Prisoner

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Поштујем твоју одлуку, ако ипак одлучиш да се вратиш јави се.
  Велики поздрав и све најбоље ти желим.
  :cmok2:
  tek si otisla a vec mi uzasno falis.ti si retko kvalitetno bice.tvoju odluku skroz razumem i zelim ti svako dobro.gvirkaću stalno ovde u nadi da ces se vratiti.

  10105783564c337fc7d92dc.gif
  Поштована Јацо/Prisoner,
  Штета је ако одлазиш дефинитивно с читавог форума, јер си један од најквалитетнијих форумаша. У ствари, разумем да се оде с пдф "Политика", јер се тамо све доиста свело на пуко бесмислено препуцавање што залудних, што страначких плаћеника, исто сам и ја од тога дигла руке пре пар месеци. Али и даље учествујем у неким другим пдф. Но, твоја одлука је само твоја. Желим ти свако добро и срећу. :)
  Jaco,draga,ti najbolje znaš svoje razloge...Ja već duže vreme pokušavam da budem prisutna ali mi to sve manje polazi za rukom...ali dođem kad mogu, zbog sebe i dragih prijatelja...nadam se da si ti dobro i da će ti promena na koju si se odlučila biti na bolje, kreativnija i uspešnija...Nedostajaćeš mi,sve najbolje draga :zag: :cmok2:
  Svrati ponekad :zag:
  Zasto pobogu? :(

  Ako si tako odlucila, ja samo mogu da se nadam da ces se vratiti... Nedostajaces mi :zag:
  Ако си тако одлучила нећу покушавати да те одвратим од те одлуке.У сваком случају твојим одласком Форум је изгубио једног ретко квалитетног корисника а и ја лично сам изгубио драгог пријатеља.Хвала ти на свему :hvala: Желим ту сву срећу и ако одлучиш да се втратиш обавезно се јави :zag:
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top