smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ma da, sad se i ti vadiš na njih dvojicu kao i Ria na Balšu i Bodu da igraju sa njenog naloga! :whistling: Šalim se, vas dve barem nemate vremena za te igrice. Inače, meni to igranje igrica tamo nikad neće biti jasno. Shvatam da su zarazne ali ne shvatam motiv da se počne s tim. Ozbiljne, odrasle osobe... No dobro! A kad smo kod naloga, zamisli da sa mojom IP adresom ima poklapanja ovde, osim mog naloga! Sad sam u dilemi da nije možda mimi's dad otvorio i zašto bi. Ali mislim da se sećam kad, jedno vreme sam i pored "upamti me" morala stalno da se logujem. :lol:
    Hvala. :zag: Ali izlazi i na FB obaveštenje za sve rođendane sa liste prijatelja a ja tamo imam izvesnu :whistling: *** sa besnim glistama po profilu. ;) Čak imam i jednog malog slatkiša od bratanca koji igra Farmvil i ostale igrice tamo. :lol:
    Da, čini mi se da sam od nas 4 ovih dana najčešće samo ja tu. Ti i Say provirite ili ne provirite a Vilus već neko vreme nema. Nego, u ponedeljak verovatno ni ja neću nešto biti tu, pošto mi je divan dan :flert: pa čisto da znaš...
    e ono sto si mi slala na mail..nista ne vidim samo neka goooooooomilaa slova :)
    hvala ti puno :D sta radis ovih dana? :D
    e meni juce opet zvrculo na blic ali sam pretpostavila da si ponovo imala posla pa si prekinula
    Mislim da je veliki problem što su bez moda već neko vreme, zato se Koto potrudila da ih bar na neki način zaštiti od "nas". A kad je bal, nek' je s maskama. :lol: No dobro, valjda će da isprave sad.
    ZA tebe uvek .........torta jeste velika ali boze moj pa smanjis jaja , sve ostalo i dobijes lepu tortu
    znam da si u vojvodini :).ali ona je mnogo pre rekla da radi prijemni nego sva deca.opet mala laze.
    ma znam,samo da krenem,ljubim te...stici ces samo se kockice trebaju sloziti,Jacu pod ruku u septembru pa bar 7 dana...
    :cmok2:znam ali sdam ja perfekcionista i sve ima neki svoj redosled i ako ga ne ispostujem nervozna sam ko pas...
    u subotu idemo a ja jos nisam ni pocela sa pakovanjem radim u petak ceo dan,nesto sam sva kilava valjda sam istrosila energiju i nisam uhvatila neki normalni ritam bez obzira sto sam na torte stavila crtu jos u prosli ponedeljak.
    joj tu sam zabolela me glava ceo dan nisam u kuci,sad smo dosli iz hipercorta a uz put navratili do drugara sa kojima putujemo na odmor...al je lako trositi pare sunce li im ljubim:dash:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back