Strejt parada u subotu 12. Septembra

Ja sam mislio da je strejt parada>
Парада на којој се мушкарци шетају са својим девојчицама, лижу им сисе, држе се за руке, и носе различите транспаренте на којима пише, рецимо код мушкараца "Волим пичку", "There is no shame to be straight"... и код жена "Волим га у себи", "Живим за *****"...
Оваква парада има за циљ, тј. нема никакав циљ.
Не тражи се равноправност, јер је то сасвим нормално (за разлику од оних), не тражи се доношење нових закона јер је то закон природе (где сте видили да се јебу два слона???)
Живела стрејт парада!
31858182v2147483647_350x350_Front.jpg
 

Интервју Бошка Обрадовића за високотиражни недељник „Гром”

Највећи проблем недавно усвојеног Закона о дискриминацији: што једном заштитом од дискриминације рађа нову дискриминацију. То као да јесте циљ идеологије хомосексуализма: да буде изнад закона, да буде привилегована, да за њу важи оно што не важи ни за кога другога, и да може слободно и заштићено да се шири друштвом. То је суштина тзв. Поворке поноса: она се и организује управо да озваничи тај искорак у друштво и несметано ширење идеологије хомосексуализма.


e0g23b.jpg


Да ли сте Ви за или против Поворке поноса?

Пре било какве расправе треба рећи да је недопустиво насиље и дискриминација над било чијим приватним погледом на свет који не крши закон. Међутим, проблем настаје онога тренутка када се од приватног мишљења и деловања прави идеологија, систем вредности и култура понашања која се намеће заједници са потпуно супротним погледом на свет, и све то жели озаконити. У случају најављене тзв. Поворке поноса не ради о људском праву које је угрожено, већ о новом идеолошком концепту који се настоји инсталирати под плаштом остваривања људских права.

Шта је за Вас хомосексуализам?

Не морамо уопште за ову прилику улазити у анализу да ли је хомосексуализам оваква или онаква, наследна или стечена болест, морално сагрешење, извитоперено људско право или социјална патологија. Оно што је кључна поента јесте хомосексуализам као идеологија, културни образац, покушај натурања система вредности у демократској форми. У питању је прерастања приватности у јавни дискурс који, иако заштићен од сваке дискриминације, жели да постане доминантан и меродаван. Потребно је знати да постоје три облика исповедања хомосексуалног погледа на свет, за који се може рећи да је стар колико и људска цивилизација, али да тек у наше медијско и политички коректно доба добија на масовности и свеприсутности. У прву групу спадају они људи који имају овакве склоности, али се тога стиде и желе да се промене. У другу групу улазе они који своје сексуалне склоности држе у границама своје приватности. Ове две групе за нас нису спорне, јер немамо право да улазимо у туђу приватност, и такође не улазе у област ове наше анализе. Тек трећа група хомосексуално настројених људи има неодољиву потребу да парадира са својим тзв. сексуалним опредељењем и намеће га у својој средини. У ту сврху покреће се читава културна стратегија, медијска и уметничка подршка, НВО сектор, политичко лобирање, законска регулатива и други облици друштвеног утицаја. Овде се више не ради о људском праву на приватност и слободу опредељења, већ о организованом промовисању сопственог погледа на свет као новог и друштвено пожељног обрасца понашања, без обзира на вредности средине у којој се то чини. Традиционални јавни и породични морал се проглашава застарелим, ретроградним, насилним, неслободним, а нови погледи се пакују у обланде модерности, напретка и савремености сваке врсте. Овде више нисмо на терену људских права и слобода већ културних, медијских и политичких ратова у којима нема нерешених резултата, већ само победника и поражених.

Шта је повод, а шта циљ Поворке поноса?

Главни аргуменат за организовање тзв. Поворке поноса јесте да су права хомосексуалаца угрожена. Шта, међутим, чини та њихова права? Право на живот, рад, организовање, слободу говора - као код свих осталих грађана? То апсолутно имају и заштићени су од сваке дискриминације по питању остваривања ових права. Значи да желе нешто друго, да им ово није довољно, да хоће још и даље у својим „правима”. Да ли можда већ захтевају право на легализацију брака, усвајање деце, позитивну дискриминацију у свим сферама друштва? Зашто то онда отворено не кажу и поставе као проблем? Зато што је онда једино решење у свенародном референдуму по овим питањима, где би прошли као што су прошли у својој матици – Калифорнији, дакле, упркос свој пропаганди и лобирању, изгубили би. Зато је циљ да до референдума никада не дође и да се што више ових прећутаних захтева оствари тајним лобистичким путевима који су увелико разрађени. Једном речју, да њихова права лакше прођу у медијском и демократском мраку.

Какве реакције очекујете од јавности у Србији?

Реакција обичног српског човека може се свести у следећих неколико наших контрапитања на које би организатори тзв. Поворке поноса прво требало да одговоре: - Има ли проширивање људских права уопште граница? - Да ли се права мањина постепено претварају у диктатуру мањина? Да ли већина има нека права и да ли су одређена права мањина увреда и угрожавање права и вредности већине? - Да ли народи и државе са дубоким и старим традицијама и системима вредности могу и треба да буду натерани на повлачење и окупацију од стране надирућих нових идеологија? - Да ли један народ, култура, друштво, држава имају право на свој традиционални поглед на свет и јавни морал? Да ли је кршење тога морала узнемиравање и угрожавање права те заједнице? И, најважније, колико је хомосексуализам као идеологија и покрет овде аутентична појава, а колико нуспродукт владајуће светске освајачке и колонизаторске идеологије? Ко се то заиста буни у Србији: хомосексуалци или промотери идеологије хомосексуализма којима је то посао, а не начин живота? Колико је ова идеологија домаћег порекла, а колико увезена са стране, одакле се и финансира и подстиче? Како да то знамо?

Куда нас даље воде права хомосексуалаца?

У већ поменуту легализацију хомосексуалних бракова, законску могућност да такви бракови васпитавају децу, превредновање читавог друштвеног живота у њиховом правцу, позитивну дискриминацију и процентуалну заступљеност на свим функцијама, кривично гоњење другачијег мишљења, политичке партије које се, по западном узору и већ озакоњеном примеру, залажу за педофилију… Јасно је да је отворен један нови друштвени фронт и да се домаћи задатак настоји завршити до краја.

Шта очекујете од саме Поворке? Како ће изгледати?

Свуда у свету где се овакве параде одржавају (а то су традиције на које се овдашњи геј активисти позивају) по правилу претварају се у карневале наказности, сексизма, перверзије, егзибиционизма и свих других облика скарадности. У свим другим случајевима овакво понашање било ког појединца или групе на јавном месту нормално би се прекршајно третирало у свим сређеним и пристојним друштвима као кршење јавног реда и морала. Зашто су само припадници оваквог погледа на свет изнад закона и зашто је њима све дозвољено?

Ми желимо да и Србија буде место где обични људи могу слободно и породично да шетају без бојазни од сексуалног узнемиравања својих ближњих, а поготово деце. И то је вероватно пресудни закључак ове теме: неко жели да под маском људских права и слобода, заштићен савременом политичком идеологијом, промовише и натура свој лични поглед на свет. Јер ако неко само жели да оствари своје право, зашто га једноставно не користи када му га нико не брани и не улази у његову приватност, већ га однедавно законски и штити од сваке дискриминације? Тј. зашто има потребу да са њим парадира и провоцира?

Да ли овај скуп води у нове поделе и сукобе у Србији?

Наше најважније питање остаје: где су права другачијег погледа на свет од овога који нам се данас намеће? Јер и ми имамо свој национални понос, који се гази у континуитету последњих 20 година. Да ли и ми треба да почнемо да парадирамо? Да ли неко изнова свесно игра на карту нових друштвених сукоба и новог понижења српског народа? На крају, да ли су идеологија хомосексулизма и њена друштвена победа можда мање битни од пораза традиционалних заједница и погледа на свет? Можда се ту крије кључ за одгонетање тајне одржавања тзв. Поворке поноса: демонстрирамо ли заправо чија је и чија ће бити ова земља?

„Гром”, 27. август 2009. Разговор водио: Драган Стодић
 
Lepo, lepo...a posle gej-parade, da dopustimo i PEDOFILIMA I NEKROFILIMA da ukazu na svoj neravnopravan status i neshvacenost u drustvu ?

Zasto da ne ? I oni su ljudi, odani porodicnim vrednostima, eto narocito vole decu. I oni imaju tate i mame, pa sta im fali ?
I mogli bi im dati neko mesto u ministarstvu ( za decu i omladinu ), deo vlasti, funkcije...
Kako znate da je to uopste lose ? Jeli neko probao ?

Sta fali, ionako cemo jednog dana, kroz mirnu i kulturnu transformaciju, svi biti ******, narkomani, lopovi i ubice. Lepo svi jednaki, zar to nije cilj ?
 
Ja sam mislio da je strejt parada>
Парада на којој се мушкарци шетају са својим девојчицама, лижу им сисе, држе се за руке, и носе различите транспаренте на којима пише, рецимо код мушкараца "Волим пичку", "There is no shame to be straight"... и код жена "Волим га у себи", "Живим за *****"...

Pravi enterpreneri bi ove majice i transparente prodali i pederima sutradan.
 
Мислим да је ова парада непотребна. Хомосексуалци превише скрећу пажњу на себе управо у намери да прикажу како их има пуно и да је то сасвим нормална ствар а не болест. Тзв. стрејт особе не треба да парадирају и да вуку паралелне потезе као и педери, јер нас нема 5 процената (колико иначе највише отпада на те људе у готово свим друштвима). Ваљда се подразумева ко је мама а ко тата. Немојмо и ми да се пецемо на њихову коску релативизације и да представљамо то као ствар некаквог опредељења јер то није.
 
Lepo, lepo...a posle gej-parade, da dopustimo i PEDOFILIMA I NEKROFILIMA da ukazu na svoj neravnopravan status i neshvacenost u drustvu ?

Zasto da ne ? I oni su ljudi, odani porodicnim vrednostima, eto narocito vole decu. I oni imaju tate i mame, pa sta im fali ?
I mogli bi im dati neko mesto u ministarstvu ( za decu i omladinu ), deo vlasti, funkcije...
Kako znate da je to uopste lose ? Jeli neko probao ?

Sta fali, ionako cemo jednog dana, kroz mirnu i kulturnu transformaciju, svi biti ******, narkomani, lopovi i ubice. Lepo svi jednaki, zar to nije cilj ?

Joj sta ti uporedjujes,kod pedofila i nekrofila postoji volja samo na jednoj strani,a kod gej ljudi je obostrana volja niko ih ni na sta ne prisiljava,kao sto ti trazis devojku slicnu tebi,tvojih zelja,stavova,tako i oni traze nekog ko ce ih voleti,sad zbog tebe i tebi slicnima trebaju ceo zivot da provedu sami ili sa nekim koga nikad nece voleti onako kako bi trebalo,onda si ti mnogo sebican.Narkomani su zavisnici,bolesni ljudi kojima treba pomoc,zasto ih vredjas?Lopovi i ubice...:dash:
 
Joj sta ti uporedjujes,kod pedofila i nekrofila postoji volja samo na jednoj strani,a kod gej ljudi je obostrana volja niko ih ni na sta ne prisiljava,kao sto ti trazis devojku slicnu tebi,tvojih zelja,stavova,tako i oni traze nekog ko ce ih voleti,sad zbog tebe i tebi slicnima trebaju ceo zivot da provedu sami ili sa nekim koga nikad nece voleti onako kako bi trebalo,onda si ti mnogo sebican.Narkomani su zavisnici,bolesni ljudi kojima treba pomoc,zasto ih vredjas?Lopovi i ubice...:dash:

Pa nije bas normalno turati ONU STVAR U DEBELO CREVO...

(Debelo crevo ima drugu funkciju.)

I kada je izvade - ona sva namazana - goFnima...

Lepo.....tako TREBA, zas ne?

:bljak: :bljak: :bljak:
 
Ma ne smeta meni, nek se oni mazu koliko hoce, samo mi smeta kad hoce da prave javne parade, veliku propagandu i REGURUTUJU decu heteroseksualce u svoje redove.

Tada bih se odmah ..... masio lopate, znas one sto je iz raja izasla.

ne mogu oni nikoga da "prisvoje"ako taj neko ne oseca isto sto i oni,pa podji od sebe kao primer.Nisam ni ja za te parade,jer su mi degutantne skroz,ali znas sta vecina ajde da kazem"nomalnih"gej ljudi zeli da kaze,samo zele da ih ljudi ne sikaniraju,da bez straha mogu reci kakvog su opredelenja i da to svi prihvatimo kao njihov licni izbor.Uvek podjem od toga da oni pate,da su neprihvaceni,neshvaceni i ceo zivot moraju tako da zive.Ima tu i dobrih ljudi,drugarcina,ali ljudi im prosto ne zele dati sansu.
 
ne mogu oni nikoga da "prisvoje"ako taj neko ne oseca isto sto i oni,pa podji od sebe kao primer.Nisam ni ja za te parade,jer su mi degutantne skroz,ali znas sta vecina ajde da kazem"nomalnih"gej ljudi zeli da kaze,samo zele da ih ljudi ne sikaniraju,da bez straha mogu reci kakvog su opredelenja i da to svi prihvatimo kao njihov licni izbor.Uvek podjem od toga da oni pate,da su neprihvaceni,neshvaceni i ceo zivot moraju tako da zive.Ima tu i dobrih ljudi,drugarcina,ali ljudi im prosto ne zele dati sansu.

Pa sta ti mislis zasto sluzi REKLAMA?

Zasto se reklamira Coca cola, automobili ili decije pelene?

Da se ljudi UBEDE DA JE NESTO DOBRO!

A homoseksualci se PRAVE, ne radjaju se....
 
Pa sta ti mislis zasto sluzi REKLAMA?

Zasto se reklamira Coca cola, automobili ili decije pelene?

Da se ljudi UBEDE DA JE NESTO DOBRO!

A homoseksualci se PRAVE, ne radjaju se....

to sto ti tvrdis je cista glupost,da li poznajes i jednog homica,da li si pricao sa njim,da li si istrazivao malo sta je to ili ti to tvrdis samo na osnovu propagande?Da li znas da je to postojalo i kada nije bilo reklama,televizije-propagande?Verujem da svaki covek ima i malo mozga da proceni da li je nesto dobro za njega ili ne.Reklama mnogo znaci,ali jedna obicna reklama ti ne moze toliko pomutiti mozak da postanes gej,ili ti tvrdis suprotno?
 
Petrice86...
Volja na jednoj strani... Na mojoj je strani, volja da oni to rade svojoj kuci, ko i do sada i da nas ne provociraju. Niko ih do sada nije ponizavao i maltretirao nesto posebno.
Slicnost pedofila, pedera i nekrofila je u tome sto su to devijantne i bolesne pojave itd Ista g...a.

Nisam dobio odgovor na pitanje, zasto se i njima ne odobri paradiranje, kad su i oni ljudi, kako kazu...

P.S. gledam na to ovako...
Ako navijam za Partizan i kod kuce navijam za 10 ljudi sve uz pivo itd - to je u redu. Ako to radim u drustvu jos 10 Partizanovaca i to je u redu.
Ali, ali, ali - ako to uradim na tribinu MEDJU Zvezdasima ?! Pa normalno da cu dobiti batina ! I treba i to je u redu.
Isto vazi i za Zvezdase...Postoje granice dokle vazi tolerancija i jednakost.
 
Poslednja izmena:
Petrice86...
Volja na jednoj strani... Na mojoj je strani, volja da oni to rade svojoj kuci, ko i do sada i da nas ne provociraju. Niko ih do sada nije ponizavao i maltretirao nesto posebno.
Slicnost pedofila, pedera i nekrofila je u tome sto su to devijantne i bolesne pojave itd Ista g...a.

Nisam dobio odgovor na pitanje, zasto se i njima ne odobri paradiranje, kad su i oni ljudi, kako kazu...

Naravno da im ne treba dozvoliti paradu.... mada ne bi trebalo dozvoliti ni takvima kao sto si ti...
 

Back
Top