smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Draga moja ti me stalno hvalis pa cu se valjda uobraziti. Sta ima novo povodom okupljanja? Hoce li biti nesto u skorijoj buducnosti dok se svi ne razbeze na odmore?
    Molim za pomoc, nemogu da nadjem sta sam zabrljala. Ne prikazuje mi ni jednu slicicu. Imam ime, ali pored ne stoji avatar nego samo prazno mesto. Pise mi ime albuma, ali sve je prazno nema slika. Ciji god profil da otvorim nigde mi ne prikazuje avatar ni albume. Nemam ni onaj krug sto prikazuje da li si na netu, ni ono za reputacije.
    Ma nista posebno. Ja o svim bitnim dogadjajima pisem na cosetu. Zbilja jedva cekam da se ovo sa skolom zavrsi jer je veoma veliki psihicki pritisak. Sto puta merim svaku ocenu da nekog ne ostetim, da u svemu budem pravedna, a ko se time nije bavio nezna kako je to tesko. Mnogi misle da mi mozemo da delimo ocene kako ko zeli.A sada na kraju je ogroman pritisak i djaka i roditelja. Cele godine se ne sete da imaju dete, a sada su odjednom brizni. Ali proci ce i to. Vec se unapred radujem susretu i razmeni pozitivne energije.
    Samo sada nesmes da propustis da me upoznas i sa Donom
    Da li si mozda nesto gledala preko interneta? Ali i to celodnevno druzenje nije lose. Eto kada nam dodje i Vesna iz Pariza pa da se organizujemo.
    Ja sam uvek za.Mora biti bas veliki razlog da ne mogu da dodjem. Cula sam da tu kod vas na salasima moze da se nadje jeftin i dobar smestaj.
    presla sam ovde sam komentarima da ne komentarisemo pod slikom.Ja sam imala dva skotska ovcera.Muzijaka,Ajaksa koga su mi ukrali,dok sam jos bila u Novom Sadu.Zenka Lady je provela ceo svoj zivot kod mene.Dobila sam je kad sam se udala 94 god(tada je bila stara oko 1 god.),a uspavali smo je pre godinu i po dana ,jer je vec bila skroz slepa,a jedno jutro je pala na noge,pa nisam zelela da je mucim.Iako i dan danas mogu da placem kad se setim,jer mi je to bio najgori momenat u zivotu.Odlucivati o necijem zivotu,posebno ako je to neko blizak i drag.Ona je bila clan moje porodice i moja bebisiterka.Trenutno mi se jako tesko odluciti o nabavci novog.Dona je prelepa i negovana,ja ti u neku ruku zavidim na tome.Inace obozavam sve zivotinje a pse posebno.Pozdrav.
    Odavno sam htela da se prikljucim listi tvojih prijatelja, ali nisam znala kako. Hvala na ponudjenom prijateljstvu. Sta ima novo u Zrenjaninu? Da li je u planu neki dogovor za vikend druzenje?
    ja imam problema sa netom pa nisam tu tako da nisam stigao da ti cestitam rodjendan...ja i ti bikovi, u tri dana razlika....
    A sto i ti ne bi dosla u JA na tortijadu. Nemoras da nosis tortu naravno :D Nego dogovoris se lepo s Jacom, pa pravac Jagodina :D Sta mislis???
    Smeh cao!
    ne dolazim vise na Krstaricu.
    Sve mi se smucilo ( osim vas)...
    ...pa sam resila sebe da postedim bespotrebnih nerviranja i mediokritetluka...
    Dodjem samo s`vremena na vreme da proverim pp..

Sve po starom...spremamo se za sisanje.. pijemo more i nikako da se odviknemo te lose navike :)
    eto...pozdravi mi se na najlepsem podforumu....Ljubac,M.
    ubrzajte se - ovaj forum bi ipak morao brze da funkcionise!
    ako sam pronasao psa, mozda ne mogu da ga cuvam nedelju dana dok mi objavite poruke!
    a jos gore ako sam ga izgubio
    kada cu moci da pisem poruke na forumu?
    registrovao sam se pre neki dan,ne kontam kako ovo funkcionise?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back