msneki

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Pozdrav Sneki,drago mi je da ti se svidjaju moje torte,a posebno za ono profesionalac,daleko sam ti ja od toga ali se trudim i praksa cini svoje.One torte sto ti se svidjaju cokolada sa zlatnim radjene su tako sto prelijem cokoladu pa onda spricem nanosim slag i onda se prska kompresorom,mastu na volju .A onu sa fondanom sam od klinaca uzela lenjir,merila i njime blago utiskivala.Nadam se da sam pomogla i sve sto te zanima slobodno pitaj.puno te pozdravljam.
    Hvala ti.Naravno napisacu recepte kad stignem ,(čak imam i slike sa postupcima,),jer u zadnje vreme je kod nas otimanje za komjuter:)hahaha pa ja onako usput
    ćaos
    Кад год имам времена, проводим га на форуму. Признајем, сада чешће него у кухињи. Драго ми је што има много младих жена које занима кулинарство, мада не знам шта да кажем за оне што преко добре кухиње додатно зарађују. А драго ми је што смо се и ми са завидним стажом (ја додуше још нисам бака) уклопиле са њима. Поздрав
    O prvencima ne govori,sve je savrseno..pocev od dekoracije trpeze,preko slanisa,torte..pa do bele ruze.
    Svaka cast !! Veliki pozdrav od mene.
    Sa malim zakašnjenjem, ali bila sam odsutna, želim svima srećan Božić i Novu 2010. godinu
    Za dane nove, za dane bolje, za sve ono sto se SRECA zove, za radost i lepotu, za sve najlepse u zivotu - SRECNA 2010.GODINA
    hihihihihihi meni je trebalo jedno mesecak dana da provalim neke stvari
    kad sam pogledala u desno cose a ono pise privatne poruke : 50 i nesto :)))) kad se nisam slogirala
    al nekako mi drago sto sam sve polako otkrila , i sad ocekujem da me nesto strefi novo

a bonice si zasluzila jos kod "onih" kolaca
    ma i nije bio tako mali (25 CM precnik) plus torta koja je veca-a i loptice su tu (i crna i bela pa nek izaberu) samo sam ih pomerila da zena koja pravi torte odluci na kom ce broju bitiz:poz:
    Ma nije teska uopse. Sta vise. Videces kad prostudiras recept. Ni ja nisam napravila mnogo torti, ali je ovo jedna od jednostavnijih. Jedan dan napravis rolate, kad ih uvijes sa pekmezom stavis ih u alufoliju i u frizider da se stegnu. Fakticki skuvas puding, kad se ohladi pomesas sa prethodno dobro umucenim puterom sa kasikom secera u prrahu. Iseckas voce i umutis jedan slag ( ili vise ako ces da ukrasavas sa slagom. Drzim ti palceve da ti uspe.
    Hvala msneki tako i treba od svega pomalo, da ne bude previse.Drago mi je sto si sa nama.
    Pogrešna prijava u PP
    Поштованa,
    грешком сте уместо да напишете поруку посетиоца, пријавили поруку (модераторима тј администрацији).

Поруке посетиоца (односно поруке у профилу) ћете написати тако што текст укуцавате у прозорчету (одмах испод наслова Poruke posetilaca), а потом кликнете испод, на Pošalji poruku.

Опција коју сте ви притиснули (Prijavi) пријављује поруку администрацији као неприкладну.

Можете послати приватну поруку и тако што кликнете на "Kontakt-Informacije" а затим на "Pošaljite privatnu poruku korisniku".
    36895.JPG

Такође погледати и следећи линк : http://forum.krstarica.com/faq.php?f...q_vb3_replying

Поздрав
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back