smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Да ли си добила одговор за калупе? Нешто ми то баш не иде.
    Hvala smeh, posebno na razumevanju. Nije mi namera da bilo koga uvredim, šta više uopšte se ni ne upuštam u 'klizave' diskusije. Obnevidela od posla pa sam i previdela.:heart:
    Odoh da osushim kosu, malopre izashla ispod tusha, pa odoh da spavam, cujemo se sutra, ljubim te:cmok2::zag::heart:
    eno ja ti napisala kako se una ponasa
    al izmeri ti njoj temperaturu....i zovi veta,makar ga pitaj ...
    moze da bude to a i ne mora....bolje proveri
    Smeh, pogledaj sajt www.nestao.com Smatram ga vrlo korisnim i plemenitim, pa vidi moze li se nekako povezati sa Krstaricom, procenat pronalazenja izgubljenih ljubimaca bi se sigurno povecao. Stavise, mislim da bi sajtovi tog tipa, forumi o zivotinjama i prihvatilista trebali imati objedinjenu bazu podataka, ali o tom potom...Pozdrav
    Po niku sam predpostavila da je iz BG, amislim brate, ako tamo nema, pa to je PRESTONICA:cool:, a ti ne znash shta je to i gde ga ima, pa nek dodje u ZR da ga kupi kod nas u vecim prodavnicama, a ima i u manjim:zcepanje::rotf::rotf::rotf:
    Hvala mila moja. Koja ti je ona torta sa cokoladom i visnjama. Obozavam tu kombinaciju.
    Naravno da kazem, domace je domace, a hemija je hemija.... To je za prodaju, a ovo za krkanje, a i lepo je, sta bre pricas. Kad je neko druzenje, nije bas da imam vremena, ali morala bih da se potrudim, volela bih!
    O da, vrlo bih se radovala, mnogo ti je slatka, super. Sigurno je i odlicna po ukusu. Bravo, majstore!
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back