu. Prve godine nismo imali nikakvih zamerki (odličan autobus, adekvatan smeštaj, misli da je to njihova vila, vodič korektan). Druge godine smo imali problem u povratku, jer se autobus kojim smo trebali da se vratimo pokvario par kilometara od Polihrona. Tako smo čekali tri sata da se pojavi novi autobus (uzeli su neki grčki) koji je mogao da vozi samo do granice. Na granici sa Makedonijom sačekao sledeći autobus koji nas je dovezao u Srbiju.
Što se tiče samog smeštaja sve je bilo kao što je dogovoreno (vila, udaljenost od plaže, opremljenost apartmana) .

Praznici su za nama, a ja sam za 1. maj išla u Rim preko agencije Viva Travel. Nije prvi put da idem tamo. Na moju veliku sreću vodič kroz Rim bio je Stevan Ubović, fenomenalan gospodin čevek i stručnjak kako iz oblasti istorije umetnosti tako i iz oblasti turizma. Zahvaljujući njemu videli smo i saznali mnogo toga o ovom prelepom gradu. Osim osnovnih datuma i događaja koji su vredni pomena, Stevan je svojim ophođenjem prema nama turistima i svojim životnim iskustvom iz Rima, uspeo da nam svaki dan našeg boravka učini dodatno zanimljivim i interesantnim. On je ujedno svojim ponašanjem pokazao i kako treba da se ophodni jedan turistički vodič (domaćin na proputovanju) prema klijentima agencije za koju radi. Sve pohvale za organizaciju puta ( mi smo bili avio grupa), kao i za izbor vodiča.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back