Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Danny-art...PAstela (soft)-kompleta i u olovci na komad ima u art shopu u Golsvordijevoj ulici
dajem ti ovaj link da vidish gde je art-shop...-odmah pored prodavnice koja se tu reklamira ( verujem da to u Austriji ima veci izbor..no proveri i ovde...tu sam nashla i dobrih...doduse dosta skupih cetkica...no...Beogradjani ce mozda dati josh ponuda za nekim vecim art prodavnicama)

http://www.multicom.rs/prod_golsvordijeva.php

Hvala:worth::klap:

A jel imaju oni neki sajt,ili kako se zove taj art shop?

P.S: @Tol izvinjavam se sto pre nisam odgovorio na poruku,posto sam juce tek video poruku kada sam postavljao sliku.
Nisam davno bio vamo.:)
Jos jednom hvala:)

npim0008160sn.jpg
koje su dimenzije, koja tehnika, i koliko košta da ja to posjedujem? :worth:

Poslednja izmena:
DAnny..JEDINI je u toj ulici...kada od Vuka krenesh desnom stranom Golsvordijeve..tu negde na sredini je malena prodavnica materijala...ima svasta :)))
SAjt nisam nashla :(

evo da onovim onaj link...(ne zna sto se tamo ne vidi?)..znaci odmah pored prodavnice Multicom..tu je ta malena art prodavnica:)

http://www.multicom.rs/index.php?shop=3

Pa nije mi bas blizu Beograd,ali moracu da vidim sa drugaricom da pogleda posto je i njen cale slikar,a ona zivi u Beogradu.

@Tol jos jednom hvala na pomoci

A narocito sam se zainteresovao jer si rekla da imaju dobrih cetkica.

Crtala sam kad sam bila prva i
url]
druga godina, grafitnom olovkom, drvenim i vostanim bojama - logicno a kojim drugim priborom, nemojte da mi se smejete, neko mora i amater da bude.
Inace, vec duze vremena ne crtam, ne stizem ili sam lenja, a najvise mi se sa ovog topika ,sve mi se svidja, ali od onog sto sam videla najvise zenski akt sa neke od prethodnih strana

1005342.jpg

1005344.jpg

1005348.jpg

1005358s.jpg

1005351.jpg

1005350e.jpg

1005357.jpg

1005346.jpg

Poslednja izmena:
Crtala sam kad sam bila prva i
url]
druga godina, grafitnom olovkom, drvenim i vostanim bojama - logicno a kojim drugim priborom, nemojte da mi se smejete, neko mora i amater da bude.
Inace, vec duze vremena ne crtam, ne stizem ili sam lenja, a najvise mi se sa ovog topika ,sve mi se svidja, ali od onog sto sam videla najvise zenski akt sa neke od prethodnih strana

1005342.jpg

1005344.jpg

1005348.jpg

1005358s.jpg

1005351.jpg

1005350e.jpg

1005357.jpg

1005346.jpg

ne treba da te bude. ti bar radish,..stvarash..
ja ne pamtim kad sam naslikala neshto. nije ni chudo shto polako idem u psihozu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back