taote

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Heheheheheh :mrgreen:
    Makica nam danas napunila 4. meseca i usla u 5. :D :klap: rastemo rastemo :aha: nadam se da si ti ok?! :think: CMOK od nas!!! :zag:
    Хвала, свакако ћу обнародовати на форуму сваки провод! :)
    Годишњи осмишљен,надам се да ће све ићи по плану! Имамо операцију младежа следећег петка, ја и млађи син, па сам мало у фрци због њега,али ће, наравно, све бити ок. Цмок!
    Ma bre ona zna vec i koren iz 3 samo da nam saopsti! :hahaha: vidi se da je prepametna, nije neki tupson, ali je zato i zajebaaaanaaa samo tako! :aha:
    CMOK od nas dve... :zag:
    Mala Marta je bila danas na kontroli, dobila vakcinu, pregledali joj kukice kazu sve idealno - za mesec dana vec moze da se skine sirok povoj! :klap: taman kad krenu vrucine ona ce uzivati samo u pelenici... :aha: sad smo dugacki 60cm (porasli 2cm) i imamo 6,4kg (ugojili se 1,5kg) :zurka: kaze Dr. da super napreduje, da joj prija hrana, da je veoma sarmantna beba, licnost! :mrgreen: jedino sto baca malu senku na sve je njena koza... bio dermatolog i pogledao je, kaze da je ona veoma svetloputa, imace plavu kosu i plave okice a pokupila je i genetski na nekoga veoma osetljivu kozu... uvek cemo je morati paziti (sunce) i mackati i lickati, ali posto je devojcica hvala Bogu pa to se od njih i ocekuje :hahaha: ali sve u svemu sve super! :klap:
    Toliko od male Maki... :zag: :cao:
    Jaoo.....imam svašta da pišem srce...nadam se da ću ujutro stići da ti nakuckam jedno duuuuugačččkoooooooooooo........pisamce:)

Cmooooook......:):):)
    Draga moja drugarice....ako bude sreće pišem ti sutra veeeelikiiii pp....umorna i sva rastrojena..:(

Pozdrav i cmooooook...:)
    Draga moja drugarice...samo da ti se javnem....i pošaljem jeeeedaaaan veliki cmoooookiiićććć...:)
    hvala za kompliment i za poenče...takva sam kakva sam,ili me vole ili ne,ili me prihvataju ili ne....ali jesam srećna i zadovoljna,i ne usuđujem se da kukam,kada vidim toliko nezadovoljstva i užasa oko sebe...cmokić,javljaj kako ti krenulo cveće...
    Vidi, dušo; kad staviš ovaj smajli :kolac:

to znači da si mi donela voćni kolač na poklon. I ne smeš da jedeš voće (jagodu, višnju...) na vrhu!

Kapisko? :)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back