Kafana СВЕ И СВАШТА (2. део)

dobar dančić i od mene.....
Eli drago mi je da ste se super proveli, tako mi je nešto brzo proletilo kao
da ste juče otišli, koliko ste bili dana?
Mici drago mi je za kuću stvarno, još da se zaposliš...djeca su odrasla pa
da i ti počneš malo uživat :zag:
Kvi lijep provod, i više ćeš se ti bojat aviona nego Lazaroni hehehehhee oni ne znaju šta se dešava...
Nerviram se i kod nas je vrućina, juče su spominjali 34 stepena a kažu u četvrtak 36... krenilo je...
jedva čekam 1 jul da idem na more uh...
za sutra je sve spremno nakitila sam stan, spremno sve samo još gosti da dođu:lol:
 
ćao žene!
super je što se svi spremate na letovanje...jeeeeeee,diiiivnoooooooooooooo...

Kvi želim da se odlično provedete, da vežbaš svoj španski, da Lazaroni kao uvek bude dobar dečko,da svi uživate...i da dođeš sa puno lepog da podeliš sa nama...a ako ubodete i sinjorinu koju želite,eh ja vam to od srca želim...

nerviram se kako super što imate ta "stručna" putovanja...plan mi deluje super,sad još i da zaista odete sa mužićem...

Marge ja mislim da sad već nećete imati tih briga kao prošle godine...NG je sad već velika....sad ne znam za sina da li će on hteti ponovo sa vama...ali ako je već dovoljno star i ozbiljan neka on ide sa svojim društvom..

Wenerice pa i ti si tu...spremate se za rođendanko,jel da?...supeeeeer,imaćete žurkicu a posle i na more idete...gde na more?

Ved tvoji momci te zezaju hehehe...a što ti ne produžiš da spavaš...dovoljno su oni već veliki da se ujutro obuku i odu u dvorište da se igraju...

a ja jurim upute i doktore,da što pre dobijemo termin u bolnici na pregled a kasnije za operaciju...
 
Мици,држим фиге да операција прође што пре и што боље

лаурал,....е човек тако буде нервозан кад дете треба да оде у болницу,ал то је боље да се среди што пре,после буде лакше свима
 
Lepo ja kažem da je leto najbolje - godišnji odmori, sunce, porodica, jupiiii!:super:
Svi da se lepo provedete, da svi odete negde, a ja verujem da će svima već nešto naići.

Mici, prosto ne mogu da verujem da ipak morate na operaciju, ali znaš kako kažu - rutinska je i očas posla. Naravno, očas posla kad je neko drugi u pitanju, ali eto, kad to obavite bićete super!:zag:

Moj Luka je u nedelju popodne osvanuo sa krmeljavim okom pa smo ga juče odveli kod dr jer je i celo more bio slinav i zagušen i ništa mu more nije pomoglo i kaže dr da je dobio infekciju grla, nosa i očiju. Dva dana mazanja hloramfenicol-a i 5 dana da pije Ospamox i to je to. Sutra će u vrtić, a onda bazeeeen! Napunili smo ga u nedelju, ali je dr rekao da ne može da se kupa pre srede pa nismo ni Milošu dali, a voda će taman biti banja.:D

Ja sam tražila od mm da mi kupi ligeštul da se sunčam u dvorištu i održavam boju pošto se ponovo zaljubio u moje zeleno-plave oči koje sad blješte kad sam malo pocrnela.:manikir:
 
srećan rođendankoooooooooooooooooooo Laraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:rodjendan::orkestar::vatromet:


Eli
znači drugari su slatkiiiiiii...a ta bratska poza,ma da ti krenu suze na oči od sreće...a žao mi je što je Luka zaradio infekciju,neka brzo prođe...jesi ti već počela da radiš?

Phe lepo se provedite na moru,i nadam se da je J opala T,pa sad bez brige možete krenuti
 
srećan rođendankoooooooooooooooooooo Laraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:rodjendan::orkestar::vatromet:


Eli
znači drugari su slatkiiiiiii...a ta bratska poza,ma da ti krenu suze na oči od sreće...a žao mi je što je Luka zaradio infekciju,neka brzo prođe...jesi ti već počela da radiš?

Phe lepo se provedite na moru,i nadam se da je J opala T,pa sad bez brige možete krenuti
Oči su mu skroz ok, više ih ne maže i danas su se obojica kupali u bazenu, danas je i krenuo u vrtić, a Ospamox pije do petka, ali više nije zagušen i sve je super.
Počela da radim. Pa kako već, bre?:lol: Nisam radila 2 nedelje, znaš kako je to veliki uspeh kad radiš za kapitalistu.:(
Kad ćemo se videti i družiti? Mi smo odlučili da u petak popodne odemo u Bački Petrovac jer je jeftinija karta radnim danima i još ako se dođe u 17h, a mislim da će nam biti sasvim dovoljno 2-3 sata jurcanja po toboganima i bazenima.:super: Pa ću vam podneti izveštaj iz prve ruke.
 
Ćao društvo :cao:
Samo da vam mahnem :cao: Nešto baš zabušavam kad je forumašenje u pitanju :rumenka: al pošto još nisam zaboravila kako se koji smajli kuca, računam da se još mogu zvati forumašicom, bar u teoriji :malav: Elem, moram ovako kolektivno da čestitam svima sve što ima (bebe, rođuse, preseljenja, putovanja...) pošto sam čitala puno strana odjednom, pa da ne zaboravim nekoga...
Meni još malo pa počinje raspust :zurka: ... onda ću valjda imati više vremena, pa ću forumašiti sama sa sobom, dok vi uživate po morima, raznim :mrgreen:

PS - Phe, evo 'sujemo temperaturu, da pomognemo u borbi protiv iste... :azdaja:
 

Back
Top