Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Neće im ništa faliti od te trave kojoj je "prošao rok", normalno da su nikla samo zrna koja nisu bila ukvarena ovako ili onako. Na kraju krajeva, proklijala je pšenica iz faraonskih grobnica.
Joj, sve znam, i Gizmo je jedno vreme imao problema, provukle su se dve-tri buvice kad mu je prošlo dejstvo Duowina pa se češao, pa se nagutao dlaka, pa ih je povraćao... A jesi li razmišljala možda da im poseješ pšenicu umesto trave?
Pa ne znam koliko ima potrebe za četkanjem, moj Bili je uživao ranije, dok je bio mali i nije umeo da se oliže a meni je bilo žao da bude umršen pošto ima malo dužu dlaku... Mada pretpostavljam da što više dlaka ostane na četki, to ih manje ostaje na nameštaju.
Ma mi smo joj stavili frontline pre 2 meseca,ali nije pomoglo,negde sam procitala da sad nista ne sme da se stavlja da ne izazove neku reakciju ali neam pojma,moram se raspitati sta mogu da korist
Nisam ni sumnjala da ces mi lepo objasniti o postavljanju slika kao sto nisam NIKADA sumnjala u sve ostalo sto si mi ti a i drugi objasnjavali oko macora,samo jos da izratujem sa buvama!