smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Baš mi je krivo za put. Meni naravno nije za posao i smatram to kao turistički trošak, ma volem bre takve stavri, pa volem. Ništa, ondak ćemo se organizovati na srpskom tlu... Poljubac!!! Ako se setim nešto bez čokolade i kafe, pišem ti!
    E, a super su ukusni ovi keksići, ako treba nešto, zovi/piši! Imaju isti onaj ukus onih speculaas u bordo pakovanju što ima da se kupi, ustvari bolji su jer su domaci... Hvala ti ko sestri i bratu na plusiću. Ej a jel idemo u Italiju? Ja bih bas isla...
    Хоћу, наравно...само да мало порасту па да могу и да трчкарају.:) Јој, мого су слатки....сви онако жути..ух... :lol:
    Е хвала ти. :)
    Значи могу да објавим на форуму, супер! ;)

Они су се родили јуче и баш су малеци...али на време да питам.

Хвала и поздрав!:)
    Поштовање! :)
    Имам једно питање за тебе као модератора на Животињицама, наиме, оштенила ми се златна лабрадорка, имамо пет малих куца...једну ћемо да задржимо, а остале бисмо поделили људима који желе мале куце. :)
    Да ли постоји могућност да на овом пдф-у понудим људима псе?

Значи, поклањам их, не продајем...јер смо хтели да нам куца има само један окот због њеног здравља.;)

Хвала ! :hvala:
    Draga tetka Smeh :):):):):):)...U sredu 23.12.2009. u 19.30 u Kulturnom centru imamo godisnji koncert....Ako ste u mogucnosti velela bih da dodjete zajedno sa vasim muzicem.....Javite nam da li dolazite i karte ce vas cekati na ulazu u koverti sa vasim imenom....Veliki pozz od Ivane :D
    Hvala. Ovaj forum je nepresušan izvor novih ideja. Gotovo da ništa ne pravim dva puta. Ova pita mi je baš zapala za oko, a sad vidim da nisam pogrešila (doduše jesam - ništa sem Jacinog lincera nisam probala).
    Smeh molim te, pisala sam recept za posnu baklavu na Post, posne slave, posna jela na str. 12 i dala pogresne mere, ni sama neznam kako, tacan recept sam napisala na str 13, pa ako mozes obrisi onaj koji nije dobar, bilo bi mizao da neko napravi po pogresnom receptu.
    Опет ја досадна. Може ли онај рецепт за троуглове са печуркама (видела на етно сајму)? Како и чиме залепиш ону печурку?
    Pa to sam i ja njoj rekla, ona je u svakom slucaju uvek gore... sto bas mi moramo da pratimo ono sto oni rade na drugim podforumima...
    Šta ja znam...
    Obično te teme "lepe", ali je moj princip da ne pretrpavamo sa "lepljivim"(po meni je bolje da su lepljive one koje pružaju neke informacije, nešto što se lako pronalazi a često treba...), a "ćoše" je svakako stalno na prvoj strani, jer se stalno nešto dopisuje.
    Ja sam i na "životinjama" sličnu temu ostavila slobodnu, malo su se bunili, objasnila im i tako je ostalo. Svakako je stalno na vrhu.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back