msneki

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• recept za rolat je isto negde napisan neznam gde...6 zumanaca 7 kasika secera,1 vanil secer,120 gr mlevenih oraha ili lesnika i sneg od 6 belanaca.peci na 180 oko 15 min,kada je peceno uviti u rolat,da bi peko papir lakse isao sa rolata dole pokavsi krpu i malo stavi preko rolata tj peko papira
    filovati sa 1 pavlakom kiselom,mozes staviti secer u prahu,ja nestavim.JAKO JE SOOOOOOOOOCAN
    hvala ti.Znas i sama koliko neprospavanh noci stoji iza tebe,koliko si se odricala nekog vikenda sa porodicom,prijateljima,decom da bi iza tebe stajalo to sto stoji i onda se neko koga znas okiti tvojim perjem kakvo god da je...e pa ne moze.zna se u zivotu kome se prasta,kome zaboravlja ko moze i ima prava da te ujede za srce i da sa njim nastavis dalje kroz zivot,ali ovakve stvari se eliminisu.Veliki pozdrav.
    raspon cena je od 1,5(12casica pa nadalje,zavisi od velicine),evo sledeci put kada budem kupovala cu slikati i napisati pored svake cenu i po koliko je pakovano,obicno su po 12 i 25...napisi mi na pp tvoj mail,:zag:
    Кажем ја да је лек против гојазности одавно пронађен (имам причу за то, али није за форум). Зато ти и изгледаш супер, кад можеш да гледаш у чоколаду. Код нас та операција не постоји (једино је мм карактер)
    Hvala mila na ovim divnim rečima, i komplimentima:cmok::cmok2::zag: kruna je rezervisana za moje najdraže, najmilije i osobe koje mnooogo volim, a ja sam tu samo da je napravim i da im je poklonim jer zaista to zaslužuju:D
    Hvala na lepom komentaru. A sto se vremena utrosenog za dekoraciju tice :hahaha: ... To je najbrzi i najlaksi nacin za dekoraciju. Sledeci put slikam ceo postupak da bih dokazala. :bye:
    msneki sad sam se nasmejala od srca hvala ti puno na lepim recima morala sam tako nisam blenta znala postaviti slike pa kad sam skontala morala sto vise:hahaha:
    Hvala na rijecima dobrodoslice i prije svega na otvorenosti i nesebicnosti da svoje iskustvo i znanje dijelite sa nama pocetnicima!
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back