Sto ste danas ucinile za sebe

Rezervisala ljetovanje :manikir: Još uvijek ne mogu da vjerujem da sam našla nešto interesantno :D

Na postavljeni deko kamen namazala emulziju, nije što je moj al´ baš je divan :zaljubljena:

I najela se španskih pitica :kolac: toliko su dobre da sam u iskušenju da smažem još koju :rumenko:
 
Juče sam za sebe sredila čitavu kuću, usisala, obrisala prašinu, sredila kuhinju, garderober, oribala kupatila, ulaz, terasu... itd... i danas samo napravim španske pitice, i spremna sam za goste... koji predveče stižu...
I vežbala sam, mm mi utrljavao one kapsule za celulit... masirao me...
A uveče sam šetala... :D
 
Cele ove nedelje smo kod prijatelja u stanu u Vrnjačkoj banji, opuštencija...pomalo smor al zato smo i došli :lol: Uglavnom, čist vazduh, voda, parkovi, roštilj, roštilj i samo roštilj! U bre ovi srbijanci samo za roštilj znaju :lol: , zato smo zaradili par kila sto posto!Da, danas sam kupila i simpa pantalonice kakve nikad nisam imala...nadam se da mi ok stoje :think: , slikaću... Uglavnom, sutra idemo kućici.Lepa nedelja :heart:
 
oprao sam sav ves na ruke, masina se bila zablokirala..
zene svaka vam cast...nije lako biti zena:super:

E moj ti gde zivis bre.....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

One su prestale da peru ves na ruke jos 1389 godine kad je sve musko pomrlo na Kosovu a ostali gejevi i isfeminizirani samo koji ne smeju da podviknu zeni......

Pa dal si ti normalan da mislis da one peru na ruke posle hiljada i hiljada dinara bacenih na manikire:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ako peri peri uci se,trebace ti kad se ozenis,ionako ces pored toga sto cepas drva unosis ugalj pomeras preteski namestaj popravljas kola i svu belu tehniku po kuci + svi vodoinstalaterski poslovi + krecenje zidanje i sl uskoro i prati,peglati,spremati rucac,usisavati brisati prasinu,prati sudove i jos svasta ponesto.....

Ovo su izmislile zene i nazvale " Podela poslova medju polovima" :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Smesniji paradox u zivotu nisao cuo:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ja uskoro kupujem novi ormar od poda do plafona iz 4 dela i jedva cekam da pozovem pripadnice zenskog pola da ga istovare iz kamiona unesu u kucu uz stepenice i da ga nameste u sobu

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Mislim ono kad mi mozemo da kuvamo i brisemo prasinu mogu i one ovo jer ovo je "podela poslova" i nema diskriminacije medju polovima:hahaha::hahaha::hahaha:

A posto se leyi kupuju i cepaju i struzu drva i tu se posebno radujem.....Razmisljam se da kupim sekvoju ciji panj ima metar ipo precnik bas ce biti lepo videti kako ce ga zene iscepati:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
 
Ja danas nista nisam posebno ucinila za sebe ali evo procitala sam da neke drage prijateljice jesu pa se radujem zbog njih. I to je nesto. Treba biti dobro blesav covek da se radujes tome sto ti prijateljici vise ne trebaju kapsule za celulit i sto je ostrugala pete. :)

:super::zag:

Ја пила лимунаду у граду са драгим ми људима... :)
 

Back
Top