gaganasimic89
Početnik
- Poruka
- 21
Hoce li meni neko reci nesto za turisticku agenciju olympic?
eto kad stignete... 

hvalaaaaaa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoce li meni neko reci nesto za turisticku agenciju olympic?eto kad stignete...
hvalaaaaaa
Bilo je ranije kombi vozila koji su vozili za Budimpestu. Zna li neko ima li ih jos da voze,mozda neki kontakt telefon.![]()
googlaj Mirko
Ima ih koliko hoces...znam da Gea turs vozi sigurno![]()
Zasto da guglam kad si ti zena koja tajnu ZNA.![]()
![]()
Ne znam koja je najbolja, znam koja je najgora, HIT TRAVEL. Sem standardne neljubaznosti, ne poznaju ni svoj posao, ne govore strane jezike, musterije ih smaraju, daju neprecizne odgovore. Ako iskamcite danas neke pojedinosti, to ne vazi za sutra, sutra su potpuno druge price. Moj vam je savet da u velikom luku izbegavate ovu lakrdiju od agencije, pogotovo neku Mariju. Stalno namrgodjena, nezadovoljna, lazljiva. Nije mi jasno ko otvara ovakve agencije i sa kojim ciljem.
Nisam imala neko loše iskustvo sa agencijama. Putovala sam preko Argusa, Vive i Sabre kao i preko nekih koje više ne postoje i ne bih mogla da kažem da neko nije ispoštovao svoje obaveze. Naročito sam lepo iskustvo imala sa Vivom i sa njihovim vodičima. Iskreno mislim da koliko je različitih agencija toliko je i različitih turista![]()
Pozdrav svima! Sad se vratio iz Beča,uplatio sam aranžman preko turističke agencije MILLENIUM iz Trstenika i imao sam jako loše iskustvo. Turistički vodič im je katastrofa,ne zna svoj posao. Vrlo je neljubazan i daje pogrešne informacije zbog kojih smo lutali. A kad smo se vratili u Srbiju vrhunac svega bilo je izbacivanje iz autobusa na sred autoputa od strane vozača iz preduzeća Čokin d.o.o. iz Čačka. Vodič je napustio autobus u Beogradu,a mi smo ostali na milost i nemilost vozačima. Uprkos molbama mene,mog brata i jedne žene sa malim detetom da nas ostave kod isključenja sa autoputa za Paraćin vozači su nas izbacili na pumpi. Toliko o ljudskosti. Izbegavajte MILLENIUM i ČOKIN!
Kakva su iskustva sa MONTESOL Travel agencijom?Isla bih da uplatim za Grčku neki apartman...