Quantcast

Nedavni sadržaj od Rankez

 1. Rankez

  VAZDUŠNI REVOLVER

  Vazdušni revolver koji si imao priliku da vidiš na mojoj slici košta otprilike 8000 dinara.Za njega dozvola nije potrebna i može ga kupiti svako lice starije od 16 godina sa važećom ličnom kartom.Model je napravljen prema pravom 44 super magnum-u.Burence je fiksno i ne pomera se.
 2. Rankez

  VAZDUŠNI REVOLVER

  Šta vi mislite da li je bolje pucati iz vazdušnog ili pravog revolvera i zašto? Na slici je prikazan vazdušni revolver UX tornado 44 super magnum.
 3. Rankez

  Kako će korona virus uticati na svetsku ekonomjiu?

  Šta vi mislite kako će korona da utiče na ekonomjiu?
 4. Rankez

  CRNI PETAR

  CRNI PETAR Ova igra se u SAD-u zove Old maid ali se kod nas zove Crni Petar. Pravila ove igre su vrlo prosta i teško ih je zaboraviti. BROJ IGRAČA: neograničen ŠPIL: standardni sa 52 karte kome se doda jedan džoker Nakon mešanja delitelj svakom igraču kreće da deli karte i tako dok se ne...
 5. Rankez

  ONLAJN NASTAVA

  Iskreno ne znam za vas ali meni ova onlajn nastava ide na živce.BAŠ!! Svaki božji dan neka obaveštenja,domaći zadaci i ostale gluposti.Čovek nema vremena za odmor.:zzzz::zzzz:Šta vi mislite o onlajn nastavi??
 6. Rankez

  ZAŠTO JE DEBILIZAM KUPITI AJFON U SRBIJI?

  Šta vi mislite da li je debilizam kupiti ajfon u Srbiji??
 7. Rankez

  ZAŠTO JE DEBILIZAM KUPITI AJFON U SRBIJI?

  Skoro pola moje familije ima ajfon i kažu da je to telefon sto puta bolji od Huawei-a.Kad sam uzeo bratovljev ajfon da vidim kakav je i kako radi,shvatio sam da je ajfon go ***** da izvinete.Pola igrica koje ja imam na Huawei-u ajfon ne može da Da li vi mislite da je ajfon bolji od Huawei a?
 8. Rankez

  Zašto su Lego kocke tako popularne danas??

  kao što već znate ,lego kocke su u današnjem svetu veoma popularne danas.Mene zanima zašto ?

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.