Tradicionalni Wing Chun Kung Fu savez Srbije

Tradicionalni je naš znak, ne Čeungov, on se zbog toga ljutio i to svi znaju, i pitao nas ko smo . Zato smo ga i napravili, odnosno Boža, a možda čak i Šegvić, nisam siguran, da ne bi pripadali nikome. A sam naziv tradicionalni je jer poštujemo tradiciju, način prenošenja, a ne u kontekstu kako ga ti shvataš, Ne postoji stil TRADICIONALNI WING CHUN, VEĆ SAMO WING CHUN, VING TSUN I SL Pogledaj Čeungov znak i videćeš da nema nikakve sličnosti sa nama. Nema baš nikakvog vezivanja naziva za majstore, sem u tvojoj glavi. Ako imaš nešto protiv Čeunga, žali se njemu. Ja poštujem i Čeuga, i Tinga i svoje učitelje i to je tradicija. Gde si molim te video podelu u wing chunu po nazivu na izvorni, tradicionalni, novokomponovani i sl. Da budem iskren ti si drugi za sve ove godine koji ima sličan problem. Prvi je pokojnik, i on se pitao šta je njegov wing chun ako je naš tradicionalni??? Nemoj da si smešan, niismo deca, stvarno nema veze sa mozgom ovo što pišeš. Raspitaj se malo i posavetuj. .
CInjenice i dalje stoje sve koje su vam navedene.

Сад сам и ја збуњен, оно што сам налазио по литератури јесте да је традиционални једини прави WC док су модификације развијали они инструктори који нису имали потпун увид у вештину?
САд испада да у ствари нико није имао потпун увид у вештину већ сви раде неке своје изведбе без обзира на назив?
 
Ovi razgovori su toliko iscrpljujući i puni negativne energije,bez svrhe i poente, tako da se povlačim iz bilo kakvog pisanja. Svim ljubiteljima ove veštine sve najbolje u daljem radu, bez obzira kako je zvali.

Svakako da su bez svrhe kad ne zelis da prihvatis istinu i bezis od nje. Samo se vi sakrivajte i dalje u misiju rupu, kitite se tudjim delima i pravite i dalje istoriju na lazima svojih prethodnika i dopunjujte je svojim izjavama i delima.
Tradicionalni WC je bastion srama i lazi jos od svog stvoritelja Cheunga, preko Segvica do vas. Bastion koji treba srusiti i iskoreniti. Prestanite da zivite u proslosti i okrenite se buducnosti kao sto su svi osim vas vec to uradili. Oni nemaju vremena da se ovde piskaraju i reklamiraju jer rade i treniraju, trude se da napreduju i usavrse i poducavaju umesto da se igraju vestine i skolice za malu decu. Dogod nastavite sa ovim ne cudite se sto ljudi vise ne zele da vas trpe i da citaju vase lazi i hvalospeve. A da, sad ste malo u deficitu. Vas glavni majstor za tradicionalnu WC propagandu i za blacenje drugih vise nije sa vama. Cak vas i Haljinica..boje lila napustio. Sad morate licno da se brukate ...tuzno..na sta spadose majstori 8 ranga
 
Сад сам и ја збуњен, оно што сам налазио по литератури јесте да је традиционални једини прави WC док су модификације развијали они инструктори који нису имали потпун увид у вештину?
САд испада да у ствари нико није имао потпун увид у вештину већ сви раде неке своје изведбе без обзира на назив?

Hehehehehhe

Ni meni nije vise nista jasno. Manje sad znam nego kada sam se registrovao ovde da saznam nesto.
 
Сад сам и ја збуњен, оно што сам налазио по литератури јесте да је традиционални једини прави WC док су модификације развијали они инструктори који нису имали потпун увид у вештину?
САд испада да у ствари нико није имао потпун увид у вештину већ сви раде неке своје изведбе без обзира на назив?

Pa eto majstor Radojkovic nam upravo priznao kako su oni izmislili taj naziv Tradicionalni
Znaci priznao nam lepo covek da je sve u vezi price o tradicionalnom Wing Chunu koji su oni ucili samo obican laz.
Zahvaljujem na iskrenosti Radojkovicu. Eto vidis da nije bilo tesko. Priznaj da ti malo lakse sad.
Kad je savest cistija lakse se spava.
 
Tradicionalni je naš znak, ne Čeungov, on se zbog toga ljutio i to svi znaju, i pitao nas ko smo . Zato smo ga i napravili, odnosno Boža, a možda čak i Šegvić, nisam siguran, da ne bi pripadali nikome.

Priznajem da sam zbunjen. Po tvojim recima ispada:
1. VI ste izmislili ime i znak Tradicionalni Wing Chun pa ga William ukrao ...
2. On vas pitao ko ste? A sta bi sa onim da je on bio vas ucitelj ida ste ga godinama zastupali, da ste vi doneli Tradicionalni WC u Srbiju?
Kako ste doneli nesto sto ste vi izmislili i jos niste ni ucili jer william i nije znao za vas...ispade da ste vi to znali pre Williama..
Veoma cudna izjava i veoma konfuzna. Sad protivrecis svemu onom iznad sto ste objavljivali.
3.. Kazes da ne bi pripadali nikome...ali vi i danas svuda poturate na sva zvona mi i William, WIlliam ovo, WIlliam ono , mi sa njim ovde , mi sa njim onde, nas
seminar sa njim ovamo , pa onamo. Jadan David kojeg sad kao pratite jedva se i spomene pored Williama tolko ste ostali zaludjeni njime ili smatrate da je
on popularniji i da vam pravi jacu reklamu i imidj.

Cudne su tvoje izjave ali verujem da sad govoris najzad istinu i otkrivas polako sve ono sto nije bila istina.
Pozdravljam te u to ime, moj epostovanje prema tebi je znacajno poraslo posle ovoga. Ima nade jos za tebe ..ako urazumis onog Mikica bice buducnosti i za vas
 
A sam naziv tradicionalni je jer poštujemo tradiciju, način prenošenja, a ne u kontekstu kako ga ti shvataš, Ne postoji stil TRADICIONALNI WING CHUN, VEĆ SAMO WING CHUN, VING TSUN I SL


Moj respect Radojkovicu za ove reci. Eto, lepo to objasnite ljudima da se zna da ih ne vara taj naziv Tradicionalni WC. Ne poducavate vi nikakvu Kinesku tradiciju niti neki Kineski izvorni Tradicionalni WIng Chun. Jedino se ne slazem da nazivas nesto tradicionalni jer postujes tradiciju koju i ne poznajes niti razumes. I moj rodjak u Australiji se trudi da postuje Srpsku tradiciju ali ne zivi ovde, natuca Srpski i ne zna nase obicaje pa ne naziva to Tradicionalni srpski nacin niti drustvo u kome je aktivan se ne zove tradicionalno srpsko drustvo vec Kulturno umetnicko drustvo. Ne mesajte stvari koje ne idu jedno sa drugim.
Wing Chun je borilacka vestina nije nikakav tradicionalni obicaj kineskog naroda pa da ga nazivate Tradicionalni. Ako zelite da se bavite Tradicijom Kine registrujte udruzenje gradjana za proucavanje tradicije kine. Sportska organizacija i sportski klub se osnivaju za bavljenje sportom.To je mala primedba oko brkanja pojmova ali tvoja izjava je za svaku pohvalu...
 
Poslednja izmena:
Ving Tsun Kosjeric
уторак
Ving Tsun Kung Fu School Kosjerić-Srbija
14.02.2012.g.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Poštovani prijatelji, učenici, ljubitelji Ving Čun veštine...

Nakon duge analize rada, činjenica i ostalih faktora koji su bitno uticali na sledeću odluku :

Ving Tsun Kung Fu School Kosjerić – Srbija potpuno se ograđuje od svakakvih neadekvatnih ispada koja se dešavaju u poslednje vreme na Ving Čun sceni Srbije. Ujedno uz saglasnost kluba, asistenata i učenika donešena je odluka o prestanku bilo kakve saradnje sa Traditional Wing Chun Savezom (TWC) čiji smo bili '' počasni članovi''.
Ova odluka stupa na snagu od dana objavljivanja u javnosti 14.02.2012.g.






Ode vam jos jedan prestizni clan i on vas napustio
Kako ovo ne reklamirate na sve teme i forume
A da, vi reklamirate samo kad imate nesto da se hvalite
 
Poslednja izmena od moderatora:
Ovi razgovori su toliko iscrpljujući i puni negativne energije,bez svrhe i poente, tako da se povlačim iz bilo kakvog pisanja. Svim ljubiteljima ove veštine sve najbolje u daljem radu, bez obzira kako je zvali.


Jedno pitanje Dusanu Radojkovicu i kompaniji u TWC....
Kazes da su razgovori puni energije i iscrpljujuci i bez svrhe i da se povlacis...
Zasto ste onda vi bili toliko puni negativne energije i jos uvek ste pretpostavljam prema ostalima , pa ste bili napravili onu SKRIVENU GRUPU na facebook-u koja je nosila ime NADRI MAJSTORI KUNG FU-a ili kako vec vise sam i zaboravio, u kojoj ste pljuvali sve zive u Srbiji koji se bave kung fu-om. Zar to nije licemerje ? Da se smejete i pljujete ljude a ovamo Bog zna kako prema njima kad se vidite uzivo. Jos se nadomece ona vasa MAJSTORICA IRENA VAVIC koja bi trebala da se bavi nekim drugim stvarima a ne da se kocoperi za nesto sto nije kadra ...
 
Sta je ovo ... Kad vidim sve ovo shvatam da je wing chun u Srbiji jedna velika sramota. Ovde ima vise spletki nego u serijama na pinku. Povlacim se iz svake price, gde god da se okrenes spletke i lazi, ogovaranja. Stidite se majstori i sram vas bilo sve na takvom ponasanju. Obrukaste sve. Muka mi je od svega , ima li ko normalan u Srbiji? Sramota me je sto sam uopste diskutovao o wing chunu. Veoma jadno i zalosno .
 
cheung, redmond, segvic.jpg


Ovo bi trebalo da je Segvic skroz levo na slici ? nisam ga nikada video niti upoznao pa pitam?
 
Ljudi, ne budite paranoicni, moderatorka je talenatsatribina, pa joj se obratite ako imate problema, nije to nista misticno ko je moderator i sl, lepo pise.

Ona je inace u Karate svetu i ne zna puno o wing chunu, niti mislim da ima neke koristi da ovde neke gura a neke koci. Jos uvek je nova u WC svetu i verovatno se samo trudi da svima udovolji i da se uklopi u WC svet.

Tako da nije ona ni na cijoj strani sto se tice wing chuna, ona je vise u Karateu kao sto sam rekao.

Trebali ste da vidite sta je los moderator kada je bio to zuti car aka Vladan Zutic (sam je trazio i promenio ime iz zutog cara u Vladimir Zlatic, tako da nista nisam otkrio sada i obelodanio privatnost)!
Sa jedne strane on je dao znacajan doprinos ovom pdf-u gomilom teorije i pisanja, istorijskih cinjenica, ali je zato sve radio u sluzbi TWC-a jer je i sam on caln tog saveza.

Ovako bolje da je moderator neko ko nema veze sa WC.

Ako talenat sa tribina nekada da ostavku mozete i mene predloziti posto sada vise nemam nikakve veze sa WC, a i nisam ni na cijoj strani vec me zanim asamo istina i pravda. z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:

:zelenko::zelenko::zelenko::zblesav:

e hvala ti što mi uštedi vreme i kuckanje...:ok:
sve si rekao...brisani su postovi gde je bilo uvreda,prozivki,i još koječega,da ne pričamo o vređanju u najgorem obliku....
nikako ni ja da pohvatam ko,koga,kome,zbog čega...ali kao što sam negde napomenula,sve se može reći na dostojanstven način kako to BV i zaslužuju....

brisala sam i bruZli-ju postova i postova,ali ipak se negde i pronađemo istomišljenički i nije mi problem da to i kažem...poštujem svačije mišljenje,ako je izrečeno na pristojan način,ali isto tako očekujem da i drugi poštuju moje...
nadam se da kao odrasli ljudi shvatate da ste negde prešli granicu i da sam zbog toga brisala postove i jednih i drugih,pošto ovde ima dve strane....
uopšte me ne dotiče TWC,jer sam ja u nekoj sasvim drugoj priči,veoma aktivna i veoma zadovoljna,kao što reče bruZli...
ako Vas ikad bude nešto doddatno interesovalo,pošaljite pp,nemojte ovde na temama...svakome ću rado odgovoriti...
hvala Vam na strpljenju i želim Vam svima ugodan boravak na forumu...:cao:
 
e hvala ti što mi uštedi vreme i kuckanje...:ok:
sve si rekao...brisani su postovi gde je bilo uvreda,prozivki,i još koječega,da ne pričamo o vređanju u najgorem obliku....
nikako ni ja da pohvatam ko,koga,kome,zbog čega...ali kao što sam negde napomenula,sve se može reći na dostojanstven način kako to BV i zaslužuju....

brisala sam i bruZli-ju postova i postova,ali ipak se negde i pronađemo istomišljenički i nije mi problem da to i kažem...poštujem svačije mišljenje,ako je izrečeno na pristojan način,ali isto tako očekujem da i drugi poštuju moje...
nadam se da kao odrasli ljudi shvatate da ste negde prešli granicu i da sam zbog toga brisala postove i jednih i drugih,pošto ovde ima dve strane....
uopšte me ne dotiče TWC,jer sam ja u nekoj sasvim drugoj priči,veoma aktivna i veoma zadovoljna,kao što reče bruZli...
ako Vas ikad bude nešto doddatno interesovalo,pošaljite pp,nemojte ovde na temama...svakome ću rado odgovoriti...
hvala Vam na strpljenju i želim Vam svima ugodan boravak na forumu...:cao:

Zahvaljujem Vam se u ime TWCKFS Srbije na korektnom vodjenju foruma, posvecenim vremenu i naporu koji ste ulozili kako bi odrzali noramlnu komunikaciju i usmerili forum u pravom sportskom duhu. Pozdrav i sve najbolje!
 
Detalji sa turnira u borbama na Kung fu Prvenstvu Jugoslavije pod nazivom " Kup Ruma 1986". Ekipu Pozarevca su predvodili Bozidar Gabersek i Mile Vasiljevic. Ucestvovali su klubovi iz Zagreba.
Zatim detalji borbi pozarevackih takmicara na turnirima u Zagrebu 1984 i Pozarevcu 1985. U Zagrebu su Pozarevacki i Makedonski klub nastupili pod vodjstvom Bozidara Gaberseka. Ucestvovali su klubovi iz Slovenije, Makedonije i Hrvatske. Demonstracija otvaranja kluba u Malom Crnicu i Pozarevcu, ranih 80-ih.
 
Detalji sa turnira u borbama na Kung fu Prvenstvu Jugoslavije pod nazivom " Kup Ruma 1986". Ekipu Pozarevca su predvodili Bozidar Gabersek i Mile Vasiljevic. Ucestvovali su klubovi iz Zagreba.
Zatim detalji borbi pozarevackih takmicara na turnirima u Zagrebu 1984 i Pozarevcu 1985. U Zagrebu su Pozarevacki i Makedonski klub nastupili pod vodjstvom Bozidara Gaberseka. Ucestvovali su klubovi iz Slovenije, Makedonije i Hrvatske. Demonstracija otvaranja kluba u Malom Crnicu i Pozarevcu, ranih 80-ih.
Truntic je car i napravio revoluciju sa kung fuom samo nije dugo trajalo sjebo ga onaj kosooki kinez sa laznim pedigreom i rasirio se kao kuga.
M.
 
04.02.2011, Kraljevo, IX Tradicionalni Turnir “Kraljevacki pobednik 2012”

OPEN GLOBAL MARTIAL ARTS KATEGORIJA (SAMO ZA HRABRE)

Pravila:

1.Cilj borbe
Cilj borbi je da se susretnu svi borci iz različitih veština i da se bore međusobno koristeći svoje stečeno znanje. Borba traje 3 minuta i sastoji se iz tri povezane borbene faze. Prva borbena faza udarci rukama i nogama u određene delove tela, druga borbena faza klinč, bacanja i obaranja, treća borbena faza je borba u parteru gde su dozvoljeni zahvati,poluge na rukama i nogama i gušenje.


2.Odeća i oprema
Takmičari nose kimono ili majicu sa kratkim rukavima i pantalone(trenerku). Takmičari nastupaju bosi gde nose sledeću zaštitnu opremu : rukavice sa slobodnim prstima, kacigu koja pokriva teme glave, zaštitne gume za zube i štitnike za genitalije. Takmičari koji imaju dužu kosu moraju da je uvežu u rep. Ne mogu se nositi kontaktna sočiva.

3.Suđenje
Borbu sude jedan glavni sudija i jedan pomoćni sudija. Sudije su uvek u borilištu i kreću se jedan naspram drugog, a da borci budu između njih. Za početak borbe glavni sudija koristi komandu HAĐIME(početak borbe) a za prekid borbe koristi komandu JAME (stop). Za udarce u nedozvoljeno mesto sudi momentalnu diskvalifikaciju. Udarci nesmeju preći 65% jačine. U slučaju udaraca jačine za nok aut sudi se diskvalifikacija.
4.Tok meča
Meč počinje iz stojećeg stava gardom. Dozvoljeni su sledeći udarci : svi udarci u telo i glavu osim u genitalije, kičmu, vrat, direktan udarac u koleno, potiljak, grlo i teme glave. Dozvoljeni su udarci laktovima, kolenima i nogom iz okreta.
Kada borci dođu u klinč poziciju dozvoljeni su udarci u telo i glavu rukom i nogom. Sva bacanja su dozvoljena.
Borba se nastavlja u parteru gde nije dozvoljeno : štipanje, grebanje, prst u oko, poluge na prstima. Dozvoljene su sve poluge na rukama, gušenja i pravolinijske poluge na nogama. Takođe su dozvoljeni i udarci u telo i glavu.
5.Kraj borbe
Borba se završava nakon 3 minuta predajom. U koliko ni jedan borac ne preda meč, borba se ponavlja još jednom. Ako i ponovljen meč završi nerešenim ishodom pobednika odlučuju sudije na osnovu pokazane borbe(čistih udaraca, bacanja, poluga itd.).
Ucesnici savezni klubovi i sekcije iz : Kraljeva, Krusevca, Trsetnika i Kosovske Mitovice

Rezultati saveznih klubova i sekcija:
- TWCKFK Kosovska Mitrovica 4 bronze i 1 srebro u borbama i 1 zlato za ekipni demo nastup u maldjim kategorijama. Sve cestitke treneru Draganu Paunovicu na izuzetnom uspehu
-TWCKFK Krusevac 1 zlato za disciplinu tameshiwari - razbijanje crepova u plamenu I vazduhu, cestitke treneru Bratislavu Zivkovicu.
-TWCKFK Kraljevo predvodjeni najboljim borcem Saveza i trenerom, koji je i sam osvojio zlato Ivanom Knezevicem osvojili su 1 zlato za atraktivni demo nastup, 3 zlata i 2 srebra u borbama u razlicitim kategorijama.
-TWCKFS Trstenik, predaja borbe zbog povrede jednog takmicara i odustajanje drugog usled nedostatka kondicije, posle dominacije u prvoj rundi.
Bilans medalja: 6 zlatnih, 3 srebra i 4 bronze.
Cestitamo ucesnicima i trenerima na izuzetnom rezultatu.
 

Prilozi

  • kv PLAKAT (2).jpg
    kv PLAKAT (2).jpg
    20 KB · Pregleda: 7
  • 426293_372995142724421_100000418159731_1320985_1311421265_n.jpg
    426293_372995142724421_100000418159731_1320985_1311421265_n.jpg
    42,1 KB · Pregleda: 7
04.02.2011, Kraljevo, IX Tradicionalni Turnir “Kraljevacki pobednik 2012”

OPEN GLOBAL MARTIAL ARTS KATEGORIJA (SAMO ZA HRABRE)

Pravila:

1.Cilj borbe
Cilj borbi je da se susretnu svi borci iz različitih veština i da se bore međusobno koristeći svoje stečeno znanje. Borba traje 3 minuta i sastoji se iz tri povezane borbene faze. Prva borbena faza udarci rukama i nogama u određene delove tela, druga borbena faza klinč, bacanja i obaranja, treća borbena faza je borba u parteru gde su dozvoljeni zahvati,poluge na rukama i nogama i gušenje.


2.Odeća i oprema
Takmičari nose kimono ili majicu sa kratkim rukavima i pantalone(trenerku). Takmičari nastupaju bosi gde nose sledeću zaštitnu opremu : rukavice sa slobodnim prstima, kacigu koja pokriva teme glave, zaštitne gume za zube i štitnike za genitalije. Takmičari koji imaju dužu kosu moraju da je uvežu u rep. Ne mogu se nositi kontaktna sočiva.

3.Suđenje
Borbu sude jedan glavni sudija i jedan pomoćni sudija. Sudije su uvek u borilištu i kreću se jedan naspram drugog, a da borci budu između njih. Za početak borbe glavni sudija koristi komandu HAĐIME(početak borbe) a za prekid borbe koristi komandu JAME (stop). Za udarce u nedozvoljeno mesto sudi momentalnu diskvalifikaciju. Udarci nesmeju preći 65% jačine. U slučaju udaraca jačine za nok aut sudi se diskvalifikacija.
4.Tok meča
Meč počinje iz stojećeg stava gardom. Dozvoljeni su sledeći udarci : svi udarci u telo i glavu osim u genitalije, kičmu, vrat, direktan udarac u koleno, potiljak, grlo i teme glave. Dozvoljeni su udarci laktovima, kolenima i nogom iz okreta.
Kada borci dođu u klinč poziciju dozvoljeni su udarci u telo i glavu rukom i nogom. Sva bacanja su dozvoljena.
Borba se nastavlja u parteru gde nije dozvoljeno : štipanje, grebanje, prst u oko, poluge na prstima. Dozvoljene su sve poluge na rukama, gušenja i pravolinijske poluge na nogama. Takođe su dozvoljeni i udarci u telo i glavu.
5.Kraj borbe
Borba se završava nakon 3 minuta predajom. U koliko ni jedan borac ne preda meč, borba se ponavlja još jednom. Ako i ponovljen meč završi nerešenim ishodom pobednika odlučuju sudije na osnovu pokazane borbe(čistih udaraca, bacanja, poluga itd.).
Ucesnici savezni klubovi i sekcije iz : Kraljeva, Krusevca, Trsetnika i Kosovske Mitovice

Rezultati saveznih klubova i sekcija:
- TWCKFK Kosovska Mitrovica 4 bronze i 1 srebro u borbama i 1 zlato za ekipni demo nastup u maldjim kategorijama. Sve cestitke treneru Draganu Paunovicu na izuzetnom uspehu
-TWCKFK Krusevac 1 zlato za disciplinu tameshiwari - razbijanje crepova u plamenu I vazduhu, cestitke treneru Bratislavu Zivkovicu.
-TWCKFK Kraljevo predvodjeni najboljim borcem Saveza i trenerom, koji je i sam osvojio zlato Ivanom Knezevicem osvojili su 1 zlato za atraktivni demo nastup, 3 zlata i 2 srebra u borbama u razlicitim kategorijama.
-TWCKFS Trstenik, predaja borbe zbog povrede jednog takmicara i odustajanje drugog usled nedostatka kondicije, posle dominacije u prvoj rundi.
Bilans medalja: 6 zlatnih, 3 srebra i 4 bronze.
Cestitamo ucesnicima i trenerima na izuzetnom rezultatu.

Sve čestitke, rad i trud se uvek isplati. Samo napred!!!
 
Jedan detalj sa otvaranja turnira, uskoro i video klipovi borbi i demo nastupa.


615 UČESNIKA
60 KLUBOVA

NAJUSPEŠNIJI KLUBOVI(ne računa se domaćin)
1.KK SIRMIJUM SREMSKA MITROVICA
2.KK VAŠIDE BEOGRAD
3.KK KIHON KOSOVSKA MITROVICA

NAJMASOVNIJI KLUBOVI(ne računaju se kv klubovi))
1.KK ŠKORPION TUTIN
2.KK ROŽAJE ROŽAJE
3.KK SIRMIJUM SREMSKA MITROVICA

MARTIAL ARTS
1.WING CHUN KLUB FENIKS KRALJEVO
2.NINJUTSU KLUB RONIN ČAČAK
3.KUNG FU KLUB TAO KRALJEVO
3.KARATE KLUB REIKON KRALJEVO
NAJMLAĐI UČESNIK
LARA MITIĆ (JUN 2007)....nastaviće se
(Izvestaj organizatora Karate Mjastora prof.Zorana Jakovljević-velikog prijatelja Saveza)
 

Prilozi

  • 424504_397860173573423_132428613449915_1601597_1400584783_n.jpg
    424504_397860173573423_132428613449915_1601597_1400584783_n.jpg
    50,9 KB · Pregleda: 11
jaoooooooooo,pa evo i mene na sličici..:zskace:

turnir je bio zaista odličan...jesam se naradila,preko 600 učesnika,ali je bilo fantastično...Zoki odličan domaćin i ja mu se takođe ovom prilikom iskreno zahvaljujem...

što se karatea na ovom turniru tiče,moram da napomenem da nas je bilo iz svih federacija...na mom borilištu smo sudili sudije iz WKC-a, WKF-a i WUKF-a i saradnja je bila iznad svih mojih očekivanja...
cilj nam je bio isti ,a to je da pomognemo deci da što bolje prezentuju svoja znanja...
lep primer kako se sve može kad se hoće...moje kolege na tatamiju su bile fer i korektne i iako sam bila cheef borilišta,a žensko sam,odnosili su se sa izuzetnim respektom i poštovanjem,što mi je bilo zaista drago...

još jednom sve pohvale za turnir...:ok:
 
Jedan detalj sa otvaranja turnira, uskoro i video klipovi borbi i demo nastupa.


615 UČESNIKA
60 KLUBOVA

NAJUSPEŠNIJI KLUBOVI(ne računa se domaćin)
1.KK SIRMIJUM SREMSKA MITROVICA
2.KK VAŠIDE BEOGRAD
3.KK KIHON KOSOVSKA MITROVICA

NAJMASOVNIJI KLUBOVI(ne računaju se kv klubovi))
1.KK ŠKORPION TUTIN
2.KK ROŽAJE ROŽAJE
3.KK SIRMIJUM SREMSKA MITROVICA

MARTIAL ARTS
1.WING CHUN KLUB FENIKS KRALJEVO
2.NINJUTSU KLUB RONIN ČAČAK
3.KUNG FU KLUB TAO KRALJEVO
3.KARATE KLUB REIKON KRALJEVO
NAJMLAĐI UČESNIK
LARA MITIĆ (JUN 2007)....nastaviće se
(Izvestaj organizatora Karate Mjastora prof.Zorana Jakovljević-velikog prijatelja Saveza)

Trebalo bi češće ovako lepa okupljanja i druženja da se organizuju.
 

Back
Top