Prisoner

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Razumem te u potpunosti.
  Ako se nekada opet vratis na ovaj profil i vidis ovu poruku, znaj da imas velike pozdrave od mene i da ti zelim sve najbolje u zivotu.
  Jedna si od retkih zbog kojih sam dolazio na ovaj forum i u kojoj sam imao podrsku kroz neke trenutke.
  Voli te tvoj drug, Zeljko
  :zag:


  2053101.jpg
  Ako te neko razume u potunosti onda sam to ja...odavno je Krstarica prestala da bude najbolje virtuelno mesto za zabavu.Veruj mi da sam i ja 2 puta odlazio sa Krstarice ali su me nakon nekoliko meseci vratili moji stalni prijatelji na određenim delovima foruma.I ja retko postujem ovde,tek s vremena na vreme dođem da vidim da li ima nešto napisano na nekim mojim omiljenim temama.Izmenjala se i politika na Krstarici,naravno NA GORE!!!Postavljaju za moderatore kojekakve budale i neznalice koje se busaju u prazno i prete nekakvim banovima.
  Ne zna im se broj ali znam da je kamara dobrih ljudi napustila Krstaricu upravo zbog svega ovog gore navedenog (ne znam,razmišljam i ja da povučem nogu i po treći put).
  Budi mi pozdravljena i neku svoju virtuelnu zabavu sigurno ćeš već naći na nekom za tebe opuštenijem i radosnijem mestu :bye:
  Jaco druže, Pročitao sam tvoje poselednje postove na temi o Pitbulu. Ne sporim ti pravo da odlučuješ o sebi i svojim postupcima, pogotovo kad su forumske "igre bez granica" u pitanju, ali se pomalo čudim i mnogo mi je žao ako si odlučila da se odrekneš nečega što ti u suštini predstavlja zadovoljstvo, zbog šačice bednih forumskih mangupa koji ništa drugo ovde ne rade nego provociraju i zaebavaju čak i one kojima nikada i nije bilo do zaebancije. Najiskrenije bih voleo da još jednom preispitaš svoju odluku i odustaneš od nje. U protivnom se osećam jadno i tužno jer ću tvojim povlačenjem sa foruma izgubiti kontakt sa jednom retko divnom osobom. Mnogo te voli, ceni i želi ti svako dobro tvoj istinski večiti prijatelj Cane. :cmok:
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top