smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Smeh,obzirom da ne mogu da ostavim komentar na blogu ( pokusavam desetak minuta ) ovde cu ti reci da je svako slovo ispisano o tvojoj deci,tvojim malenim bratancima,plavo blago.Uzivaj u njima kao sto i oni,sigurna sam,uzivaju u tebi,tvojoj ljubavi i neznosti.Za Aleksu,Tomu i tebe,naravno...veliki pozdrav i poljubac.

Divna prica smeh.Sve cestitke.

:heart:
    Ovo crveno srce tako primamljivo izgleda.
    Evo jos jedan dan pa se vidimo. Jance i drustvo mi se nisu javile tako da ja kad sacekam Zadovoljnu domacicu u 7.45 krecem put Zrenjanina pa kad stignemo. nadam se da nikoga necemo probuditi.
    Ako si se setila jos necega sto mogu ovde kupiti ili doneti napisi. Pozdrav do sutra.
    Objasni mi gde da pridjem blize da ne parkiram tako daleko, mada ni to nije problem. Najbolje je da mi napises tacnu adresu pa cu se ja vac snaci. Kada mi se putnice jave pravim plan putovanja.
    Pa mislim da je dobro da se nadjemo kod tebe u igraonici. Rostilj mozemo poruciti, a i svaka nek ponesto napravi i bice zurka na kvadrat. Mislim da nema potrebe da setamo po prirodi jer verujem da cemo i ovako imati dosta tema za razgovor i razonodu. Samo da tacno utvrdimo koliko ce nas biti plus-minus neko neplaniran ali dobrodosao. Napravi spisak ko se sve prijavio i nek svako dopise sta bi poneo da se ne dupliramo. Vidi da li se i ostali slazu sa mojom idejom.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back