Zelen bor

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Ovako, narednih par dana saznajem da li sam se dočepao petocifrene evro sume, u tom slučaju dnevno(12 do 14 sati) proizvodim minimum 500. Naravno reč je o nabavci mašina.
  Ako ne, izvešću proizvodnju kod kolege na Paliću, on je opremljen.
  Nie mi problem proizvodnja, to organizujem, nego me skuca velika količina sa problemom naplate.
  Inače za vina, imam pravo brendiranja tj. da nazovem vino po firmi i napravim takvu etiketu bilo kojeg domaćeg proizvođača.
  Problem su mi jedino rokovi kada ima rada na računaru, neću da kažem zašto. :whistling:
  i ja ti garantujem plaćanje, a ti rokove.
  Dogovoreno, imaš lufta + 10-30% možda i više do tržišne cene i koliko hoćeš od moga dela samo kada je ovo boldovano. :whistling:
  Rokove uvek poštujem, dobro procenim koliko treba vremena. :cool:
  Hvala, hvala, ima tu još svašta. :cool: Nego brine me ovo smejanje :sad2: Kolko tražiš? :sad2:
  :lol: To si radio. Neka hvala, danas je dan odmora, ginem već dva dana, juče sam bio ceo dan van grada i jedva se vratio, vozom Sarajevo-BG sa goooomilom mukica. :sad2:
  Imaj razumevanja. :cool:
  Ma fali, jedan napadac tipa Dzeko, ili tako nesto, onako samo da zna da ubaci loptu u mrezu ... Ilijev nije fizicki spreman za celu utakmicu, a i previse se zavlaci u stranu ... Kleo ne moze sve sam, tako da bi jos jedan igrac ofanzivni na sredini, i jedan pravi napadac bas prijao ekipi ... Nije mi jasno kako je Medo Kamara imao pravo da igra, posto je igrao kvalifikacije vec ?Sve je moguce, ovaj Stanojevic je najbolji trener Partizana, posle Tumbakovica, mozda bolji i od njega, ali je rano procenjivati ...
  Ma prepali se ... Crnogorac me odusevio, kao i Makedonac , mada on je se i ranije pokazao ... Samo da moralno ne padnu posle ovog poraza, mogu nesto i da urade ... A vas Stojke, skidam mu kapu, branio je sa dva srca ... Mada je mogao bolje da postavi zivi zid ... Ilic i Kleo odseceni, dok nisu krenuli na sve ili nista, od 70-og minuta, ko da nisu ni igrali ... Medo pokazao se kao solidno pojacanje ... Samo jos jedan napadac uz Klea nam fali ...
  Nadam se X-u, ili cak kecu sa Arsenalom ... Ali se samo nadam :mrgreen:
  Važi, bitno da je stiglo. Nisam poslao cenovnik, poslaću ti kompletan mejlom.
  Znam tačno na šta misliš, zato i napisah da ne bih imao živaca. Svoju smirenost održavam izbegavanjem svih oblika mukica. Inače opet su počeli po forumu...
  Idi bre, ne bih imao živaca za takve pojave. Njušim gomilu foliranja. :sad2: Drago meni što sam alternativan, nemam takve situacije. :cool:
  Nisam imao uzorak jelovnika, može da se izvede iz bilo čega od onog što sam poslao. Dimenzije su aprox 25x32cm
  :cool: Neću se buniti. Danas šaljem, pripremio sam sve ali ne stigoh juče.
  :rotf: Upravo krećem, ne znam dokle radi Post ekspres, trebao sam da krenem pre čuku nego se zadržah :rumenko:. Šaljem ti svašta, čisto da stekneš uvid, pazi samo na to, većina su prvi i jednistveni primerci nemam ih više. Ako ne stignem šibam sutra sigurno.
  Haha ... Srecom kod nas , grada juce nije bilo , al je zato kisa lila ko iz kabla sto kazu ... Danas je mirno vrijeme, ali tmurno nekako ...
  E bio je pljusak sem takav , to je haos bio ...Samo sam ocekivao jos grad ko pre dve godine, ko jabuke da su padale ...
  Da se dopunim pošto moram da brišem, malo smo drugačiji od svih ostalih, dizajn se radi namenski za klijenta samim tim bilo koje dimenzije nisu problem.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top