- Poruka
- 78.763
ni pisma, ni razglednice...Meni nista. Svaka je uzimala sto joj treba, zagrljaji yebanje i ode. I ne seti me se ni za rodjendan.
znaš taj fazon sa Mujom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ni pisma, ni razglednice...Meni nista. Svaka je uzimala sto joj treba, zagrljaji yebanje i ode. I ne seti me se ni za rodjendan.
Ne koji?ni pisma, ni razglednice...
znaš taj fazon sa Mujom?
Bio Muji na safariju i priča Hasi kako ga je zguza uvatio gorila i pocepo ga. Hasa ga teši, kao dobro, prošlo je. A Muja, pa prošlo dva meseca a ni pisma ni razglednice.Ne koji?
Ja moram ovo da napišem : na osnovu tvojih tema, mislim da ti imaš ozbiljan problem u odnosima sa ženama. Možda da potražiš neku pomoć, inače, ovo što iznosiš ovde ukazuje na neke duboke traume koje si pretrpeo i koje nećeš izlečiti temama na forumu.Можда би скоро сви проблеми сексуалних односа били решени да би постојали такви стандарди у друштву.
Мислите ли да би било поштено када би жена морала да плати за секс са мушкарцем јер жене имају дуже и пријатније оргазме?
Pa i ja ne znam više šta s tim temama. One i nisu za razgovor niti često imaju pitanja. Više su neko iznošenje stava i kukumavčenje prikriveno osudama.Ja moram ovo da napišem : na osnovu tvojih tema, mislim da ti imaš ozbiljan problem u odnosima sa ženama. Možda da potražiš neku pomoć, inače, ovo što iznosiš ovde ukazuje na neke duboke traume koje si pretrpeo i koje nećeš izlečiti temama na forumu.
Ako se ja dobro razumem u napisano, ovo se odnosi na plaćanje tj unajmljivanje žigola, pa onda znaš šta dobiješ, otprilike. Ili autor predlaže da krenemo sa naplatom po orgazmu? Možda je ovo nova profesija na vidiku, profesionalni pružalac orgazama Ovi u braku su onda u debelom bankrotu
Sex je valjda zajedničko zadovoljstvo? Uskratio si njima, uskratio si sebi....Čak i kada se mnogo pretvaraju opet donesem odluku da im uskratim kurčinu.
Ma glupo im da te cimajuMeni nista. Svaka je uzimala sto joj treba, zagrljaji yebanje i ode. I ne seti me se ni za rodjendan.
Можда би скоро сви проблеми сексуалних односа били решени да би постојали такви стандарди у друштву.
Мислите ли да би било поштено када би жена морала да плати за секс са мушкарцем јер жене имају дуже и пријатније оргазме?
Nategnem joj sisiće i kažem mmm ipak ne. Pa znaš li koliko toga ima beskraj. Mora čovek da se čuva sotone.Sex je valjda zajedničko zadovoljstvo? Uskratio si njima, uskratio si sebi.