Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hvala na dobrodoslici!!!! Joj koliko sam se umorila, ali bilo je super. Bas mi je drago sto sam isla. Sad "drugari" iz bus hoce da idemo u Budimpestu, to je za 3 nedelje, ali bojim se da jok, ali ako ide Tim, mozda se i predomislim... Poljubac!!!!
Daj molim te,reci mi,na kom pdf da postavim pitanje zašto ne mogu da postavim slike sa laptopa na forum,a sa desktopa mogu?Nemam pojma gde bi to pripadalo.
Hvala za komantar. Mada, ne razmisljam ja apriori ovako.. ovo je nekako rodjeno iz bede i suza i svega sto mi je stezalo srce... jedino me ovakve misli podizu i dodje mi nekako toplo...
AL da znas da je moj mozak neograniceni resurs i stizao je na mesta koje ne smem da pomislim. Valjda hocu da kazem da je tesko da sam ja tako dobra kolko me hvalis )) samo nemam izbora hehheeeee idem napred zato sto nema nazad ))) eto ti hrabrosti ! cvrc!
na kojoj temei je onaj divni lebac sa maslinama i sve one slane stvarcice sto si pravila za sajam ubih se sad trazeci a zapela da pravim izmedju torti,ovo sto pregledah nema gi nigde.ljubim te.
smehic moj mili zelim ti u novoj godini sve dane ispunjene tvojim divnim smehom,zdravlje,ljubaaaaav i srecu i parice naravno da u novoj godini ne zaborave tvoju adresu.Ljubim te.