VODOLIJA

To isto vazi i za zenske vodolije .
Potreban im je osecaj slobode ............ nemoze im se uzeti sloboda jer cete ih izgubiti ........... lakse ih je lepim pripitomiti :)

Gresis, osecaj sigurnosti u vezi. To da, sve je puno lakse lepim. Nemaju strah od nemanja slobode vec sim je primarno vazno da znaju i da osecaju da ce taj neko biti tu sta god da se desi. Kada to imas, osecaj slobode je relativan pojam, jer mozes biti saam ali se osecati kao u kavezu a mozes biti sa nekim i osecati se najslobodnije moguce. No, mozda sam samo ja taj tip Vodolije kojoj je samo vazno da se oseti postovanom jako i sigurno u nekoj vezi. Verujem da svakako zavisi od svaciijeg podznaka ili rasporeda planeta u celom horoslopu. Ja se ne plasim osecaja gubitka slobode, bas naprotiv jer volim duge veze, volim da volim i bila sam stalno samo u dugim vezama, mene samo plasi kada se osecam nesigurno to jest kada nisam sigurna u postojanost necijih osecanja i kaad se osecam nedovoljno voljenom. Mislim da je ta sloboda dominantnija kod muskih Vodolija. Za sve zenske Vodolijice koje ja znam, je bio bas upravo taj strah, koji je i kod mene sveprisutan, da ce neko kad tad otici i da nece biti tu kaad mi zatreba najvise. :heart:
 
Negde sam procitala i iz iskustva se uverila da je to tacno: Sa Vodolijama prevare se i najiskusniji.
Imala sam drugaricu koja je bila Vodolija, preopustena, drustvena, komunikativna, zabavna, svestrana, otkacena.... Ma luda skroz. Iz nje je isijavala pozitivna energija. Nije joj bilo strano ni pricanje o nekim ozbiljnim temama.Momci su je obozavali, u njenom prisustvu nijednoj od nas niko nije prilazio, pre svega zato sto je zivela za to da flertuje.... Taman da se momcima ucini "lak plen".... Kako su se prevarili... Dogodilo se jednom da je neki lik koga je jedva upoznala stipnuo za guzu, verovatno u sali, a i ona se ponasala kao da kod nje "sve moze", i to je bilo dovoljno da izbije svadja epskih razmera. Na kraju smo se svi mi posvadjali, ni krivi ni duzni, zbog njenog dupeta.
Vise se ne druzimo, ima vec godina dana... Ona je insistirala da ucinim nesto za nju, ali ta usluga bi mene dovela u veliki problem. Ona to nije razumela i od tada ne pricamo... Valjda je za to kriva Skorpija u njenom podznaku.
 
Ja sam vodolija/ovan ... Znam ubi me ovaj ovan.. :)) Sto se tice slobode potpuno se slazem,dok me partner ne pocne gusiti i ogranicavati,veza nam je skoro pa savrsena,ukoliko pocne da mi brani neke stvari,da me ogranicava,da mi govori sta cu da obucem (bilo je i toga) tu pucam i nemogu vise,ugusi me to.... Naravno trazim i ja sigurnost ali nemogu ti svo vreme sveta posvetiti.. Hocu da odem sa drugaricama na kafu,hocu da obucem dekolte,hocu da ceo dan prelezim u krevetu jer mi se hoce,nemozes mi ti braniti... Msm u vezi se zna sta se sme,a sta ne... al dobro.... Opet mogu da posvedocim da su sve vodolije drugacije... Imam tu srecu da sam okruzena osobama koje su rodjene u ovom znaku,i stvarno se sve rezlikujemo.... Valjda nas podznak deli... Na pr. dobar drug mi je flegma kakve nigde nema... Najbolja drugarica je mirna,povucena,stalozena,za nepoverovati,a ja sam opet u odnosu na njih i impulsivna,i glasna,i zivcana,ma cista suprotnost... :) Al naravno VOLIM STO SAM VODOLIJA.... :))
 
937458.jpg


Vodolija je poznat kao simpatičan, prijateljski raspoložen astrološki znak kome se mnogi dive.
On je simbol humanosti i ljudskosti, stoga ne čudi sklonost da pomažete svima oko sebe, najčešće savjetima i idealističkim potezima koje okolina najčešće ne razumije.
Na žalost, Vaše pomaganje nerijetko poprima zabrinjavajuće razmjere jer zbog dvostranog tumačenja Vaših najbolji namjera sebe dovodite u neugodnu situciju, a pri tome ste na koncu Vi ta osoba koju proglašavaju krivcem za svoje propuste.

Ako ste jedna od onih osoba što dan počinje čitanjem povelje ljudskih prava ili biste to voljeli, prihvatite kako svako žanje ono što je posijao.
Ne pokušavajte mijenjati tuđe svjetove, mijenjajte svoj burni, najčešće kaotični svemir jer je i u njemu ostalo još jako puno, ako ne i previše nepoznanica!
U odnosima s drugim ljudima, slobodno povucite crtu distance, jer svojom tolerancijom i pretjerano revolucionarnom nekonvencionalnošću niste uvijek prihvaćeni.
Važno je da ne nasjedate na provokacije i suzdržavate se nesmotrenih i brzopletih izjava zbog kojih biste mogli biti prozivani ili osuđivani.
Otkrijte suzdržavanje, kako ne biste morali proći sve one tipične nezgode kojima ste sami krivi.
Glavna lekcija 2011. godine glasi povucite granice - sve što nije Vaš problem, prepustite drugima.
Utjecaj planete Urana Vas potiče i troši, a planeta Saturn Vas štedi - može li bolje?!
Imat ćete sjajne ideje koje donose dobit i šire posao u partnerstvu.
Šarmantna energija će ovoga puta biti nešto agresivnija, jer je djelovanje Urana podložno dinamici Ovna.
Planeta Jupiter će stvoriti situaciju u kojoj ćete dobiti nešto više stambenog prostora, bilo selidbom, bilo adaptacijom.

Saturnov položaj u Vagi dovodi do preispitivanja osobnih stavova što će neminovno dovesti i do odbacivanja starih mišljenja i stavova.
Ponovna izgradnja vrijednosnog sistema i nov pogled na duhovnost su darovi planeta koje ne biste smjeli odbiti.
Zbog Saturna u polju sudskih postupaka činit će Vam se kako Vam nikada prije nije bilo teže, no ako budete etični, pravedni i iskreni neće Vam se dogoditi ništa loše. Poštujte druge ljude, ali ostanite vjerni sebi.


Cijeli tekst sam preradila citajuci Bosnica ...
 
Poslednja izmena:
vodolija/rak.. ne znam kakva je to osoba po astrološkim merilima, ali po sebi mogu da zaključim da i nije baš nešto dobro :lol:
Зависи где ти одоше Месец и Сатурн. Ако ти се Сунце спас`ло осме куће, такође је позитивно. Претплати се негде на нализу натала. :)

Узгред, и ја сам Водолија са асц у Раку, па знам зашто рачије и шкорпијске венере рулз. ;)
 
Moj omileni znak zodijaka. Ceo zivot trazim mog idealonog muskarca u znaku Vodolje :) al nista , dosao samo konj a princa nigde nema :):):) privlacim znake s rogovima :):):) , sudbina najverojatno :):):) Ovan , Jarac ..velika ljubav Strelac ( isto super znak ) al Vodoliju nigde nema ..pa sam odustala da ga trazim...:):)

Moj je otac bio Vodolija najbolji otac na svjetu..dobar, human covek , cistog srca, iskren...izuzetno inteligentan, izvrstan matematicar...sigurno zatoa toliko volim Vodolije ..
Milsim da je Uranov tip Vodolje najpozitinii znak, humanisti .(Tose Projevski ),Saturnov tip nije tolko dobar..znaju biti sebicni i previse materijalsiti .Znak za raspoznavanje je da Uranov tip je dobar matematicar ( prirodne nauke ) dok Saturnov nije , i jos nesto- pare..Uranovom tipu pare nista ne znace u zivoti., dok Saturnovom tipu pare su mu izuzetno vazne ..znaju biti i dosta skrti.

Jedna odlika Vodolje je da su najbolji drugovi . Meni uvjek Vodolije su bili i jesu najbolje drugarce , ako zelis imati pravog drugara u zivotu , onda potrazi druga u znaku Vodolije :):) zato ih mnogo volim:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
 
Poslednja izmena:
haha...ja se danas registrovao, pa odmah nabasao na ovo...
pa ne bih se složio sa tim strogim podelama...mnogo zavisi od cele karte...uranov tip, saturnov tip...ma jesam i jedno i drugo, ali i neptunov(podznak ribe) i jupiterov...da sam dobar matematičar, dokaz ne treba-bio jako uspešan nastavnik matematike...da mi novac ne znači (suštinski)-verujte mi na reč da je tako...toliko da se nisam ni trudio da ga zaradim u većoj meri, pa onda morao da budem i saturnov tip po tom pitanju...to mu dodje da sam morao da štedim(i dan danas), a neki bi to okarakterisali kao škrtost...
tu bih i ja mogao da dodam nešto od tih karakteristika...uranov tip je spreman da "deli ljubav sa svima", pa prevara za njega nije prevara...saturn je sasvim suprotan...epa...meni(pored sunca) i merkur i venera u vodoliji, a ja nikad prevario nisam...kako...pa saturn na MC, ali i mesec, kao vladar pete u sedmoj u vagi...vladari podznaka u konjunkciji u škorpiji u 8 kući(ozbiljnost , ali i ljubomora), pa prevare(bilo koje vrste) i neotesanost nikako ne tolerišem(iako ih razumem)...dakle...ne bi trebalo robovati tim uopštenim tvrdnjama...
 
Ti si Saturnov i Uranov tip :):):) Naravno da zavisi od cjele karte :)
Uranov tip djeli ljubav sa svima tacno , ali je fer plej igrac, i drug, a drugovi ne izdaju svoju ljubav i drugarstvo. Nije to od Saturna, naravno da kad se mora stediti svako stedi, sustina je kolko ti je novac bitan u zivotu . Po meni ti si visi Uranov tip Vodolje
Vodenjak Riba, Venera Vodolija , Mjesec Vaga, super pozitivna kombinacija vodolije. .
 
Poslednja izmena:
hm, hm...kamo sreće da sam tako idealan...ili nije naišla prava???
ja bih opet o uranu...on jeste drug i neće prevariti druga, ali u ljubavi traži promene...njegovo poštenje neće biti u tome da ne "legne sa drugom osobom", već da to neće kriti...priznaće...
 
ok u pravu si Vodilje znaju previse cjeniti slobodu i zele promene , i varaju to je tacno :) al po meni to je nizi Uranoiv tip vodolije :) cak sto vise i ne priznaju :) Mozda se to vise odnosi na zena, te promene u ljubavi, ja sve muske vodolije koje znam u vezi su verni , zbog er plej igru :)

Narvano da mozemo biti drugovi :) Cak sto vise radujem se, bogatrsvo je imati druga vodoliju :)

Pozz tebi SaturnUran :)

Kako izlazis na kraju onda Saturn i Uran skupa, nije tebi lako drze :)
 
Poslednja izmena:

Back
Top