Nedavni sadržaj od neobavezna

 1. neobavezna

  Zbog kojih ste razloga prekidali druženja, veze, brakove?

  Grčevito se borim protiv svake vrste nemara i nedovoljne ljubavi ili pažnje od strane partnera i bukvalno negiram, sve do nekog prelomnog trenutka ( nikad ne znam tačno kog) u kom shvatim da je bolje da se sklonim. Uglavnom je to mnogo stvari koje se ne mijenjaju a ja se nadala.
 2. neobavezna

  Da li je ljudska zloba, odraz nemoći?

  Ma pa to je karakterna osobina. Mislim da svako od nas posjeduje istu s tim da onaj malo pametniji bira gdje i kako i prema kome da je ispolji. Ja npr nisam zlobna uvijek samo ponekad kad mi proradi sujeta.
 3. neobavezna

  Koliko ex-partnera je previše?

  Hvata me panična ljubomora kad znam da je patio za nekom a koliko je puta spavao sa nekom manje više. Najjače da bih voljela da sam mu prva. Ali jedno četvrta -taman.
 4. neobavezna

  Koja odlika je ženama/muškarcima apsolutno najbitnija kod partnera kog biraju?

  E ko će to znati. izgleda da je najbitnije da je kreten i da te omalovažava. Ne šalim se.
 5. neobavezna

  Random misli

  Bićee
 6. neobavezna

  Random misli

  *Ako vam je pukao jedan nokat na palcu a drugi je dug, mnogo će vas nervirati dok pišete a izbaci pušete/pušite. mislim, nemam ništa protiv pušenja ali mi se ne slaže uz /trenutnu/ misao. *Nekad sam stvarno stoka i igram se s ljudima prema kojima nemam osjećanja niti ozbiljnih namjera ali sam...
 7. neobavezna

  Otkrivena prevara

  Koliko sam skontala on je 20 godina takav koliko ste već u braku i tebi to tek sad smeta? Da li si ti sigurna da je to razlog, lol?
 8. neobavezna

  Šta se dešava sa današnjim ženama ?

  A i osoblje po difoltu ne skida osmjeh s lica i trudi se bit ljubazno za mizernu platu tako da si ti to možda i pogrešno protumačio.
 9. neobavezna

  Zašto prosječno inteligentne cure ne vole kad si ti iznad prosječno inteligentan?

  Možda nisi pametniji od nje nego je samo smaraš temama koje su za nju nebitne. Možda je nerviraš dok pričaš o svemiru a ona bi samo da ućutiš i skuvaš joj kafu.
 10. neobavezna

  Šta se dešava sa današnjim ženama ?

  ,,današnje žene" je pojam koji me uspješno fascinira poslednjih 5-6 godina posebno korišten od strane adolescenata koji očekuju da im žena priđe u teretani i diže umjesto tegova. Blamage.
 11. neobavezna

  Nedostaje mi

  Ja od prije 10-ak god.
 12. neobavezna

  Zašto kuća uvek treba da bude tip top čista?

  Nemam pojma. Prostorije u koje ulaze gosti su korektno uredne, u koje ne ulaze čistim kad mi nije mrsko. A često mi je mrsko.
 13. neobavezna

  Šta volite kod sebe

  što znam đe mi je mjesto
 14. neobavezna

  Šta bi voleli da radite da se opet rodite?

  Zavisi. Ako bih se ponovo rodila i imala iste (ne)talente, ne bih bila ništa drugo jer sam za sve drugo nesposobna. Ako bih imala šta poželim, bila bih šminkerka i jutjuberka 2/1

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.