taote

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Uh pa mene onda lekari nikako ne vole :nono: bilo je i za predpostaviti da cu se ugojiti minimalno jer sam vec ovako debela, tako da se zna da sve debele zene se manje ugoje od mrsavih plus pate mnogo manje od oticanja jer su navikle na visoku kilazu... ali da je porodjaj tezi jeste, ako je prirodni ako je carski je isto samo sto rana teze zarasta zbog sala... ma sve sam se raspitala o tome, ali da sam debela vec i ostala trudna jesam i kad se rodi mala Maki ja cu kad prestanem sa dojenjem na dijetu! :ok:
    Odlična ti je težina,:klap: ( ja sam pred sam porođaj imala 12 kg više od početka, a po dolasku kući, 8 kg manje nego pre porođaja ) - idealno! Nisu za tebe baš ti balončići tako opasni, već sadržaj natrijuma, a najviše odnos natrijuma i kalijuma - ako ima kalijuma više, onda deluje kao diuretik, pa se tečnost ne zadržava, a i pritisak pada. Samo treba da znaš koju smeju da piju bubrežni bolesnici - tu smeš i ti.:)
    Idem odmah da vidim sličicu! :klap: :cmok::bye:
    Uh a ja baaas volim kiselu i to Knjaz sa mnogoooo baloncica!!! :mrgreen: ma moracu da smanjim sve to, jer sam makar sto se kilaze tice ko iz knjige, za 6 meseci trudnoce sam se ugojila 6kg :ok:
    Elem idi na Kutak za trudnice da vidis samo Makicine fotkice koje sam uspela nekako da usnimim!!! :D CMOK :cmok:
    Odlično! :klap:Šta su kobasice, i slane stvari spram Maki! I pazi se u vezi mineralne vode, ta zna da ima baš mnogo natrijuma - znam da neki koji imaju pritisak ne smeju da piju svaku! :cmok::bye:
    Elem bila sam na pregledu... Maki je super, cica moja se igrala, vrtela, tapsala, ma ludilo... ali ne voli da bude slikana na mamu, pa se stalno izmice i nismo ni jednu lepu fotku glavice uhvatili! :roll: uhvatili smo joj rebra i ledja! :lol: ma luda je 100%... ja imala malo visi pritisak, pa mi je od sad zabranjeno da jedem kobasice, sunke itd. :sad2: iako malo sam preterala sa tim... ali ok evo sad vise necu :P Maki je sad velika 26cm i teska 620g :klap: :super: srcana radnja super, plodova voda normalna... :heart:
    :D:D.......evo i ja ću sada....malo čituckala po forumu....;)

Laku noć :heart: lepo spavaj i još lepše sanjaj....:cmok::cmok::bye:
    Aaa, jedna nam je već stigla! :heart:
    Sad "gledaj i uči se", šro rekla moja baba! :lol:
    Ljubim vas obe. :cmok::bye:
    Eh valjda uskoro... posto imam 500din na kartici i 100din u dzepu :sad2: samo da stigne nesto para i idem... odmah ti saljem kad je uslikamo! :D
    :lol: I ja tebi! :cmok:

Kad ćemo imati novu sličicu? Mislim Makinu, zaboravila sam kad je vreme.:)

:cmok::heart::bye:
    Nije ona lošija od prve...:) Samo ne možeš steći pravi utisak dok ne budeš imala celinu pred očima - tek onda ćeš moći da vidiš da li i šta treba da se poravi...
    Biće to baš sladak kutak!:heart: :klap:
    :cmok::bye:

Evo i druge... koja nazalost nije dobra kao prva... :sad2: ali kad ih sve nacrtam, prepravljacu ih sve dok ne budem maximalnooo zadovoljna... :roll:
    CMOK :cmok: mislimo na tebe... :heart:
    Hvajaaaa na komplimentima :rumenko: trudila sam se da bas stavljam jake boje, iako nije sad neki rad, trebalo mi je samo par sati za njega :D treba jos 5 princeza da nacrtam, ona je samo prva... ali eto! Saljem ti sliku svake princeze kad je zavrsim... :mrgreen: sad se razmisljam koju sledecu da uradim... :think:
    CMOK :cmok:
    Aaaaa, mamaaa....! Svaka čast! :klap:
    Taman za malu princezicu! :ok:
    Crtež je jako dobar, njoj to možda i nje važno sada, ali ipak i soba treba da izgleda lepo, a ne nekako amaterski...:) A boje su intenzivne, što njoj jeste važno, čim se rodi! Prvo će joj trebati malo vremena da ovlada veštinom upravljanja pogledom, a onda ćeš početi da primećuješ kako sve češće gleda na tu starnu gde je crtež... Ja se i danas sećam slike koja je visila najvliže mom kreveci kad sam bila mala... (naravno, nije bila baš iznaf kreveta, i nije bila dečja, ali boje privuku pogled, i ostanu u sećanju. a ona će imati šte da gleda, i čega da se seća.:)
    Baš ti je dobra ta ideja. :cmok::bye:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back