smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Pise da posaljem poruku moderatoru pa da i ja pisem poruke na forum.Znam i ja ponesto o kolacicima,to mi je posao.Hvala
    Pa, više nije tako, sad je mnogo bolje. :)
    Enivejz, i tebi hvala na komplimentu za blog! :)
    jok, nema to, ja ne mogu da nadjem, nasao sam ja gde si smestila lepinju ali SENDVICE, nigde nisam nasao...na kulinarstvu nema
    neka si, super...da znadoh da se samo potpisem pored slike da se hvalim tanmo damama, moyda bih neku upecao na umeće kulinarsko, ahah-ha
    Nego gde si je tacno metnula....
    Obavestavamo Vas da ce se tradicionalni 06. FESTIVAL ČAJA održati od 04. do 08. februara 2009.godine u Nišu u prostoru Belog Hola Kluba Vojske.
    Festival je promotivno-edukativnog karaktera i deo je velikog projekta FPA "Živeti sa prirodom" koji je podržan od Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva ekologije Vlade Republike Srbije.
    Na festivalu će biti organizovane tribine u saradnji sa stručnim i ekološkim udruženjima, predavanja, prezentacije, promocije, sastanci sa odgovarajucim institucijama.
    Na festivalu se izlažu proizvodi od lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja, kao što su čajevi za uživanje, lekoviti čajevi, razni začini i kozmetički, medicinski i drugi proizvodi od lekovitog i aromatčnog bilja, ambalaža za iste i drugi proizvodi, literatura, časopisi...
    Ulaz za posetioce je besplatan
    Osnovni CILJ ove jedinstvene manifestacije je da upozna poslovnu i širu javnost sa raspoloživim prirodnim resursima i obimu njihove eksplatacije u Srbiji.
    Znam kako ume da bude, ovih dana sam i ja u guzvi. Odmaraj koliko mozes :) :cmok:
    Skontala sam kako! :D Sad samo vas tri, ako vas ne mrzi, možete da preuredite, da se ne ponavljaju postovi.
    Hvala, svakako će mi trebati pomoć da vratim fotke, s obzirom da je prošlo više od 24h o postavljanja.
    Poslala sam vec tri poruke,ali nista.Da li moraju da budu razlicite sadrzine?Koliko treba vremena da prodje,pre nego sto mi poruka bude prihvacena?
    Hvala M za cestitke, srecni vam praznici i sve najbolje u ovoj godini. :)
    Da da, lepo smo to zajedno odradili, hvala ti jos jednom za pomoc. ljubac :)
    Milena srecna ti nova godina:)........da ti se sve zelje ispune:).........puno zdravlja, ljubavi i srece od srca ti zeli Ana sa Jaretom i Bonitom:).........pozz.........p.s. pomazi Donu u moje ime:)........
    Masnica joj bas pristaje, ali Dona je nesto posebno. Ako ikada budem imala priliku da je izmazim, necu propustiti.. da znas. :D
    Idi u korisnički profil, a evo ti nastavka, slučajno sam kliknula ENTER: ...žeš rane i da brojiš do 10 kao sav normalan svet.
    Smehuljice kako si dodala kapicu na kucu? Vidim da su na forumu masovno izmenjali avatare za isti samo sa kapicom?:rumenko:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back