VAGA

tshirt-zodiac-sign.jpg


Vaga + Lav, Strelac, Blizanci, Vodolija
 
Рекоше ми вага + ја. Њих готово ништа моје да не качи на незгодан начин.

Није да није било. Asc, So, So+Asc, Ve у ваги.
 
Pa koliko sam ja citala o tome mogu reci vaga+lav. A i iz licnog iskusva znam da je ta kombinacija super.Vaga balansira te lavovske osobine,a lavu imponuje sav taj trud pa zna i da uzvrati.Tako da je to kombinacija sa velikim DA! :klap:
 
Haha, pa dal je moguce da diskusija uopste postoji? =)) Naravno da smo mi tj. muski Blizanci najbolji partner zenskim Vagama...najlepsa kombinacija u poznatom Univerzumu xD pozdrav svim Vagama na temi :heart:
 
Poslednja izmena:
Drustveni,zene privlacne,jaki teoreticari,praksa im je slabija strana,spolja hladni unutra jako osjetljivi,lako ih izbaciti iz takta,posto u svemu traze neki balans,mjeru,vagaju,svaku tudju tvrdnju dozivljavaju radikalno i nastoje uzvratiti kontra argumentima,bez obzira o cemu da se radi.Spremni su da se satima raspravljaju oko nicega,bez jasne zelje da konacno definisu sta zapravo zele da kazu,bitno je da prica ide u krug :DU stvari kod njih i nema konacne definicije,jer i u ono sto zakljuce pocnu da sumnjaju pa traze i kontra argumente i tome :D
Najgora mana koju imaju sto da znaju nezahvalni da budu jako,100 puta da im ucinis kao da nisi nikada.:D
 
Vaga plus ON SAM... Niko.... Nikada...
Ponavljam po stoti put Tesko onome ko se zaljubio u Vagu i kome je blizanac bio prijatelj...

Za ovo drugo da, blizanci i ribe ce u opasnosti ostaviti na cedilu prijatelja i spasiti sebe. Ali to je losa strana znaka i nije primenjivo na sve, dobra strana blizanaca je da su otvoreni za druzenja, sklapanja prijateljstava itd. ribe su tu da saslusaju i podele nedace. Naravno, ako su bezbedni. Kad je gusto jednostavno ih nema, ispare.
 
Vidim spominjete lavove. Upravo sam shvatila da ne poznajem nijednog vagana. :think: Cudno, a slagali bi smo se. :D
Moje iskustvo kaze da se suprotni znaci perfektno slazu. Odnosno opozicije sunca. Meni najvise prijaju vodolije...i kao prijatelji i za vezu.
 
Vage su diplomate, jedne od najlepsih znakova, vole lepe stvari, vole drustvo, putovanja, nocni zivot, sve sto se tice uzivanja. Teze harmonicnoj vezi i ne mogu bez ljubavi, to im je jedini cilj u zivotu ostvariti se u ozbiljnoj vezi. Dobri posteni drugovi koji su uvek tu za sve. :) Nego kako se vama cini i da li ste bili, i u kakvim odnosima sa muskom devicom, ja sam of course vaga, da li se astroloski slazu :)?
 
Za vage su najbolji lavovi .....lavići vole da se prave važni i da drže nos malo podignut .....i tu vaga kao niko taj nos drži da ne padne ......inače vage sve dobijaju preko one stvari .....cmok cmok , cico maco i ti osta bez para u dve sekunde .....niko kao one ...... a na kraju krajeva i ne bude ti žao tih para .....vrede svaku paru
 
Za vage su najbolji lavovi .....lavići vole da se prave važni i da drže nos malo podignut .....i tu vaga kao niko taj nos drži da ne padne ......inače vage sve dobijaju preko one stvari .....cmok cmok , cico maco i ti osta bez para u dve sekunde .....niko kao one ...... a na kraju krajeva i ne bude ti žao tih para .....vrede svaku paru

Naravno da su za zenske Vage najbolji muski Blizanci, to cak nije nikakvo ni takmicenje sa bilo kojim drugim znakom.
 
Vage su vazdusni znak cija je vladajuca planeta Venera, amogu da se tumace kao istinski " zenski znak " . I negde sam porcitala da ako se udubite u analizu muskarca - vage , na osnovu pojedinih detalja uocicete koliko se u izvesnim situacijama mogu voditi zenskom logikom razmisljanja , a prevashodno u resavanju problema.Sve vage su izuzetno dobri planeri. Vage sve rade po tacno zacrtanom planu koji dugo i pazljivo pripremaju.Zbog toga cesto u ocima posmatraca deluju veoma neodlucno .
Vage nije tesko osvojiti, a za to ej potrebno mnogoooo sitnica koje moraju jasno da im govore da je ta paznja usmerena sikljucivo ka njima - vagama.
Vage su izuzetno komunikativne osobe koje vole , privatno i poslovno, da budu deo tima.
Ali svaka vaga se trudi da bude fer igrac.Sto nas cini izuzetnim.
NAj osobine jedne vage : analaiticnost, druzeljubivost , emotivnost, vedrina, saosecajnost , optimizam, takticnost....
Da idem i dalje ili je ipak sve jasno , m?:D
 
Ovo je odgovor za muške vage... :)
Ja sam lav i ludo, ludo sam zaljubljena u jednu mušku vagu! :D Znači, pored moje vage, osećam se kao Beyonce u pesmi "Drunk in love"! :D Nikada nisam osećala toliku strast, i niko nije umeo ni da probudi toliku strast u meni kao ova vaga! Seks je... WOW! :D Svidja mi se njegovo samopouzdanje, prodoran pogled, iskren osmeh, to što je pozitivan i duhovit... Šarmantan je i nadasve senzualnan! Tačno zna kako treba da me dodirne, poljubi... Budi u meni neviđenu strast... Neverovatna kombinacija nežnosti i senzualnosti... Jedino što mi kod vage smeta je to što ne govore o svojim emocijama. Jako su zatvorene po tom pitanju. Sve nešto izokola, nikada nista direktvno da kažu. Jako se trude da održe ravnotežu između racionalnog i emotivnog... Ne dozvoljavaju da im strasti pomute razum... A meni je strast na prvom mestu.
Eto, to je moje iskustvo sa muškim vagama...
...Juuu kol'ka poruka... ja sam baš prsla za ovim likom! :D
 
Nisam mislio na kombinaciju u tom drugom delu, nego na njih pojedinacno, posto zenske Blizance i muske Vage ne volim kao muske Blizance i zenske Vage..velika razlika..
 
Eh ja sam vaga-vaga a on riba-vaga pa mozel malo pomoci tu:)kad smo zajedno nista drugo ne postoji i prelijepo nam je al brate neodlucni do bola oboje pa kako sad a cini mi se da se zaljubljujem opasno:(
 

Back
Top