Tito najpopularnija ličnost u Srbiji

Ja velicam Tita i Srbin sam.

A ti si samo isfrustrirani gastarbajterski dundjer :tease:

Туђман и ти величате исту особу.

Тито и Србин не иду заједно, исто као што не иде Туђман и Србин.

Можеш ти да кажеш и да си Енглез, али ти нико неће вјеровати.
 
i za očekivati je da ********* veličaju Tita;izvukao vas je iz vaših vukojebina naselio u Dedinjske vile,dao naciju,prisilno otkupljivao stoku i žito da hrani komunističke dembele,udbaše,ubice i bratoizdajice,sav nesoj podigo i nahranio,normalno je da ga gologuzija neradnička i lelemudaroška širom exYu veliča jer ime je na kratko omogućio da se i oni osete ljudima;ali svemu dodje kraj:sad2:točak istorije se neumitno vrti i sve mora da se vrati na svoje mesto,kao u priči o premudrome Solomonu:"Jedna gabela iz kala,druga će u kalo"Tako i komunistički hibridi moraju da zasluže svoje mesto pod Suncem radom ,redom i poštenjem,a ne drukarenjem,ulizištvom,poltronisanjem i oportunizmom:rtfm:Uživajte još malo Titini puleni i sanjajte vašeg vodju koji nikad vaskrsnuti neće,milom Bogu hvala:klap:Ko god je prodao obraz za guzicu i veru za večeru,na kraju je sekao dupe da okrpi obraz:whistling::whistling:
 
Poslednja izmena:
@ moderatori>

Какве благе везе са мозгом и са пдф политика ИМАЈУ СТАЛНЕ ТЕМЕ О ЦРКНУТОМ ЗЛОЧИНЦУ БРОЗУ КОЈИ ЈЕ ЦРК'О ПРЕ 30 ГОДИНА... какве благе везе његова "популарност" има са животом у Србији, са политиком у Србији?????????

Докле ћете да допуштате да неколико пропалих комуњара непрекидно ПОСТАВЉА ТЕМЕ О ПСИХОПАТОЛОШКОЈ ЗАЉУБЉЕНОСТИ У АУСТРОУГАРСКОГ КАПЛАРА КОЈИ НЕ ПОСТОЈИ 30 ГОДИНА.

Стварно НЕМА СМИСЛА - Крстарица не треба да буде место за истресање фрустрација пропалих комуњара који нису у стању ни да погледају календар и да установе да је сада крај 2010.године.

У најбољем случају ОВЕ БЕСМИСЛЕНЕ ТЕМЕ СУ ЗА ПДФ ИСТОРИЈА........
 
Vratite ga Rusima. Ili nekom ko baštini Kominternu.
Čime je on zaslužio počasti kod Srba?
Kažu da je u II sv. ratu postojala inicijativa da se od krajeva u Hrvatskoj i Bosni čije je stanovništvo bilo većinom srpsko formira federalna jedinica. To bi bilo očigledno logično i razložno, ali nije prošlo. Zauzvrat su Srbi dobili AP KiM.
 
ovako...
bavim se takvim poslom, da PROVERENO mogu da tvrdim da - ne da je popularan u srbiji među srbima, već za njega znaju i popularan je i medju onima koji nisu iz srbije i to od 7 do 77.
više artikala sa likom tita i zastave ex jugoslavije se proda nego ičega drugog.
 
Ако је то тачно, онда само говори да полулацију у Србији чине идиоти, дебили, имбецили, мазохисти, подношљиво глупе особе...Другог објашњења нема.
 
Ја знам да је мој деда умро у емиграцији захваљујући том злоковцу.Ја знам да није смело да се ни каже нешто што је супротно боло комунистичкој политици тог времена.Ја знам да је од свега што су моји претци стекли пре рата њима одузето и да нам је остао мали стн од 40так квадрата.А вала све што је било попут бесплатног лечења нових радних места је било захваљујући кредитима из иностранства које још исплаћујемо.Тосве је било смишљено да би срби заборавили ко су и шта су.

Opet jos jedna, od mnogih, teorija zavere protiv srpskog naroda od strane komunista.
 
ebo mu ja mater,da oprostish.zbog njega Hrvatska izgleda kao kiflica.a skoro 2milijuna islamiziranih Hrvata je pretvorio u tzv.bosnjake.a boku dao crnogorcima,ist.srijem vama.dabogda mu poglavnik palio nonstop cvoke ...

Да вам није било ћопавог загорца, Хрватска би данас изгледала као тачкица (točkica), a не као кифлица...

@тема:

:rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf:
 

Back
Top